Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo ovako su dosli do finala:
Osmina finala protiv Intera koji nikako nije bio u formi. Cetvrtina finala protiv slabasnog Porta, i polufinale protiv posrnulog Arsenala... eh da je tu bio Livpool ili Chelsea ili Barcelona ranije... nije to taj Man utd od prosle sezone...
Osmina finala protiv Intera koji nikako nije bio u formi. Cetvrtina finala protiv slabasnog Porta, i polufinale protiv posrnulog Arsenala... eh da je tu bio Livpool ili Chelsea ili Barcelona ranije... nije to taj Man utd od prosle sezone...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
fergie se sigurno nece izjednaciti po titulama lige prvaka sa liverpoolom jer bi da to uspije trebao biti trener do 90 godineel-fighter je napisao/la:Moraće Fergi sačekati bar do sljedeće godine da osvoji treći naslov i da se izjednači sa Liverpoolom.

gerrard je govorio o pokusaju da se dostigne Robert "Bob" Paisley koji je sa liverpoolom uzeo 3 lige prvaka.
procitao sam negjde da se spominje javi martinez kao zamjena za alonsa e ja mislim da je on vec sada i ako je puno mlađi mozda i bolji igrac od alonsa. po meni je alosno potrosio sve kredite. a babela bi trebalo ostaviti po svaku cijenu samo imam osjecaj da je ovaj rafa pravi onaj španski fašista i rasista sve nam crnce rastjera a voli dovoditi ove skinjare tipa skrtela

You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
ja sam cula da se spominje i fernando iz porta.... e Boga mi kad se sastave svi igraci koji se spominju imamo 3 -4 tima rezerve
Ja se samo nadam da ce doci 2-3 kvalitetna al KVALITETNA a ne retardirana - igraca koji znaju igrat kako treba....@Gerrard - prejak ti je avatar 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- the scouser
- Kontakt:
Hebo ga Rafa i njegovi Spanci....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
tipicno scumovskiGerrard je napisao/la:
SVI SMO MI OVREBO
Nego ima li onog sto nam mase sa vrha tabele
Hinja je to cim United bude nagazen njega nema haha , ali svakako od mene ima saucesce

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- TheScouser
- Kontakt:
Navodno je vidjen kako mase mojim...Gerrard je napisao/la:Nego ima li onog sto nam mase sa vrha tabele

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- alan_kardec
- Kontakt:
hihihihihihihi...TheScouser je napisao/la:Navodno je vidjen kako mase mojim...Gerrard je napisao/la:Nego ima li onog sto nam mase sa vrha tabele![]()
dobra,dobra...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
Joj benitezu vidis li ti ikog na ovo svijetu ko nije spanac

- TheScouser
- Kontakt:
Haman njemu dzaba one cvike na nosu stoje Redsy
alan_kardec: ahahaha a buraz sta drugo da napisem, osvoje titulu vec znamo svi kako, onda ih sameljemo mi
, pa Barca i nema ih ni na dnu dna...odmah svi bjeze, k'o misevi u rupe! 
Od sada, nadalje i ubuduce, ne vjerujem vise nijednom yebenom clanku kojeg nadjem na internetu u vezi sa pojacanjima dok na sluzbenoj stranici ne vidim decka (ili njih vise) kako drzi dres Liverpoola!
Jucer prvo citam kako ostajemo bez Alonsa, Babela te kako dolaze Tevez i Javi Martinez.
Onda slijedi dobra vijest o Torresovom produzenju ugovora
a Agger 'navodno' svoj tek treba potpisati...
Te na kraju dana nit' ko odlazi nit' ko dolazi...Babelov 'manager' izjavljuje kako nema govora da Ryan odlazi, Alonso ce biti/ostati Liverpoolov igrac naredne sezone... bla, bla, bla, bla, blaaaah...

alan_kardec: ahahaha a buraz sta drugo da napisem, osvoje titulu vec znamo svi kako, onda ih sameljemo mi

Od sada, nadalje i ubuduce, ne vjerujem vise nijednom yebenom clanku kojeg nadjem na internetu u vezi sa pojacanjima dok na sluzbenoj stranici ne vidim decka (ili njih vise) kako drzi dres Liverpoola!

Jucer prvo citam kako ostajemo bez Alonsa, Babela te kako dolaze Tevez i Javi Martinez.
Onda slijedi dobra vijest o Torresovom produzenju ugovora

Te na kraju dana nit' ko odlazi nit' ko dolazi...Babelov 'manager' izjavljuje kako nema govora da Ryan odlazi, Alonso ce biti/ostati Liverpoolov igrac naredne sezone... bla, bla, bla, bla, blaaaah...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Nije da se radujem tudjoj nesreci,neznam ko da je u pitanju,al koliko je tih nogometnih tragedija zadesilo liverpool?
- reds_forever
- Kontakt:
R.I.P....
tragedija na Heyselu je kao dvije nama prvo ono na tribinama i onda jos i izgubimo 1-0 od Juvea iako su svi i igraci i treneri zeljeli da se utakmica prekine ipak je odigrana...
R.I.P za heysel ,a sto se tice Beniteza i njegovih spanaca hebo ga spanaci vise stavarno mi je dodijo 

