FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 20 jun 2023, 11:39

Samozdravlje je napisao/la:
20 jun 2023, 10:51
DBR1987 je napisao/la:
20 jun 2023, 10:28
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
20 jun 2023, 10:01
Pojedinci bi ovdje takva vremena i da se pojacavamo povratnicima kao sto su Rustemovic npr itd.. e moji pitari, u pamet dok nam ne budu kao udarnu iglu Anida Travancica dovodili
Citam i ja maloprije, kontam taj kod nas nebi ni na klupi mjesto imao a nekom je "pojacanje".
Lik je igrac za Leotara Sloge itd....

Nije raja svjesna kako se trenutno krupni koraci prave kod nas.
Hocemo li ubolst sa novajlijama veliko je pitanje, ali ako nista optimistican sam, jer prvi put ne dovodimo stare i istrosene igrace vec mlade i perspektivne i jos odstete placamo.

Da mi je neko pricao da ce neko nas ici u Kolumbiju ili vec gdje pricat sa igracem rekao bi mu maaa daaaj bjezi tamo.
Ne mora od Vivarosa nista biti meni je dovoljan samo pokusaj da vidim da se trude i traze igrace na sve strane.
To puno govori samo za sebe.

Zali Boze prosutih para do sada i nadam se da cemo konacno imat lijepu pricu oko Mirvica i FKS. 🙏

Razumijem ja raju na forumu Bgm ove "pljuvace", realno dosta toga su u pravu, desetine miliona su bukvalno bacene do sada.
Trebali smo do sada biti svake sezone 20 bodova ispred svih u ligi.
Zalosno je kad pogledas u kakvoj bijedi igramo sa tolikim parama da smo zavrsili tu gdje jesmo.

Sve sto hocu da kazem treba istrpit ovog Mirvica i dati covjeku sansu, sjest pricat rijesit ove bojkote i uradit sve sto mozemo da konacno napravimo taj iskorak.

Lopovluk domaćih ljudi prvenstveno uz malu pomoc potkupljenih forum-navijaca. Orobili nas i unazadili nasi neljudi Selimovici,Ibrakovici,Sabrine i sl. Post ti je pogodak u "sridu", samo ne kontam sta znači "istrpiti Mirvica"
Renan,Francis,Ziljkic,Durakovic,Guli,Šerbečić, Soldo,Vrančić, Balta,Zeljkovic,Beganovic,Musa ....Ako je to trpiti (a bit će i bolje aBd) onda ću trpiti. :bih:
Ovdje ga proziva raja i neki pokusavaju njegove namjere pod upitnik stavit ( tipa Vico Mozzart itd)... po meni je lik zasluzio da dobije sansu i kod Hordi i da Horde zbog njega i njegovog truda prekinu bojkot.
Mirza i Ajla su nebitni totalno tu treba liku pomoc i da mi ko navijaci dadnemo max doprinos razvitku kluba.
Trenutno on ulaze OGROMNE pare mi bojkotujrmo clanstvo itd sve sto pospjesuje poslovanje i razvitak kluba.

Ovi sa dr strane miljacke svrsavali na **** nekog iz amerike kad je fol trebao ulozit pare...skupilo bi ih se 15k da ga poljube u dupe da je ulozio u zeljkana 2mil km.

Mi opstruiramo rad kluba i bojkotujemo tekme covjeku koji pokusava ispravit sve sto se radilo zadnjih godina i klub stavit na pravi put.
Ja bas vjerujem u ovog covjeka i ja mislim da nam je zadnja sansa da se ostvare ambicije da kocnacno napravimo taj iskorak !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 20 jun 2023, 11:39

Da ne dolazi Delac, razumio bih ovu odluku i podrzao je. Ovako ne znam sta da mislim. Koga oni planiraju kao U21, to niko ne zna

