FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda da su tanki u ligi 6. Na tabeli i samo 24 boda
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ako se trebamo plašiti šeste ekipe gruzijske lige ne treba ni ići u evropu pišaj nas
Da, tri igrača van zemalja Yu mogu biti u zapisniku.
To ti je kod nas trenutno Renan. Francis te Musa/Guli
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovo novo pravilo je protiv nas, srb i hr klubovi ce "svoje" da dovode a mi mozemo samo 3 prava stranca dovesti.
bolje bilo prije kad mozes 5 top stranaca dovesti, al eto...makar cemo ovu omladinu koja je visak u hr i srb moci dovesti.
celavo tele sredio ovo, sta ti je vlast i moca u savezu...
bolje bilo prije kad mozes 5 top stranaca dovesti, al eto...makar cemo ovu omladinu koja je visak u hr i srb moci dovesti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sve urade da nam otezaju a sebi olaksaju.. Tako i za teren, tako i za ovo pravilo. mamu immuhamedhulk je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:20ovo novo pravilo je protiv nas, srb i hr klubovi ce "svoje" da dovode a mi mozemo samo 3 prava stranca dovesti.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo je Vico nastimao da borac svoje četnike dovodi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja ne znam kako nekome moze biti drago ovo sta savez radi. ovo je bruka i sramota.
Da,smanjili su sa 5 na 3. Ovo je doneseno samo zato da Borac moze nabesati 10-ak igraca iz Srbije u ekipu a i zrinjski ce isto tako dovesti 10-ak igraca iz Rvatske,samo ga mi pusimo tu. Nista od igraca iz Juzne Amerike i Afrike.

- skullcrusher
- Kontakt:
**** i njih i pravilo. Ne mozemo dovest jos jednog tamnoputog igraca u navali hahahahahaha
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Haha moraliu se nesto zasrati. Da su ostavili na 5 barem. Imas sad Francisa,Renana i Musu jos kad dodje kolumbijac,al hajd opet su se otvorile vece mogucnosti. Konto sam da ce ostaviti 5 stranih igraca,nema lige da mozes samo 3 strana igraca u rosteru imat. Njima su i iz EU igraci stranci,kao da smo na africkom kontinentu. Ako cemo Gulasa posuditi mozes dovest jos 2 stranca,bice ih onda 5 i neka se rotiraju.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 jun 2023, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sranje je ova odluka sa strancima. Sad dovedi ovog Viverosa i desetku stranca i imas:
Kyeremeh
Oliveira
Guliashvili
Musa
Viveros
I desetka
To je 6 stranaca a dozvoljeno 3 po ovome. Ovo kao da se pravilo krojilo za Borac?
Mi se rijesavamo "stranaca" iz juge (Cirjak, Martinovic) a oni ovamo smanjise.. Ne znam.. Cudno
Kyeremeh
Oliveira
Guliashvili
Musa
Viveros
I desetka
To je 6 stranaca a dozvoljeno 3 po ovome. Ovo kao da se pravilo krojilo za Borac?

Mi se rijesavamo "stranaca" iz juge (Cirjak, Martinovic) a oni ovamo smanjise.. Ne znam.. Cudno
Ova odluka sa strancima je uradjena zahvaljujuci Tegetliji Vici i Borcu !!! Tegetlija vise puta izjavio da ih koci postojuci zakon o strancima.
Neki dan govorim jaranu "Borac ima zestoke probleme imaju pare, a ne mogu dovest igrace, jrbi mi sve ako ne naprave izmjenu neku"

Neki dan govorim jaranu "Borac ima zestoke probleme imaju pare, a ne mogu dovest igrace, jrbi mi sve ako ne naprave izmjenu neku"
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 20 jun 2023, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Dobro je ovo
Jesmo li i sutra nosioci?
Strasno je ovo za samo 3 stranca, mali je to broj da bi mogao nesto ozbiljnije u europi napraviti...
A ova odluka da se komsije ne gledaju kao stranci ce nas glave doci... za par godina liga ce bit ispunjena polovnjacima u klubovima poput listice,vicinih,laznih i tako...
Katastrofa odluka

Jesmo li i sutra nosioci?
Strasno je ovo za samo 3 stranca, mali je to broj da bi mogao nesto ozbiljnije u europi napraviti...
A ova odluka da se komsije ne gledaju kao stranci ce nas glave doci... za par godina liga ce bit ispunjena polovnjacima u klubovima poput listice,vicinih,laznih i tako...
Katastrofa odluka

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kako ih je strah, nema tog Gigovica koji zaustavi Viverosa. taj samo goni i razgrce! joj tuge kako smo im sve predali, jos malo i gradjani drugog redaskullcrusher je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:23**** i njih i pravilo. Ne mozemo dovest jos jednog tamnoputog igraca u navali hahahahahaha

- 1 9 4 6 -
Ma neka nam stranci budu Renan, Kyeremeh i Viveros. Musa neka uleti po potrebi. Gulisha posudba.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
700 gostiju hahah
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a jbg ,ne znam bas,ako ne mozes kvalitetne igrace naci iz bivse yu ,njih 4,5 onda jbg nemoj nigdje ni traziti
sad moras odskocit kao najjaci klub,da ti igraci hoce kod tebe i to je to
sad moras odskocit kao najjaci klub,da ti igraci hoce kod tebe i to je to
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, nedimmmm1337 i 46 gostiju.