Ok ne bi sebi oprostio da nisam krenuo sa s2 i propustio ovo remek djelo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ok ne bi sebi oprostio da nisam krenuo sa s2 i propustio ovo remek djelo
Izdrži još malo, sad će zamah.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2023, 14:23Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene![]()
Jesil zavrsio? Kakav ti je krajVirtu4l je napisao/la: ↑18 jun 2023, 15:19Izdrži još malo, sad će zamah.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2023, 14:23Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene![]()
![]()
![]()
Ja sam Svetom vjerovao, i da mi Gigli preporuči pogledao bih ga.![]()
Nisam, nastaviću je tamo negdje posle ljeta. Sad je malo gužva.
Pogledaj seriju dobra je, a ima i film. Film je jos bolji.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2023, 14:23Pa eto sad znamo![]()
Ja ću je deff pogledat'. Piše da je komedija, treba mi neko osvježenje, komediju nisam dugo gled'o.
Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene![]()
Valjda se to malo više zakuha. Iskreno me nervira riđokosa promiskuitetna seka.
Joan is Awful može dobiti prolaznu ocijenu zbog dobre ideje iako je puna woke gluposti.Surreal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:43Pogledao Black Mirror 6. sezonu, zanima me mišljenje, ako je još neko bacio pogled.
1. Joan is Awful - sise Salme se i dalje dobro drže, dok epizoda kao epizoda - čist prosjek.
2. Loch Henry - Meni najbolja u sezoni, malo roasta na true crime koji štanca Netflix, a pritom i solidan twist.
3. Beyond the Sea - Aaron Paul odličan ovdje, lagano bi ova epizoda mogla proći kao film. Kraj je baš brutalan, nisam ono očekivao.
4. Mazey Day - Sranje.
5. Demon 79 - Sranje.
Kako sam i mislio 6 sezona BM truba jedino ep 1 i 3 popravile utisakakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 19:09koliko uzasna gluma ove likuse sto place na pocetku serije Black Mirror, neprijatno za gledati
treba sad preci ovoga i nastaviti sa serijom bokte
ja sam poceo tek danas, spomenuo je Mišak u jednom podcastu pa rekoh hajd' da vidimBarcod je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:00Kako sam i mislio 6 sezona BM truba jedino ep 1 i 3 popravile utisakakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 19:09koliko uzasna gluma ove likuse sto place na pocetku serije Black Mirror, neprijatno za gledati
treba sad preci ovoga i nastaviti sa serijom bokte![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, lol89 i 28 gostiju.