Ovdje ga proziva raja i neki pokusavaju njegove namjere pod upitnik stavit ( tipa Vico Mozzart itd)... po meni je lik zasluzio da dobije sansu i kod Hordi i da Horde zbog njega i njegovog truda prekinu bojkot.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:51DBR1987 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:28Citam i ja maloprije, kontam taj kod nas nebi ni na klupi mjesto imao a nekom je "pojacanje".Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:01Pojedinci bi ovdje takva vremena i da se pojacavamo povratnicima kao sto su Rustemovic npr itd.. e moji pitari, u pamet dok nam ne budu kao udarnu iglu Anida Travancica dovodili
Lik je igrac za Leotara Sloge itd....
Nije raja svjesna kako se trenutno krupni koraci prave kod nas.
Hocemo li ubolst sa novajlijama veliko je pitanje, ali ako nista optimistican sam, jer prvi put ne dovodimo stare i istrosene igrace vec mlade i perspektivne i jos odstete placamo.
Da mi je neko pricao da ce neko nas ici u Kolumbiju ili vec gdje pricat sa igracem rekao bi mu maaa daaaj bjezi tamo.
Ne mora od Vivarosa nista biti meni je dovoljan samo pokusaj da vidim da se trude i traze igrace na sve strane.
To puno govori samo za sebe.
Zali Boze prosutih para do sada i nadam se da cemo konacno imat lijepu pricu oko Mirvica i FKS.
Razumijem ja raju na forumu Bgm ove "pljuvace", realno dosta toga su u pravu, desetine miliona su bukvalno bacene do sada.
Trebali smo do sada biti svake sezone 20 bodova ispred svih u ligi.
Zalosno je kad pogledas u kakvoj bijedi igramo sa tolikim parama da smo zavrsili tu gdje jesmo.
Sve sto hocu da kazem treba istrpit ovog Mirvica i dati covjeku sansu, sjest pricat rijesit ove bojkote i uradit sve sto mozemo da konacno napravimo taj iskorak.
Lopovluk domaćih ljudi prvenstveno uz malu pomoc potkupljenih forum-navijaca. Orobili nas i unazadili nasi neljudi Selimovici,Ibrakovici,Sabrine i sl. Post ti je pogodak u "sridu", samo ne kontam sta znači "istrpiti Mirvica"
Renan,Francis,Ziljkic,Durakovic,Guli,Šerbečić, Soldo,Vrančić, Balta,Zeljkovic,Beganovic,Musa ....Ako je to trpiti (a bit će i bolje aBd) onda ću trpiti.![]()
Mirza i Ajla su nebitni totalno tu treba liku pomoc i da mi ko navijaci dadnemo max doprinos razvitku kluba.
Trenutno on ulaze OGROMNE pare mi bojkotujrmo clanstvo itd sve sto pospjesuje poslovanje i razvitak kluba.
Ovi sa dr strane miljacke svrsavali na **** nekog iz amerike kad je fol trebao ulozit pare...skupilo bi ih se 15k da ga poljube u dupe da je ulozio u zeljkana 2mil km.
Mi opstruiramo rad kluba i bojkotujemo tekme covjeku koji pokusava ispravit sve sto se radilo zadnjih godina i klub stavit na pravi put.
Ja bas vjerujem u ovog covjeka i ja mislim da nam je zadnja sansa da se ostvare ambicije da kocnacno napravimo taj iskorak !