RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 19 jun 2023, 19:48

Aj kladaru da raspucamo ko je sljedeći, Vladavić?

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 19 jun 2023, 19:51

Hajde neka mašallah nek se uhljebe "legende", ko god bude dobro je. Hehe

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 19 jun 2023, 19:58

Nemam ja nista protiv Mrkve,mozete me iscitirat koliko hocete, to je mije misljenje. Cak i ovaj potez sa Jazvinom je odlican, iz nase skole mozemo izbaciti odlicnog trenera

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 19 jun 2023, 19:59

Mrkva je bio sa Fejom i prvi put,jel ono bio sportski direktor ili šta?
Ko li će sad juniore preuzeti
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 19 jun 2023, 20:06

Ovo vam je lagani povratak “mostaraca” bivse uprave i njihovih pusikuraca. Koji su blatili sve o Velezu zadnjih 5 godina. Ko to ne vidi je dobro glup. Povratak u najgore doba Veleza uskoro.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 19 jun 2023, 20:16

StarmoCity je napisao/la:
19 jun 2023, 20:06
Ovo vam je lagani povratak “mostaraca” bivse uprave i njihovih pusikuraca. Koji su blatili sve o Velezu zadnjih 5 godina. Ko to ne vidi je dobro glup. Povratak u najgore doba Veleza uskoro.
Evo druze daj ti rijesenje nama koji smo glupi ili jos bolje, nadji ljude s novcima i dovedi prave ljude evropskih kvaliteta i zavrsenih evropskih skola za menadzment i napravi bosanski
Real Madrid. Imas li rijesenje ili pljujes samo zato sto mislis da su ti puna usta?

Kako i na koji nacin je povratak u najgore doba Veleza sa spremnim novcima za ulaganje u infrastrukturu vrijednu par miliona maraka dok si prije 10 godina sa RA tribine mogao skociti na obliznju ledinu da te ne dohvate specijalci kada udju na tribinu radi pirotehnike? Evo objasni nama glupim.

Ja ne branim "Mostarce". Za mene je deviza da samo najkvalitetniji treba da rade, medjutim, kakve financije mi imamo da bismo ispunili te parametre?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 19 jun 2023, 20:18

Evo rekao je Feja da smo aktivni na trzistu, haj dobro, vjerovat cemo mu. Ali ono sto me opasno brine je ovolika najezda bivsih "legendi" to ce nas kostati, napadajte me koliko hocete al dok su "cistokrvne mostarcine" tu, klub ce samo nazadovat. Mrtvih vam se sjetim, kako vas nije stid vise, mrs u 3pm.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 19 jun 2023, 20:19

Pa Dudićev štab činili mostarci,Ibrin isto.
Radije ću gledati naše ljude nego Almira Memića i Mulahasanovića ili kako se zove več koji na poluvremenu utakmice ostave igrače same u svlačionici da odu proćaskat sa Baždarevićem.

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 19 jun 2023, 20:21

A šta je to definicija "legenda kluba"?

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 19 jun 2023, 21:36

RacioEmocionalan je napisao/la:
19 jun 2023, 20:16
19 jun 2023, 20:06
Evo druze daj ti rijesenje nama koji smo glupi ili jos bolje, nadji ljude s novcima i dovedi prave ljude evropskih kvaliteta i zavrsenih evropskih skola za menadzment i napravi bosanski
Real Madrid. Imas li rijesenje ili pljujes samo zato sto mislis da su ti puna usta?

Kako i na koji nacin je povratak u najgore doba Veleza sa spremnim novcima za ulaganje u infrastrukturu vrijednu par miliona maraka dok si prije 10 godina sa RA tribine mogao skociti na obliznju ledinu da te ne dohvate specijalci kada udju na tribinu radi pirotehnike? Evo objasni nama glupim.

Ja ne branim "Mostarce". Za mene je deviza da samo najkvalitetniji treba da rade, medjutim, kakve financije mi imamo da bismo ispunili te parametre?