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 jun 2023, 11:40

20 jun 2023, 11:34
NazorUso je napisao/la:
20 jun 2023, 11:32
Nek ide Mulalic. Stranac plus u godinama. Bezze zauzima prostor nekom od nase djece. ✍️
eto nama Mulalica nazad, ako uopste ide, dogodine u fullu. Imat ce mnogo vise prostora, iskustva i bit ce mentalno jaci. Zamisli ovdje jednu losu partiju, zavrsio bi ko Pidro. A sad imas Beganovica, imas Musu..
I ja sam fan Mulalica a mozda i bolje ovako.
Bolje, kako nije. Jedini igrac u21 za kojeg znamo da moze dobro odigrati, i saljes ga negdje ?! Ko ce igrati u21 ? Opet cemo gledati neke bravure i eksperimente, ali neka nama Muse (za kojeg mozes uzeti qrcinu) a salji momka od kojeg mozes zaraditi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 20 jun 2023, 11:41

miky_hz je napisao/la:
20 jun 2023, 11:33
Benko123 je napisao/la:
20 jun 2023, 11:30
Da je Krdzalica dovesti nekako…
Dosadašnji fudbaler Olimpije, Anes Krdžalić pojaviće se na prozivci Dinama i pokušaće se izboriti za mjesto u ekipi Igora Bišćana

Jedino da se nadamo nekom kratkom testiranju i da nece proc :mrgreen:
Ma daj ga na jednogodisnju posudbu sa pravom otkupa i sve top.

Gunther
Kontakt:

Post Postao/la Gunther » 20 jun 2023, 11:42

Odličan potez uprave a od naredne sezone Mulalić je prvi izbor na poziciji desnog beka. Ove sezone je titula jedini cilj i moramo se oslanjati samo na iskusne igrače.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2023, 11:44

NazorUso je napisao/la:
Nek ide Mulalic. Stranac plus u godinama. Bezze zauzima prostor nekom od nase djece. ✍️
eto nama Mulalica nazad, ako uopste ide, dogodine u fullu. Imat ce mnogo vise prostora, iskustva i bit ce mentalno jaci. Zamisli ovdje jednu losu partiju, zavrsio bi ko Pidro. A sad imas Beganovica, imas Musu..
U pravu si. Međutim posudba je konfuzna samo iz razloga što je momak U21 igrač gdje muku mučimo. Mi moramo dovesti U21 igrača koji će odmah upasti u prvih 11 inače smo u problemu velikom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 20 jun 2023, 11:44

Sigurno da nešto imaju u planu čim se ugovor Musi produžio i čim Mulalić ide na dodatno kaljenje. Za Mulalića je to dobro jer je zreo za seniorskog fudbala, ali još mu treba iskustva. Vjerovatno će biti neke rotacije od utakmice do utakmice na poziciji golmana i veznih igrača znači Šahinović, Buljubašić, Ališah i Nurković.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 20 jun 2023, 11:45

Možda dovodimo neko u21 pojačanje jer je Ališah imao povredu nedavno :hmmmmm:
Sve u svemu preglup potez, ali eto ako je vec tamo: ne smije igrati protiv nas, moramo imati pravo pozvati nazad kada hocemo i moraju placati 100% njegove plate.
Edit: Krdzalić bi bio strašan :pray:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 jun 2023, 11:45

NazorUso je napisao/la:
20 jun 2023, 11:40
NazorUso je napisao/la:
Bolje, kako nije. Jedini igrac u21 za kojeg znamo da moze dobro odigrati, i saljes ga negdje ?! Ko ce igrati u21 ? Opet cemo gledati neke bravure i eksperimente, ali neka nama Muse (za kojeg mozes uzeti qrcinu) a salji momka od kojeg mozes zaraditi...
Ima mali 19. Znaci jos 2 fore. Imamo Alisaha, umjesto Balte postepeno. I on mi je djelovao kao perspektivan, nije glup igrac. Pa imas Celika takodjer mada je on premlad ali vadi ga fizika.
A musa je igrao i za svoju repku nije ni on za baciti ali je djelovao nesigurno skroz prethodni period, vjerujem najvise radi neigranja.
DBR1987 je napisao/la:
20 jun 2023, 11:39
20 jun 2023, 10:51
DBR1987 je napisao/la:
20 jun 2023, 10:28

Citam i ja maloprije, kontam taj kod nas nebi ni na klupi mjesto imao a nekom je "pojacanje".
Lik je igrac za Leotara Sloge itd....

