RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
SEDIN TANOVIC !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne pripada al po meni ima nasih domacih bez ijedne mrlje i koji nisu ni prani ni saprani koje bi radije vidio ako vec zele domace.mozak je napisao/la: ↑19 jun 2023, 22:49Čemu strah kada niko od ljudi iz ove Uprave ne pripada toj tamnoj strukturi koja je tada vodila Velež?mostar_mo je napisao/la: ↑19 jun 2023, 22:42Mrkva je ok covjek , ali fali mu profesionalizma kao sto mu ga je falilo i u karijeri koja je mogla biti mnogo bolja. Zbog toga mu ne vjerujem ni u klubu. Druga stvar sinonim je za Tanu i to mi se ne svidja.
Dizdarevic supljak al hajde ok on i Merza.
Kadrica ne treba komentarisat.
I nije to otpor prema upravi vec strah od loseg iskustva.
Prije svih Zaim recimo. Zasto ne i Hadzija nekad u buducnosti iako nije Mostarac..lik je pitom prije svega.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:00Tana u ribi a …
![]()
Skoro je kompletiran trio od Niksicevog Veleza... Tana, Feja i Mrkva... a eto i Niksic je opet premijer.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 19 jun 2023, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Dje Tana sad, Tana u ribiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:00Tana u ribi a …
![]()

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Pod Fejom smo najljepse i igrali kad smo imali retro dresove a stanje u klubu nije bilo ni nalik ovome, ali hajde, neka se malo pise.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
…………………Hadzikic
Mulalic? - Hrkac - Mahmic - Novi
……………Hasanovic - Novi
Guliashvili? - Andjusic - Dzafic?
…………………Haskic
Za Dzafica nemam info da ce doci, procitao clanak kao i ostali a s druge strane Mulalic i Gulishvili bi mogli/trebali doci na posudbu iz Sarajeva.
Radovac je smanjio platu i uslove, ali i dalje ga niko ne zove.
Jos se cekaju neki igraci da jave konacnu odluku ali o tom po tom. Malo su me razocarali pojedinci iz UO i strucnog staba ali pustit cu ih do kraja prelaznog roka pa tek onda napisati konacni sud za igracki kadar i neke interne stvari sto se tice vizije, finansija i stadiona.
Mulalic? - Hrkac - Mahmic - Novi
……………Hasanovic - Novi
Guliashvili? - Andjusic - Dzafic?
…………………Haskic
Za Dzafica nemam info da ce doci, procitao clanak kao i ostali a s druge strane Mulalic i Gulishvili bi mogli/trebali doci na posudbu iz Sarajeva.
Radovac je smanjio platu i uslove, ali i dalje ga niko ne zove.
Jos se cekaju neki igraci da jave konacnu odluku ali o tom po tom. Malo su me razocarali pojedinci iz UO i strucnog staba ali pustit cu ih do kraja prelaznog roka pa tek onda napisati konacni sud za igracki kadar i neke interne stvari sto se tice vizije, finansija i stadiona.
-
- Kontakt:
Za mene ova uprava nije uradila ni jedan ispravan korak do sad. I po tome im sudim. Niti vidim korak naprijed u bilo cemu od kad su preuzeli. Ispravi me ako grijesim?
Neće se više trenirati na umjetnoj travi.
Treninge će imati na glavnom terenu dok ne srede terene Lokomotive i Bjelopoljca.
Kamo sreće da su stari teren odnosno travu stadiona Rođeni prošle godine prebacili na teren Lokomotive ili Bjelopoljca.
Treninge će imati na glavnom terenu dok ne srede terene Lokomotive i Bjelopoljca.
Kamo sreće da su stari teren odnosno travu stadiona Rođeni prošle godine prebacili na teren Lokomotive ili Bjelopoljca.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Navedi primjere neispravnih koraka gdje su postojali resursi da se uradi drugacije. Navedi primjere jednake brzine rasta sa kretanja od nule do 70 i od 70 do 100, cisto matematicki. Ono sto ti zahtjevas nema nikakve logike.StarmoCity je napisao/la: ↑20 jun 2023, 03:35Za mene ova uprava nije uradila ni jedan ispravan korak do sad. I po tome im sudim. Niti vidim korak naprijed u bilo cemu od kad su preuzeli. Ispravi me ako grijesim?
Navedi potencijale koje posjedujemo za (vidljivo) kontinuiran rast a koji se ne koriste iz razloga samo znanim ovoj Upravi.
Navedi alternativu ovoj Upravi.
Ne razumijem ljude. Svi misle ako prate nesto i vole da im pripada i da imaju pravo da kritikuju bez ponudjenog rijesenja. Jesi li se ti pitao u svojoj kuci kad si u skolu isao i nisi donosio novac na stol? Ti druze trebas takvih kao ti jos 9999 da unesete u Klub po 100 KM kao grupa i onda postavljajte pitanja i dajte nove direkcije.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Zamisli Osima ovako

