Jesmo i našli filijalu..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zar se Rustem jos bavi profesionalno fudbalom.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2023, 08:52Rustem da sa Mekićem sjedi na zapadu Koševa![]()
Na akciji dva bordo duksa za cijenu jednog![]()
Kao covjek odlican,ljudina, sta je sve prezivio sa istoka, nikad rijec nije ruznu rekao Kao igrac jedan od gorih koji je ikad igrao u Sarajevu.
Kasnije je posle nas igrao po Premijer ligu,ali nigdje se nije pokaozao.
Mozda u Zelji proigra,i bilo bi mi drago fakat.
-
- Kontakt:
Ovim pojedinim pitarima jos traume od kupa kada smo ih popisali u Zenici kao da smo igrali protiv Orasja
Ali zato kada dodju u Mostar to se svi u glas uvlace u guzicu sa izronit ce stari

Ali zato kada dodju u Mostar to se svi u glas uvlace u guzicu sa izronit ce stari

Ovaj forum nema ni 1% realne veze, sa pravom situacijom medju navijacima Sarajeva, u odnosu na Velez, a posebno RA.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:15Ovim pojedinim pitarima jos traume od kupa kada smo ih popisali u Zenici kao da smo igrali protiv Orasja![]()
Ali zato kada dodju u Mostar to se svi u glas uvlace u guzicu sa izronit ce stari![]()
Evo godinama se ibretim kada citam ove prepirke i svadje, a znam realnu sliku medju ljudima.
Ovo je meni enigma

- FKS -
-
- Kontakt:
Zato sam i napisao pojedini jer ova dva indijanca nisu dalje makli iz avlije ali morao sam ujest maloHajdeee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:20Ovaj forum nema ni 1% realne veze, sa pravom situacijom medju navijacima Sarajeva, u odnosu na Velez, a posebno RA.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:15Ovim pojedinim pitarima jos traume od kupa kada smo ih popisali u Zenici kao da smo igrali protiv Orasja![]()
Ali zato kada dodju u Mostar to se svi u glas uvlace u guzicu sa izronit ce stari![]()
Evo godinama se ibretim kada citam ove prepirke i svadje, a znam realnu sliku medju ljudima.
Ovo je meni enigma![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rustemović

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Svake godine mijenja klub.amypitar je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:09Zar se Rustem jos bavi profesionalno fudbalom.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2023, 08:52Rustem da sa Mekićem sjedi na zapadu Koševa![]()
Na akciji dva bordo duksa za cijenu jednog![]()
Kao covjek odlican,ljudina, sta je sve prezivio sa istoka, nikad rijec nije ruznu rekao Kao igrac jedan od gorih koji je ikad igrao u Sarajevu.
Kasnije je posle nas igrao po Premijer ligu,ali nigdje se nije pokaozao.
Mozda u Zelji proigra,i bilo bi mi drago fakat.
On je kod nas došao nakon što je doživio tešku povredu.
Činilo se da je sve ok, međutim očito da je ostala trauma i nikad nije pokazao koliko zaista može.
Momak je ok, nema tu šta ko reći.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kako ste nas to popišali u finalu kupa u Zenici?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:15Ovim pojedinim pitarima jos traume od kupa kada smo ih popisali u Zenici kao da smo igrali protiv Orasja![]()
Više sreće imali nego pameti.
Jes, neko se takvima kao ti sigurno uvlači.
Koševo Zapad
Netačno, režim će vam dati pare a vi ćete malo pogurati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma vidi može on dati ruke u 5 deka je pola igraca domacih u PL,veci je problem sto on treba da bude zamjena za Hodzica to to je realno korak nazad za ekipu. Da on dolazi umjesto Hajdarevica/Beganovica pa da kažes ok tu je to,ali najboljeg igraca u vezi da mjenja nije baš najbolja opcija.
Veliki su gubitci odlasci Santosa/Hodzica a pri tome ne dovesti adekvatne zamjene.(neznam kvalitete ovog krila iz trece HNL koji bi trebao mjenjati Santosa) ali kontam da nije na tom levelu da baš moze odmah zamjeniti najboljeg igraca ekipe,al eto mozda sa njim i upali on je kao nepoznanica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
To je nesto ala Secerovic kod nas kad je dosao.30 godina,znas da navija za najveceg rivala,spor,nikakav,polovnjak,nezainteresovan(ovaj ce jos vise jer je nosio u nekim utakmicama kapitensku kod nas) i ode za pola fodine
Bekric

Nek zaredju 3 poraza zna se kome ide otkaz,treneru.Yebo to sto uprava i sd 2 najbolja igraca zamjene amaterom iz 4.HNL i igracem koji je doslovno otjeran iz grada koliko je los
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovo je vaš stadionPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jun 2023, 20:00Moraš priznati da smo bili gospoda taj dan.
Nismo vam davali 5%, nismo vas gurali u kaveze nego pokazali gostoprimstvo i na našem stadionu dali citavu uz sve natkrivenu tribinu. I opet nas ljudi nešto ne vole.

A vi samo serete ni za clanske ne date hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dobro si napisao NAŠ!! A vas je gradskimontolivo18 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:18Ovo je vaš stadionPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jun 2023, 20:00Moraš priznati da smo bili gospoda taj dan.
Nismo vam davali 5%, nismo vas gurali u kaveze nego pokazali gostoprimstvo i na našem stadionu dali citavu uz sve natkrivenu tribinu. I opet nas ljudi nešto ne vole.![]()
![]()

Mi smo u bojkotu genije
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Pa šta? Igramo i treniramo kad god hoćemo, dok smo u posljednjem kolu vidjeli gdje ste vi morali ići da igrate "svoju" domaću utakmicu.Hazre je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:23Dobro si napisao NAŠ!! A vas je gradskimontolivo18 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:18Ovo je vaš stadionPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jun 2023, 20:00
Moraš priznati da smo bili gospoda taj dan.
Nismo vam davali 5%, nismo vas gurali u kaveze nego pokazali gostoprimstvo i na našem stadionu dali citavu uz sve natkrivenu tribinu. I opet nas ljudi nešto ne vole.![]()
![]()
![]()
Ima li sta da je vase uopste?
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne može on zamijeniti Hodžića a još je i stariji 7-8 godina. Rustemović je možda i najgori standardni prvotimac Sarajeva kojeg sam ja u životu gledao a bilo je dosta konkurenata. Ne opravdavam ali njemu su Horde na vrata išle, zamisli kakva je to klada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.