Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ništa ovaj nije ni bolji a ni gori od Petrova. Na isti fazon došli obadvojica preko Vice i njegovih taldzija.
Imo je i Petrov utakmica i poziva za plakat pogotovo na početku.
Faruk jeste došao u malo poslozeniju grupu igraca ali još su to maldi momci za malo veće izazove…
Imo je i Petrov utakmica i poziva za plakat pogotovo na početku.
Faruk jeste došao u malo poslozeniju grupu igraca ali još su to maldi momci za malo veće izazove…
Po cemu je Ivajlo bolji od Rukfasa? Sve je bilo isto. Igrali smo bezidejno u napadu, a ubitacni trio Sanicanin - Cimirot - Sehic mu je bio nezamjenjiv.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
- Kontakt:
Nije tacno to sto pricas. Cimirot u 6 utakmica lige nacija usao 2 puta s klupe i startao samo protiv Rumunije u zadnjem kolu. Sanicanin isto bio rezerva kad god su Anel i Dennis bili spremni da igraju. Uostalom, prvi je uveo neku promjenu u nas fudbal i poceo igrati sa 3 stopera, a ne standardno 4-4-2 ili 4--2-3-1 sto kako smo igrali zadnjih 10 godina.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Cimirot kakav je bio protiv Portugala je naš ubjedljivo najbolji veznjak svakako 

Najjaci selektor od osamostaljenja.
Gdje su oni dijasporaši odvratni da mu govore “Tuta Petrov”? Bolje od Faruka nismo ni zaslužili.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne samo to nego je prošle godine bio prvi u grupi ispred Finaca i Rumuna koji su trenutno prvi i drugi u svojim grupama.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:11
Gospodin Petev je sa mijesanim timom pobjedio Luxemburg koji je bio u punom sastavu
Nesto Ibrulj ne tjera Hadzibegica kao Ivayla? Zbog takvih kao on nam se ovo i desava i zasluzujemo!
Ivaylo ili njemu slican kalibar je najbolje sto mozemo dobiti s novcem kojim raspolazemo! Ali krezuba stoka mu je je.bala familiju od kako je sjeo na klupu, bez obzira na igru i rezultate, jer nije njihova zelja odabrana za selektora! Moroni! I vi ste zasluzni sto nam se ovo desava!
Ivaylo ili njemu slican kalibar je najbolje sto mozemo dobiti s novcem kojim raspolazemo! Ali krezuba stoka mu je je.bala familiju od kako je sjeo na klupu, bez obzira na igru i rezultate, jer nije njihova zelja odabrana za selektora! Moroni! I vi ste zasluzni sto nam se ovo desava!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- feniksptica
- Kontakt:
Ibrulj je jedna od najvecih ljiga. Jedno vrijeme su ga Mostarci branili, nadam se da sad i oni vide kakva je to ljiga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ti se riješio ove patnje, sad uzivaj u fudbalu!
Briši temu više ... ovaj lik nema vise veze sa BH futbalom

Briši temu više ... ovaj lik nema vise veze sa BH futbalom

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sta ocekujes od Ibrulja, za 100 KM ce napisati o tebi najgore lazi, poltroncina ucmala, ljige balijske su najgora vrsta ljudi na planeti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ko su mu ova dvojicaBivši selektor Zmajeva Ivajlo Petev (47) je sa bugarskim Ludogoretsom osvojio duplu krunu.
Večeras je održana i zvanična proslava duple krune, a Petev je veliki uspjeh proslavio sa zastavom BiH.
U društvu Peteva bili su i njegovi saradnici Adi Adilović te Admir Kozlić.
Obojica su bila u stručnom štabu BiH u vrijeme kada je Petev bio selektor.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma to su Adi Adilovic i Admir Kozlic valjda, njih dva su u strucnom stabu s njim.StevieG8 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 23:34Ko su mu ova dvojicaBivši selektor Zmajeva Ivajlo Petev (47) je sa bugarskim Ludogoretsom osvojio duplu krunu.
Večeras je održana i zvanična proslava duple krune, a Petev je veliki uspjeh proslavio sa zastavom BiH.
![]()
Aha i ja sam tako mislioSheyi je napisao/la: ↑07 jul 2023, 23:38Ma to su Adi Adilovic i Admir Kozlic valjda, njih dva su u strucnom stabu s njim.StevieG8 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 23:34Ko su mu ova dvojicaBivši selektor Zmajeva Ivajlo Petev (47) je sa bugarskim Ludogoretsom osvojio duplu krunu.
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šamara ih Balkani vec 2:0
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAGarfia, DanijelTZ, legendarnadruga, NeRi_K i 72 gosta.