Pusti te haj daj ti rjesenje sit sam ja tih prica. Koji je **** ulazio u upravu ako nema sponzore i pare iza sebe? Pa mogo sam i ja tako isto uci biti predsjednik. Ova tribina sto spominjes je zasluga Hasica i njegove uprave a ne Kevelja. Koja dosta prihoda je ostvarila uz Hasicevu upravu i isto bi dobio od grada kao Kevelj za ostalo. Ovi kad ofarbaju sto je Hasic i uprava uradila ja cu im skinut kapu s glave. A isto tako pogledaj stadion prije Hasica i sad.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 19 jun 2023, 21:52

Novac za tribinu je obezbijedilo Gradsko vijeće Mostara zahvaljujući svim vijećnicima koji su glasali ZA.

Hasić je vratio ugled i povjerenje u klub. Prije Hasića i njegovog društva malo ko je htio ulagati u klub.

Novoj upravi je mnogo lakše bilo preuzeti zdrav klub nego upravi prije njih.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 19 jun 2023, 21:54

Mostarska djeca
Bivše legende u klubu

Velež from the 80’s is back :ljepota:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 19 jun 2023, 21:56

19 jun 2023, 21:36
Pusti te haj daj ti rjesenje sit sam ja tih prica. Koji je **** ulazio u upravu ako nema sponzore i pare iza sebe? Pa mogo sam i ja tako isto uci biti predsjednik. Ova tribina sto spominjes je zasluga Hasica i njegove uprave a ne Kevelja. Koja dosta prihoda je ostvarila uz Hasicevu upravu i isto bi dobio od grada kao Kevelj za ostalo. Ovi kad ofarbaju sto je Hasic i uprava uradila ja cu im skinut kapu s glave. A isto tako pogledaj stadion prije Hasica i sad.
Dobro druze, reci cemo da si u pravu unaprijed 5 godina da zadovoljimo tvoj ego, nemoj cekati razvoj situacije. Ja iskreno ne mirisem mnoge od njih koji su pljuvali po klubu u svo vrijeme rasta samo da bi zadovoljili svoje licne potrebe i probali se na neki nacin uvuci u Klub i uzeti dio kolaca, niko nije slijep pored ociju, ali hajde reci koja nam je alternativa bila nakon odlaska Hasica? Koga smo imali?

Ja ne osporavam uopste ono sto je Hasic napravio, nisam idiot, samo ti kazem zalijeces se puno i puca te histerija. Na kraju krajeva, nisu nasi kapaciteti uopste veliki i vecina onih koji se opisuju kao Armija navijaca Veleza sirom svijeta najdalje mogu da dobace do tastature, da odu na utakmicu i da plate kartu. Velikih navijaca Veleza sa izuzetnim financijskim mogucnostima i prije svega voljom da ulazu u Klub je jako, jako malo i ono sto imamo, moramo da prigrlimo i prihvatimo takvim kakvo jeste sto ne znaci da treba zatvarati oci na lopovluke taman iz opstinske lige ko Celik krenuli, ali tvoji najcrnji scenariji su vise histericne prirode nego nesto zasnovano na cinjenicama bas kao i sve najcrnje prognoze u vidu Milana Tarota ili kako vec koje se ne mogu niti potvrditi niti opovrgnuti u istom momentu pa daju masti na volju i pruzaju materijal za rasprave.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 19 jun 2023, 22:04

19 jun 2023, 21:56
Dobro druze, reci cemo da si u pravu unaprijed 5 godina da zadovoljimo tvoj ego, nemoj cekati razvoj situacije. Ja iskreno ne mirisem mnoge od njih koji su pljuvali po klubu u svo vrijeme rasta samo da bi zadovoljili svoje licne potrebe i probali se na neki nacin uvuci u Klub i uzeti dio kolaca, niko nije slijep pored ociju, ali hajde reci koja nam je alternativa bila nakon odlaska Hasica? Koga smo imali?

