FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 244

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 20 jun 2023, 14:50

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
20 jun 2023, 14:15
Hajdeee je napisao/la:
20 jun 2023, 14:09
FCUM je napisao/la:
20 jun 2023, 14:04

pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze naruciti :lol:
I uz svu tu pricu papanka uze lovu sleperom, kupi zemljiste u kesu, izgradi kuci sa bazenom i tako :mrgreen: ...za godinicu sve.
Bez da se znaju cifre koje ima na racunu.

Naivni bosnjo, vjeruje svima sve.

e pa sad je vrijeme za totalni bojkot, cisto preventivno, jer su nas svi prethodni nasadili.. Da se ne bi vise kupovala zemljista u kesu pretpostavljam
napoleon72 je napisao/la:
20 jun 2023, 14:07
NazorUso je napisao/la:
20 jun 2023, 13:24
Zamisli ekipa koja dovodi Dubackica i Rustemovica zavrsila ispred nas na tabeli ?! Zamisli podyebavate ih svake godine, pisete da se gase a oni ispred nas na tabeli ?! Jel stvarno mislite da ce nasa ekipa s narkomanom i qrvom prepisati Zeljeznicar ?! Glavu dajem da cemo na kraju sezone biti u 5 bodova ! Ne zato sto su oni dobri, nego zato smo mi bahati pa nam se svake godine vrati...
Ovolike komplekse nemaju ni navijaci Torina prema Juventusu majke mi. Danima se pise o njihovom treneru, njihovim pojacanjima, njihovim finansijama, prave se neka poredjenja, a ljudi ispred nas na tabeli. Nekad pomislim da sam promasio pdf, da sam na njihov usao. Al toliko jadni komentari, ono "buhahahaha vidite sta oni rade", a ne bi me iznenadilo da nas i s Rustemom naguzze kao sa Krpicem, Alispahicem i ostalim "nasim" koji su nas trpali gdje su stigli. A mi vjecno ismijavamo.
ja procitah sad ovaj tvoj komentar, izbija kompleks.. cuj oni nekog....., ne bih tu rijec da ponovim.
Lopta je prijatelji okrugla, gle, oni imali podrskuuu nikad vecu.. a mi nismo dosli derbi.. o cemu pricamo? Da im navijaca nije bilo borili bi se opstanak.
A kad nama najvise navijaci trebaju, nema ih.. da ne pisemo o anamo onima pametnije po sve nas. i jos kad procitam, oni ispred nas.... joooj umro bi od muke.. pa sta radimo 10 godina? tacno cu se vratiti i prelistati forum od 2008/10 do 2012/13 pa da vidim kako smo tek onda pisali po ovom pdfu.
Pa sta je drugo nego kompleks? Plivas u blagostanju, pregovaras sa igracima iz Kolumbije, placas obestecenja, a i dalje gledas sta komsija radi da bi se kao nasladjivao. Majke mi, isto one stare neozenjene prdonje sto leze na duseku u bazenu ispred vile vrijedne pola miliona dok im batler donosi koktele, a ipak viris preko ograde sto je komsija porodicu izveo i bacio pola kile cevapa na rostilj. I gledas i mrzis ga jer je vise uspio u zivotu od tebe. Sta vas bolan briga sta oni rade i koga dovode? Nek se sutra ugase, il nek dovedu Neymara, meni svejedno. Gledam svoj klub i zelim da je najbolji u drzavi a ne da se smije klubu koji sa 50 puta manjim budzetom zavrsi ispred na tabeli. Mene bi stid bilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jun 2023, 14:54

Istinasamo123 je napisao/la:
20 jun 2023, 14:44
20 jun 2023, 14:34
20 jun 2023, 14:31

Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.
Sta pokusava ispraviti sto se radilo proslih godina? Titule, duple krune koje on zadigo nece vidjeti..
O nekakvom iskoraku pricas borimo se u jednoj od najgoroih liga evrope za 4 mjesto....
New era ili ti ga napredak ili iskorak
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...
sta ima beskicemnjak.. ljudi ispisali stranica mali milion o prethodnoj upravi i dobrim poslovnim uspjesima, tad ste imali kicmu jelde? Bojkotuj careeee bojkotuj samo do virsliii ako Bogda! :bih: :bih:

o kakvim titulama pricas? Tako smo suvereno titulu uzeli da iduce smo godine ukupno prezivjeli do Leha. Izgubili dvomec i otjerali Benku radi pive. (citaj neimastine, a kako neimastine a mi titule uzimali evropu igrali? Rijesi rebus) Eto kako je klub dobro radio.. e moj brate
Pa ko je otjerao sve uprave do sada? Ti da nisi vrsio pritisak i ganjao po gradu?
Ti i takvi kao ti i sa ove ostale dvije tribine da su se pitali jos bi dino i elvir uzimali pare da ih istok ne bi otjerao 😂
O titulama i duplim krunama od 2015, ne mjesaj zabe i babe i ne gubi se kakve benke kakvi bakraci
Sada jos bolje radi kako je ovaj hrasnicki prevarant tu izadjemo nekad u evropu a i ne moramo a tituli nece docekat prije ce prnje pokupiti i uteci...
Beskicnjaci nego sta koji nakon 3 dobra rezultata bi ga i popusili zalizanom.
Ako cemo realno gledati pored Vice mozes sanjat samo titule. Ono je kriminal kakav nije vidjen,jednostavno nemozes igrat.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 20 jun 2023, 14:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 jun 2023, 14:54