Nije raja svjesna kako se trenutno krupni koraci prave kod nas.
Hocemo li ubolst sa novajlijama veliko je pitanje, ali ako nista optimistican sam, jer prvi put ne dovodimo stare i istrosene igrace vec mlade i perspektivne i jos odstete placamo.

Da mi je neko pricao da ce neko nas ici u Kolumbiju ili vec gdje pricat sa igracem rekao bi mu maaa daaaj bjezi tamo.
Ne mora od Vivarosa nista biti meni je dovoljan samo pokusaj da vidim da se trude i traze igrace na sve strane.
To puno govori samo za sebe.

Zali Boze prosutih para do sada i nadam se da cemo konacno imat lijepu pricu oko Mirvica i FKS. 🙏

Razumijem ja raju na forumu Bgm ove "pljuvace", realno dosta toga su u pravu, desetine miliona su bukvalno bacene do sada.
Trebali smo do sada biti svake sezone 20 bodova ispred svih u ligi.
Zalosno je kad pogledas u kakvoj bijedi igramo sa tolikim parama da smo zavrsili tu gdje jesmo.

Sve sto hocu da kazem treba istrpit ovog Mirvica i dati covjeku sansu, sjest pricat rijesit ove bojkote i uradit sve sto mozemo da konacno napravimo taj iskorak.

Lopovluk domaćih ljudi prvenstveno uz malu pomoc potkupljenih forum-navijaca. Orobili nas i unazadili nasi neljudi Selimovici,Ibrakovici,Sabrine i sl. Post ti je pogodak u "sridu", samo ne kontam sta znači "istrpiti Mirvica"
Renan,Francis,Ziljkic,Durakovic,Guli,Šerbečić, Soldo,Vrančić, Balta,Zeljkovic,Beganovic,Musa ....Ako je to trpiti (a bit će i bolje aBd) onda ću trpiti. :bih:
Ovdje ga proziva raja i neki pokusavaju njegove namjere pod upitnik stavit ( tipa Vico Mozzart itd)... po meni je lik zasluzio da dobije sansu i kod Hordi i da Horde zbog njega i njegovog truda prekinu bojkot.
Mirza i Ajla su nebitni totalno tu treba liku pomoc i da mi ko navijaci dadnemo max doprinos razvitku kluba.
Trenutno on ulaze OGROMNE pare mi bojkotujrmo clanstvo itd sve sto pospjesuje poslovanje i razvitak kluba.

Ovi sa dr strane miljacke svrsavali na **** nekog iz amerike kad je fol trebao ulozit pare...skupilo bi ih se 15k da ga poljube u dupe da je ulozio u zeljkana 2mil km.

Mi opstruiramo rad kluba i bojkotujemo tekme covjeku koji pokusava ispravit sve sto se radilo zadnjih godina i klub stavit na pravi put.
Ja bas vjerujem u ovog covjeka i ja mislim da nam je zadnja sansa da se ostvare ambicije da kocnacno napravimo taj iskorak !
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 20 jun 2023, 11:48

Ma slobodno pišajte i sljedeću sezonu ako se ne dovede golman, pa taman Messija doveli na krilu kad nam svaki drugi šut u okvir gola ulazi.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2023, 11:48

Mulalic u Velez? to je samo znak da se treba Mirvicu fino .... jeb..... :facepalm:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 jun 2023, 11:48

napoleon72 je napisao/la:
20 jun 2023, 11:30
20 jun 2023, 11:10
spezial je napisao/la:
20 jun 2023, 10:38

Ma ja, ali taj stranac je ipak ovdje ostavio nekog traga, dao je 65 golova, pa je imao i malo kredita da ga se trpi. Drugi uhljup nije odigrao jednu dobru utakmicu za klub u dva mandata, a sigurno je uzeo fine pare. Nije bas neko poredjenje
Za 6 godina, bez Rahmanovica,,Ahmetovica i DD mi bi bili bez DK.
KREDIT je ključna riječ, nema KREDITA nikom. Igras za pare, koliko para ti dam ima da ih opravdas u svakoj utakmici, a ti sa klupe uzimao lopatom. Izgleda da je tome kraj aBd.. Jedan uzimao 6 god.,a drugi Akademac 6 mjeseci. Oba ne valjaju
Od 65 golova, 10% bitnih za 6 godina. Citaj 300k € I koeficijent , a kapetan promasi i ironičan osmjeh. Boliqrac :puke:
Kako ti mozes pretjerivat, samo da odbranis akademce, to je nevjerovatno. Pricamo o covjeku koji je 6 godina nosio dres Sarajeva, igrao na oba krila, spica, prednjeg i zadnjeg veznog i to bez pogovora, nosio kapitensku traku i bio posljednji pravi kapiten i lider ovog kluba (za Suljica, Besima i Ziljkica je licno Maldini po autoritetu i respektu).