Steven GERRARD
A bi li ti bio dosadan da naprimjer dovede Silvu i Iniestu?LAVOV4Lfc je napisao/la:R.I.P za heysel ,a sto se tice Beniteza i njegovih spanaca hebo ga spanaci vise stavarno mi je dodijo

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
- Kontakt:
danas je rodjendan velikom igracu...h.b.STEVEN GERRARD 30.5.1980
da je osam dana mlađi bio bi nam rođendan na isti danjasko_liverpool je napisao/la:danas je rodjendan velikom igracu...h.b.STEVEN GERRARD 30.5.1980

- reds_forever
- Kontakt:
sretan mu rodjendan...aBd da iduce godine dobije jedan veliki poklon za rodjendan... trofej epl...sinoc mu je dodijeljena nagrada za najboljeg igraca prema izboru sportskih novinara.... evo malo citata
It is great to be here to receive an individual award, but without my teammates, I would not be able to be here.
"They have been fantastic this season and I am proud to be the captain of such a great team.
Capello said: "Steve, you have played a fantastic season, and scored a lot of goals. Now, please, just two more to help us towards South Africa."

It is great to be here to receive an individual award, but without my teammates, I would not be able to be here.
"They have been fantastic this season and I am proud to be the captain of such a great team.
Capello said: "Steve, you have played a fantastic season, and scored a lot of goals. Now, please, just two more to help us towards South Africa."

'People'
Liverpoolovi igrači traže povratak Owena
Nedjeljno izdanje Peoplea piše da su neki od ključnih igrača Liverpoola sugerirali menadžeru Rafaelu Benitezu da na Anfield vrati Michaela Owena, kao što je to prije nekoliko sezona napravio s Robbieom Fowlerom.
Kada je Benitez u januaru 2006. godine iz Manchester Cityja doveo Fowlera, koji je kod navijača stekao status legende, fanovi na Anfieldu su taj potez dočekali s oduševljenjem. Sigurno je da bi i Owena dočekali raširenih ruku, zaključuje People.
Owenu (29 godina) ljetos istječe ugovor s Newcastleom, koji je ispao u Championship (drugi razred). Trener ''svraka'' Alan Shearer obznanio je da Owen nije u planovima za novi ugovor, a pitanje je i koliko bi sam napadač bio raspoložen za drugu ligu.
Zlatni dečko Anfielda za Liverpool je odigrao 216 utakmica i zabio 118 golova, a onda je 2004. godine otišao u Real. Godinu kasnije prešao je Newcastle za 16 miliona funti. U zadnje vrijeme imao je puno problema s ozljedama, zbog čega je izgubio status engleskog reprezentativca.
Za Owena su zanimanje dosad pokazali Tottenham i Everton. No, budući da za njega, kao slobodnog igrača, ne treba plaćati odštetu, vodeći igrači Liverpoola smatraju da nema nikakvog razloga da se Owena ne vrati na Anfield, kako bi ekipa imala kvalitetni ''back up'' za prvog napadača kluba Fernanda Torres, piše People.
Liverpoolovi igrači traže povratak Owena
Nedjeljno izdanje Peoplea piše da su neki od ključnih igrača Liverpoola sugerirali menadžeru Rafaelu Benitezu da na Anfield vrati Michaela Owena, kao što je to prije nekoliko sezona napravio s Robbieom Fowlerom.
Kada je Benitez u januaru 2006. godine iz Manchester Cityja doveo Fowlera, koji je kod navijača stekao status legende, fanovi na Anfieldu su taj potez dočekali s oduševljenjem. Sigurno je da bi i Owena dočekali raširenih ruku, zaključuje People.
Owenu (29 godina) ljetos istječe ugovor s Newcastleom, koji je ispao u Championship (drugi razred). Trener ''svraka'' Alan Shearer obznanio je da Owen nije u planovima za novi ugovor, a pitanje je i koliko bi sam napadač bio raspoložen za drugu ligu.
Zlatni dečko Anfielda za Liverpool je odigrao 216 utakmica i zabio 118 golova, a onda je 2004. godine otišao u Real. Godinu kasnije prešao je Newcastle za 16 miliona funti. U zadnje vrijeme imao je puno problema s ozljedama, zbog čega je izgubio status engleskog reprezentativca.
Za Owena su zanimanje dosad pokazali Tottenham i Everton. No, budući da za njega, kao slobodnog igrača, ne treba plaćati odštetu, vodeći igrači Liverpoola smatraju da nema nikakvog razloga da se Owena ne vrati na Anfield, kako bi ekipa imala kvalitetni ''back up'' za prvog napadača kluba Fernanda Torres, piše People.
...every little thing gonna be all right
Zanimljivo. Mislim da ce se to veoma tesko realizovati, jer Owen nema spansko drzavljanstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je pisac htio reci?Gerrard je napisao/la: Isto kao sto Ovrebo nema Rusko drzavljanstvo![]()
Ali moze se to srediti, vidim da su neki rukometasi bez problema dobili spansko drzavljanstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.