Ja ne osporavam uopste ono sto je Hasic napravio, nisam idiot, samo ti kazem zalijeces se puno i puca te histerija. Na kraju krajeva, nisu nasi kapaciteti uopste veliki i vecina onih koji se opisuju kao Armija navijaca Veleza sirom svijeta najdalje mogu da dobace do tastature, da odu na utakmicu i da plate kartu. Velikih navijaca Veleza sa izuzetnim financijskim mogucnostima i prije svega voljom da ulazu u Klub je jako, jako malo i ono sto imamo, moramo da prigrlimo i prihvatimo takvim kakvo jeste sto ne znaci da treba zatvarati oci na lopovluke taman iz opstinske lige ko Celik krenuli, ali tvoji najcrnji scenariji su vise histericne prirode nego nesto zasnovano na cinjenicama bas kao i sve najcrnje prognoze u vidu Milana Tarota ili kako vec koje se ne mogu niti potvrditi niti opovrgnuti u istom momentu pa daju masti na volju i pruzaju materijal za rasprave.

Kadra, Mrkva, Merza, Dizdarević… loading
Uz ova imena ne vuce na histeriju nego logiku. Jedan po jedan lagano ulaze u klub. Jos samo pikici cemalovici i bulic i tu smo-dno dna.
Donacije su itekako pristizale dok je Hasic bio tu iz svijeta i to od ljudi koji nikad prije nisu jer se znalo svaka marka gdje ide. A sad valja imati navedene gore na platnom spisku.
Zna se sta se radilo tad a nemoj mislit da nece i sad.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 19 jun 2023, 22:11

Pa Dizdarević,Merzić i Kadrić su bili u omladinskom pogonu i kad je Hasić bio tu.
Kodro bio pomoćnik isto.Od novih samo eto Mrkva došao.
Kad je Hasić bio tu i Aca je jedno vrijeme bio u klubu ništa spektakularno se ne dešava po tom pitanju bar ja ne vidim.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 19 jun 2023, 22:15

19 jun 2023, 22:04
19 jun 2023, 21:56

Kadra, Mrkva, Merza, Dizdarević… loading
Katastrofa..serem se na klub u kojem su oni legende. Povratak u amaterizam i neprofesionalizam. Moze pricat sta ko hoce al to je tako. Sta je postigao u zivotu bilo ko od njih? Pa to je najvece mjerilo. Mali Merzic je ok jer nije imao nikakvih mrlja kroz zivot , ostali znamo svi kakvi su.
Ja ne znam sta je s upravom i zasto vraca ljude koji su sinonim za najcrnja vremena ! Nek Tanu i Cemalovice jos dovedu.
Nek nam je Bog na pomoci
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jun 2023, 22:27

Fakat ne razumijem ovoliki otpor prema novoj Upravi!
Nije razlog tome ni mrkva, ni Kadrić, ni ne znam ko.
To je tako od prvog dana!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 19 jun 2023, 22:32

Čemu tolika mržnja prema Mrkvi?

Mrkva je ok čovjek, ne znam ništa loše o njemu.

Dizdarević i Merzić su također korektni.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 19 jun 2023, 22:42

Ado1922 je napisao/la:
19 jun 2023, 22:32

Mrkva je ok covjek , ali fali mu profesionalizma kao sto mu ga je falilo i u karijeri koja je mogla biti mnogo bolja. Zbog toga mu ne vjerujem ni u klubu. Druga stvar sinonim je za Tanu i to mi se ne svidja.

Dizdarevic supljak al hajde ok on i Merza.
Kadrica ne treba komentarisat.
I nije to otpor prema upravi vec strah od loseg iskustva.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jun 2023, 22:49

mostar_mo je napisao/la:
19 jun 2023, 22:42
Ado1922 je napisao/la:
19 jun 2023, 22:32

Mrkva je ok covjek , ali fali mu profesionalizma kao sto mu ga je falilo i u karijeri koja je mogla biti mnogo bolja. Zbog toga mu ne vjerujem ni u klubu. Druga stvar sinonim je za Tanu i to mi se ne svidja.

Dizdarevic supljak al hajde ok on i Merza.
Kadrica ne treba komentarisat.
I nije to otpor prema upravi vec strah od loseg iskustva.
Čemu strah kada niko od ljudi iz ove Uprave ne pripada toj tamnoj strukturi koja je tada vodila Velež?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.