Kazes, nije dao bitne golove? Ko je dao Zelji na Grbavici 2014.? Ko je dao gol u Vitezu iz slobodnog iste sezone, u predzadnjem kolu, kad smo bili pod ogromnim.pritiskom i morali dobit svaku tekmu? Ko je u sezoni duple krune dao gol Velezu kojim smo prosli u narednu rundu kupa? Ko je zabio Slobodi u Tuzli nakon debakla od Atalante i tom pobjedom makar malo mentalno podigao ekipu? Ko je opet protiv Slobode zabio na Kosevu 2 mjeseca kasnije za jedini gol i pobjedu na utakmici? Ko je zabio Zelji na Grbavici za 0:2 i time nam donio ogromnu prednost nakon 15 min igre? A prije toga izveo korner iz kojeg smo poveli 0:1? Ko je zabio Zrinjskom u 1/4 finalu kupa gol kojim smo stekli prednost pred gadan revans? Ako vec gledas koliko para je izbio tim penalom, koliko nam je onda donio ovim golovima? Odbij samo ove dvije pobjede protiv Slobode od 1:0, odbij golove u kupu, i nemas nijedan trofej.

A sad mi napisi sta je uradio Kapic u dva mandata u Sarajevu?

On voli Sarajvo, pravi je Hordas Krste Velkoski jedan je od nas! Ovaj put SZ glasam za Napoleona :D .. Dobar je Krle bio nemoj zezati
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2023, 11:51

Samo pod uslovom da on i Giorgi igraju u 80% utakmica, to bi onda bilo razumljivo s obzirom na to da se vjerovatno ne bi naigrao pored Beganovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 20 jun 2023, 11:54

Zukanovic je napisao/la:
20 jun 2023, 11:48
Mulalic u Velez? to je samo znak da se treba Mirvicu fino .... jeb..... :facepalm:
Mozda je druze sramota nesto tako napisati, a mozda je netacna informacija…

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 20 jun 2023, 11:54

Sta se ibretite
Vi ko da zaboravljate da u klubu na glavnoj poziciji imamo vatrenog navijaca kmelje
Pardon, navijacicu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2023, 11:57

Vec vidim naslov Sarajevo srušilo Cosmos :salut: :kafa: :)

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 jun 2023, 12:00

ne, bolje je da nas akademac sjedi i gleda kako Beganovic igra, nece na njega uticati garant ma ja .. Ili da mu objektivni istok ebe mamu pa da se pogubi ko krme u teheranu.. Sto smo doveli Beganovica onda?
- 1 9 4 6 -

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2023, 12:02

:D 9 bodova od Veleza i 9 od Igmana nije loše za pocetak :kafa:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2023, 12:05

U21????Ko?
Dovedite Mehmedovica bar
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 jun 2023, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 jun 2023, 12:06

Znači da rezimirao ovaj mogući transfer.

Znaš da moraš imati jednog U-21 igrača na terenu, kupiš igrača (100K€) na poziciji gdje ti najkvalitetniji U-21 igrač iako već imaš jednog ok stranca kojem ističe ugovor. Potom odlučiš promijeniti odluku produžiš strancu ugovor a svog mladog igrača šalješ na posudbu, te samim tim sebi "zagorčavaš" život, jer ostali U-21 igrač ili su teki izašli iz juniora ili povrede ili imaji svega par utakmica seniorskog fudbala, pritom igraju na pozicijama koje su već dobro popunjene (Ramić, Buljubašić, Nurković, Čelik). Ako uprava ima plan B ili je ova informacija lažna UNAPRED SE IZVINJAVAM.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Dave, Fouzi1, Hajdeee, napoleon72 i 44 gosta.