FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
21
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 243

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 20 jun 2023, 14:50

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
20 jun 2023, 14:15
Hajdeee je napisao/la:
20 jun 2023, 14:09
FCUM je napisao/la:
20 jun 2023, 14:04

pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze naruciti :lol:
I uz svu tu pricu papanka uze lovu sleperom, kupi zemljiste u kesu, izgradi kuci sa bazenom i tako :mrgreen: ...za godinicu sve.
Bez da se znaju cifre koje ima na racunu.

Naivni bosnjo, vjeruje svima sve.

e pa sad je vrijeme za totalni bojkot, cisto preventivno, jer su nas svi prethodni nasadili.. Da se ne bi vise kupovala zemljista u kesu pretpostavljam
napoleon72 je napisao/la:
20 jun 2023, 14:07
NazorUso je napisao/la:
20 jun 2023, 13:24
Zamisli ekipa koja dovodi Dubackica i Rustemovica zavrsila ispred nas na tabeli ?! Zamisli podyebavate ih svake godine, pisete da se gase a oni ispred nas na tabeli ?! Jel stvarno mislite da ce nasa ekipa s narkomanom i qrvom prepisati Zeljeznicar ?! Glavu dajem da cemo na kraju sezone biti u 5 bodova ! Ne zato sto su oni dobri, nego zato smo mi bahati pa nam se svake godine vrati...
Ovolike komplekse nemaju ni navijaci Torina prema Juventusu majke mi. Danima se pise o njihovom treneru, njihovim pojacanjima, njihovim finansijama, prave se neka poredjenja, a ljudi ispred nas na tabeli. Nekad pomislim da sam promasio pdf, da sam na njihov usao. Al toliko jadni komentari, ono "buhahahaha vidite sta oni rade", a ne bi me iznenadilo da nas i s Rustemom naguzze kao sa Krpicem, Alispahicem i ostalim "nasim" koji su nas trpali gdje su stigli. A mi vjecno ismijavamo.
ja procitah sad ovaj tvoj komentar, izbija kompleks.. cuj oni nekog....., ne bih tu rijec da ponovim.
Lopta je prijatelji okrugla, gle, oni imali podrskuuu nikad vecu.. a mi nismo dosli derbi.. o cemu pricamo? Da im navijaca nije bilo borili bi se opstanak.
A kad nama najvise navijaci trebaju, nema ih.. da ne pisemo o anamo onima pametnije po sve nas. i jos kad procitam, oni ispred nas.... joooj umro bi od muke.. pa sta radimo 10 godina? tacno cu se vratiti i prelistati forum od 2008/10 do 2012/13 pa da vidim kako smo tek onda pisali po ovom pdfu.
Pa sta je drugo nego kompleks? Plivas u blagostanju, pregovaras sa igracima iz Kolumbije, placas obestecenja, a i dalje gledas sta komsija radi da bi se kao nasladjivao. Majke mi, isto one stare neozenjene prdonje sto leze na duseku u bazenu ispred vile vrijedne pola miliona dok im batler donosi koktele, a ipak viris preko ograde sto je komsija porodicu izveo i bacio pola kile cevapa na rostilj. I gledas i mrzis ga jer je vise uspio u zivotu od tebe. Sta vas bolan briga sta oni rade i koga dovode? Nek se sutra ugase, il nek dovedu Neymara, meni svejedno. Gledam svoj klub i zelim da je najbolji u drzavi a ne da se smije klubu koji sa 50 puta manjim budzetom zavrsi ispred na tabeli. Mene bi stid bilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jun 2023, 14:54

Istinasamo123 je napisao/la:
20 jun 2023, 14:44
20 jun 2023, 14:34
20 jun 2023, 14:31

Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.
Sta pokusava ispraviti sto se radilo proslih godina? Titule, duple krune koje on zadigo nece vidjeti..
O nekakvom iskoraku pricas borimo se u jednoj od najgoroih liga evrope za 4 mjesto....
New era ili ti ga napredak ili iskorak
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...
sta ima beskicemnjak.. ljudi ispisali stranica mali milion o prethodnoj upravi i dobrim poslovnim uspjesima, tad ste imali kicmu jelde? Bojkotuj careeee bojkotuj samo do virsliii ako Bogda! :bih: :bih:

o kakvim titulama pricas? Tako smo suvereno titulu uzeli da iduce smo godine ukupno prezivjeli do Leha. Izgubili dvomec i otjerali Benku radi pive. (citaj neimastine, a kako neimastine a mi titule uzimali evropu igrali? Rijesi rebus) Eto kako je klub dobro radio.. e moj brate
Pa ko je otjerao sve uprave do sada? Ti da nisi vrsio pritisak i ganjao po gradu?
Ti i takvi kao ti i sa ove ostale dvije tribine da su se pitali jos bi dino i elvir uzimali pare da ih istok ne bi otjerao 😂
O titulama i duplim krunama od 2015, ne mjesaj zabe i babe i ne gubi se kakve benke kakvi bakraci
Sada jos bolje radi kako je ovaj hrasnicki prevarant tu izadjemo nekad u evropu a i ne moramo a tituli nece docekat prije ce prnje pokupiti i uteci...
Beskicnjaci nego sta koji nakon 3 dobra rezultata bi ga i popusili zalizanom.
Ako cemo realno gledati pored Vice mozes sanjat samo titule. Ono je kriminal kakav nije vidjen,jednostavno nemozes igrat.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 20 jun 2023, 14:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 jun 2023, 14:54