sta ima beskicemnjak.. ljudi ispisali stranica mali milion o prethodnoj upravi i dobrim poslovnim uspjesima, tad ste imali kicmu jelde? Bojkotuj careeee bojkotuj samo do virsliii ako Bogda! :bih: :bih:

o kakvim titulama pricas? Tako smo suvereno titulu uzeli da iduce smo godine ukupno prezivjeli do Leha. Izgubili dvomec i otjerali Benku radi pive. (citaj neimastine, a kako neimastine a mi titule uzimali evropu igrali? Rijesi rebus) Eto kako je klub dobro radio.. e moj brate
Pa ko je otjerao sve uprave do sada? Ti da nisi vrsio pritisak i ganjao po gradu?
Ti i takvi kao ti i sa ove ostale dvije tribine da su se pitali jos bi dino i elvir uzimali pare da ih istok ne bi otjerao 😂
O titulama i duplim krunama od 2015, ne mjesaj zabe i babe i ne gubi se kakve benke kakvi bakraci
Sada jos bolje radi kako je ovaj hrasnicki prevarant tu izadjemo nekad u evropu a i ne moramo a tituli nece docekat prije ce prnje pokupiti i uteci...
Ako cemo realno gledati pored Vice mozes sanjat samo titule. Ono je kriminal kakav nije vidjen,jednostavno nemozes igrat.
Lojavi je gicin jajan

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2023, 14:56

Bismillah
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 jun 2023, 14:57

20 jun 2023, 14:31

Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.
Sta pokusava ispraviti sto se radilo proslih godina? Titule, duple krune koje on zadigo nece vidjeti..
O nekakvom iskoraku pricas borimo se u jednoj od najgoroih liga evrope za 4 mjesto....
New era ili ti ga napredak ili iskorak
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...

otjerani su kad je vec sve kasno bilo. Uveliko Zbrajali stete. Jeduno ako je sad odluka da se gleda u buducnost, da nam se isto ne bi desilo? Bolje sprijeciti nego lijeciti.

Izvini, Benko s ekipom 15`uzeo titulu, zavrsili s evropom to ljeto (lech), i u drugom kolu napustio nas klub.. Ne znam jesi li shvatio sta hocu reci, ali nakon titule, euro utakmica da nemas novca u klubu? Da je tad neko receno beskicmenjacima - Bojkot! radi toga toga i toga, vjerujem da bi nesto i bilo. A sad kad vidimo neke pomake, nema smisla sam sebi biti dusman, radi ljudi koji su tu na ugovoru kao svaki igrac i uposlenik u svakoj firmi. Koji ce sutra otici i doci ce drugi.
I to fkt glupa konstatacija, mi cetvrti. Pa jarane teren nam radili godinu dana, selili se ko stoperke po petljama, brate dosao Dudic. Svi ko jedan, napunili kosevo u prijateljskoj, reci mi da si bio od rijetkih sto je mislio da je to los potez. Ne vjerujem da si.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2023, 14:58

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 20 jun 2023, 14:58

Znaci ikic,soldo i martinovic nisu vise stranci

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 jun 2023, 15:00

odlicna odluka za strance
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 20 jun 2023, 15:00

Trenbolon je napisao/la:
20 jun 2023, 14:58
Ni Avramovski
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 20 jun 2023, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 20 jun 2023, 15:01

Trenbolon je napisao/la:
Jao vrh idemo sada dovesti strance :ljepota:
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 20 jun 2023, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 jun 2023, 15:01

FCUM je napisao/la:
20 jun 2023, 15:00
Gdje to zvanično piše ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2023, 15:01

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.

Do sada je ekipa imala pravo da ima na terenu ili u zapisniku pet stranih fudbalera. Među njih su se svrstavali i igrači sa teritorije eks Jugoslavije.

Od danas se dakle ti fudbaleri neće smatrati strancima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 20 jun 2023, 15:01

Lucas je napisao/la:
20 jun 2023, 15:01
FCUM je napisao/la:
Gdje to zvanično piše ?
https://****/**/fudba ... 2itAKStuFE

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 20 jun 2023, 15:02

FCUM je napisao/la:
Otkud sad to?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2023, 15:02

Bože pomozi :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jun 2023, 15:03

Tako je sve su sad to naši igrači :mrgreen:

https://sportdc.net/n/151591/?fbclid=Iw ... c2LsEpNUXs

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 jun 2023, 15:03

Allahu pogledaj nas nekad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jun 2023, 15:03

bordobijelisampion je napisao/la:
Trenbolon je napisao/la:
Jao vrh idemo sada dovesti strance :ljepota:
Avram

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 jun 2023, 15:04

MortemHz je napisao/la:
Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donesena je odluka da se igrači sa prostora bivše Jugoslavije ne tretiraju više kao stranci, saznaje naš portal.

Do sada je ekipa imala pravo da ima na terenu ili u zapisniku pet stranih fudbalera. Među njih su se svrstavali i igrači sa teritorije eks Jugoslavije.

Ouuu, ovo je top :salut:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jun 2023, 15:05

MortemHz je napisao/la:

Jel moguce,napokon. 3 konstitutivna naroda imas i do sad bili stranci,to nema nigdje nego kod nas.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot], HyperOS, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, riki46 i 75 gostiju.