- crveniratnik
- Kontakt:

I onda se sjetim (Pršeša, Mućaja, Vehabovića, Dejanovića, Ovčine, Radovca................)
Novi kondicioni trener seniorske ekipe Jazvin sa 0 dana radnog staža u seniorskom nogometu? Velagić pomoći trener? Kadrić skaut?

Igrači nam se hrane po pekarama i aščinicima?
Bez ulaganja u stručni kadar, bez dovođenja školovanih ljudi, Velež nikada neće otići naprijed. Bolje vam je sav novac koji ulažete u ovih 25 igrača, usmjeriti u STRUČAN, ŠKOLOVAN, MODERAN štab sa glavnim trenerom, par trenera za omladinske selekcije i par kondicionih. Njih treba platiti masno, i pustiti da od naše djece kadeta/juniora naprave prvu ekipu koja će biti bolja od ove koju imamo trenutno.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Brate i ja bi i oni bi vjerovatno al prevelik je to zalogaj, možda da se ne radi ova tribina.
Nije to samo stručni štab, na previše mjesta škripi, gdje su uslovi za treniranje i rehabilitaciju.
Situacija nije nimalo jednostavna, možda je neko i napravio neki dugogodišnji plan evo pravi se tribina trebalo bi imati razumjevanja i strpljenja, a navijači ko navijači svi hoće rezultate. E pa jbg ne može i jare i pare.
Nije to samo stručni štab, na previše mjesta škripi, gdje su uslovi za treniranje i rehabilitaciju.
Situacija nije nimalo jednostavna, možda je neko i napravio neki dugogodišnji plan evo pravi se tribina trebalo bi imati razumjevanja i strpljenja, a navijači ko navijači svi hoće rezultate. E pa jbg ne može i jare i pare.
Ovo se slažem. Na struci ne treba štediti. Dobar kondicioni može osigurati Evropu i u te stvari treba ulagati. S tim da bih izdvojio Jazvina kao momka koji se školuje, radi , izučava moderdni fudbal i nije neki bezveze trener. Sad da li je za kondicionog trenera ili više za stručnog štaba to je već pitanje o kojem se može raspravljati.crveniratnik je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:41
I onda se sjetim (Pršeša, Mućaja, Vehabovića, Dejanovića, Ovčine, Radovca................)
Novi kondicioni trener seniorske ekipe Jazvin sa 0 dana radnog staža u seniorskom nogometu? Velagić pomoći trener? Kadrić skaut?![]()
![]()
Bez ulaganja u stručni kadar, bez dovođenja školovanih ljudi, Velež nikada neće otići naprijed. Bolje vam je sav novac koji ulažete u ovih 25 igrača, usmjeriti u STRUČAN, ŠKOLOVAN, MODERAN štab sa glavnim trenerom, par trenera za omladinske selekcije i par kondicionih. Njih treba platiti masno, i pustiti da od naše djece kadeta/juniora naprave prvu ekipu koja će biti bolja od ove koju imamo trenutno.
Nemoj njihove slike ovdje stavljaticrveniratnik je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:41I onda se sjetim (Pršeša, Mućaja, Vehabovića, Dejanovića, Ovčine, Radovca................)
Novi kondicioni trener seniorske ekipe Jazvin sa 0 dana radnog staža u seniorskom nogometu? Velagić pomoći trener? Kadrić skaut?![]()
![]()

Neka si stavio drug slike, nek slike budu motiv za ozbiljan rad i pomak ka naprijed, neka vide naši ovo. Iskreno sje..sam se slike sa treninga kao iz premieshipa a ne iz mtel premier lige.
- crveniratnik
- Kontakt:
I ja ih mrzim i znam da ne trebam stavljati, ali ovo neki moraju da VIDE, možda progledaju očima 

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.