sta ima beskicemnjak.. ljudi ispisali stranica mali milion o prethodnoj upravi i dobrim poslovnim uspjesima, tad ste imali kicmu jelde? Bojkotuj careeee bojkotuj samo do virsliii ako Bogda! :bih: :bih:

o kakvim titulama pricas? Tako smo suvereno titulu uzeli da iduce smo godine ukupno prezivjeli do Leha. Izgubili dvomec i otjerali Benku radi pive. (citaj neimastine, a kako neimastine a mi titule uzimali evropu igrali? Rijesi rebus) Eto kako je klub dobro radio.. e moj brate
Pa ko je otjerao sve uprave do sada? Ti da nisi vrsio pritisak i ganjao po gradu?
Ti i takvi kao ti i sa ove ostale dvije tribine da su se pitali jos bi dino i elvir uzimali pare da ih istok ne bi otjerao 😂
O titulama i duplim krunama od 2015, ne mjesaj zabe i babe i ne gubi se kakve benke kakvi bakraci
Sada jos bolje radi kako je ovaj hrasnicki prevarant tu izadjemo nekad u evropu a i ne moramo a tituli nece docekat prije ce prnje pokupiti i uteci...
Ako cemo realno gledati pored Vice mozes sanjat samo titule. Ono je kriminal kakav nije vidjen,jednostavno nemozes igrat.
Lojavi je gicin jajan

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2023, 14:56

Bismillah
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 jun 2023, 14:57

20 jun 2023, 14:31

Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.
Sta pokusava ispraviti sto se radilo proslih godina? Titule, duple krune koje on zadigo nece vidjeti..
O nekakvom iskoraku pricas borimo se u jednoj od najgoroih liga evrope za 4 mjesto....
New era ili ti ga napredak ili iskorak
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...

otjerani su kad je vec sve kasno bilo. Uveliko Zbrajali stete. Jeduno ako je sad odluka da se gleda u buducnost, da nam se isto ne bi desilo? Bolje sprijeciti nego lijeciti.

Izvini, Benko s ekipom 15`uzeo titulu, zavrsili s evropom to ljeto (lech), i u drugom kolu napustio nas klub.. Ne znam jesi li shvatio sta hocu reci, ali nakon titule, euro utakmica da nemas novca u klubu? Da je tad neko receno beskicmenjacima - Bojkot! radi toga toga i toga, vjerujem da bi nesto i bilo. A sad kad vidimo neke pomake, nema smisla sam sebi biti dusman, radi ljudi koji su tu na ugovoru kao svaki igrac i uposlenik u svakoj firmi. Koji ce sutra otici i doci ce drugi.
I to fkt glupa konstatacija, mi cetvrti. Pa jarane teren nam radili godinu dana, selili se ko stoperke po petljama, brate dosao Dudic. Svi ko jedan, napunili kosevo u prijateljskoj, reci mi da si bio od rijetkih sto je mislio da je to los potez. Ne vjerujem da si.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2023, 14:58

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 20 jun 2023, 14:58

Znaci ikic,soldo i martinovic nisu vise stranci

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 jun 2023, 15:00

odlicna odluka za strance
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 20 jun 2023, 15:00

Trenbolon je napisao/la:
20 jun 2023, 14:58
Ni Avramovski
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 20 jun 2023, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 20 jun 2023, 15:01

Trenbolon je napisao/la:
Jao vrh idemo sada dovesti strance :ljepota:
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 20 jun 2023, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 jun 2023, 15:01

FCUM je napisao/la:
20 jun 2023, 15:00
Gdje to zvanično piše ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2023, 15:01

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.

Do sada je ekipa imala pravo da ima na terenu ili u zapisniku pet stranih fudbalera. Među njih su se svrstavali i igrači sa teritorije eks Jugoslavije.

Od danas se dakle ti fudbaleri neće smatrati strancima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 20 jun 2023, 15:01

Lucas je napisao/la:
20 jun 2023, 15:01
FCUM je napisao/la:
Gdje to zvanično piše ?
https://****/**/fudba ... 2itAKStuFE

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 20 jun 2023, 15:02

FCUM je napisao/la:
Otkud sad to?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2023, 15:02

Bože pomozi :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jun 2023, 15:03

Tako je sve su sad to naši igrači :mrgreen:

https://sportdc.net/n/151591/?fbclid=Iw ... c2LsEpNUXs

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 jun 2023, 15:03

Allahu pogledaj nas nekad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jun 2023, 15:03

bordobijelisampion je napisao/la:
Trenbolon je napisao/la:
Jao vrh idemo sada dovesti strance :ljepota:
Avram

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 jun 2023, 15:04

MortemHz je napisao/la:
Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.

Do sada je ekipa imala pravo da ima na terenu ili u zapisniku pet stranih fudbalera. Među njih su se svrstavali i igrači sa teritorije eks Jugoslavije.

Ouuu, ovo je top :salut:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jun 2023, 15:05

MortemHz je napisao/la:

Jel moguce,napokon. 3 konstitutivna naroda imas i do sad bili stranci,to nema nigdje nego kod nas.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], roccosiffredi i 27 gostiju.