50/50, ako ode nece otici besplatno
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ova susa me opasno zabrinjava
razlika zimski prelazno rok i ovaj , nebo i zemlja, u zimu ko na traci ih dovlacili a sad ova susa ubi.

razlika zimski prelazno rok i ovaj , nebo i zemlja, u zimu ko na traci ih dovlacili a sad ova susa ubi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Peco danas sa ekipom na prozivci
Azur Mahmic 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ispijaju kafe i dalje izgleda
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nije Tatar, nije Mišić, nije Fanimo, nije Gulašvili on je Demir Peco pojavit će se na prozivci
. Jednomotorički igrač, isfuran igrač, igrač koji se ne uklapa u sisteme, ali što je najvažnije uklapa se tezu rezanja troškova i nesposobnost uprave. Kevelj obećao pojačanje a ovaj Peco nije pojačanje bio za Dobojsku Slogu, eto za nas jeste izgleda.

-
- Kontakt:
Ja mislim da mi imamo u omladinskoj školi igrača koji se mogu pokazati bolje od Pece
-
- Kontakt:
Još Salcin fali pa da okupimo našu djecu yebali im oni mater1981ultra je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:36Nije Tatar, nije Mišić, nije Fanimo, nije Gulašvili on je Demir Peco pojavit će se na prozivci. Jednomotorički igrač, isfuran igrač, igrač koji se ne uklapa u sisteme, ali što je najvažnije uklapa se tezu rezanja troškova i nesposobnost uprave. Kevelj obećao pojačanje a ovaj Peco nije pojačanje bio za Dobojsku Slogu, eto za nas jeste izgleda.
-
- Kontakt:
I jesmo ima nekoliko dana prizivali ove stare igrace
samo da stefanel ne obuce kopacke u pm

Na naše razočaranje, nećeš vjerovati ali na tome se radi i postoji obostran interes pogotovo sa strane Đanija Salčina.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:55Još Salcin fali pa da okupimo našu djecu yebali im oni mater1981ultra je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:36Nije Tatar, nije Mišić, nije Fanimo, nije Gulašvili on je Demir Peco pojavit će se na prozivci. Jednomotorički igrač, isfuran igrač, igrač koji se ne uklapa u sisteme, ali što je najvažnije uklapa se tezu rezanja troškova i nesposobnost uprave. Kevelj obećao pojačanje a ovaj Peco nije pojačanje bio za Dobojsku Slogu, eto za nas jeste izgleda.

-
- Kontakt:
Salcin je bio solidan onu polusezonu kod nas. A ako postoji interes s njegove strane "pogotovo" znsci da je zeljan dokazivanja i igre,sto nama i odgovara.imamo majstora lopte Halilovica koji se seta po terenu, djani to nije sigurno.1981ultra je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:59Na naše razočaranje, nećeš vjerovati ali na tome se radi i postoji obostran interes pogotovo sa strane Đanija Salčina.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:55Još Salcin fali pa da okupimo našu djecu yebali im oni mater1981ultra je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:36Nije Tatar, nije Mišić, nije Fanimo, nije Gulašvili on je Demir Peco pojavit će se na prozivci. Jednomotorički igrač, isfuran igrač, igrač koji se ne uklapa u sisteme, ali što je najvažnije uklapa se tezu rezanja troškova i nesposobnost uprave. Kevelj obećao pojačanje a ovaj Peco nije pojačanje bio za Dobojsku Slogu, eto za nas jeste izgleda.
![]()
Za Pecu imam nesto drugacije misljenje u odnosu na Salcina ali evo ostaje se da se vidi. Jbg ako u vidu Pece dobijemo krilo koje nam je trebalo ne treba onda kakit. Po meni je konkretniji od Wallacea kako god da okrenes, tacno u svakom segmentu za jedan level iznad
-
- Kontakt:
Mislim da se uprava pogubila i da nema pojma sta radi. Kakvi bola Peco i Salcin?. Možda su momci ok ali kao igrači nisu za nas. Ako je to vizija uprave onda gasi svjetlo, motaj kablove
Lično poznajem obojicu predobri momci i ljudi, ali igrački vala teški prosjek, i više odigraju ispodprosjeka nego iznadprosjeka.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑19 jun 2023, 10:16Mislim da se uprava pogubila i da nema pojma sta radi. Kakvi bola Peco i Salcin?. Možda su momci ok ali kao igrači nisu za nas. Ako je to vizija uprave onda gasi svjetlo, motaj kablove
-
- Kontakt:
Bas to i ja kazem1981ultra je napisao/la: ↑19 jun 2023, 10:22Lično poznajem obojicu predobri momci i ljudi, ali igrački vala teški prosjek, i više odigraju ispodprosjeka nego iznadprosjeka.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑19 jun 2023, 10:16Mislim da se uprava pogubila i da nema pojma sta radi. Kakvi bola Peco i Salcin?. Možda su momci ok ali kao igrači nisu za nas. Ako je to vizija uprave onda gasi svjetlo, motaj kablove
Svi igrači Veleža su strašni momci 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Obadvojica su bolji od Walasa i raznih Plicanica Barem letaju,bore se.
A sto se ostalih tice,mene interesuju iskljucivo dvojica-Mahmic i Radovac.
Nikakve ja vise nebi pozajmice iz FKS.
Da im mi pravimo igrace i da ih kasnije maznu za klasu bolje. I one "ugradbene klauzule" da ne igra protiv njih. Zahebi!
Trebali smo uzeti Musu i Tarika Ramica,zaganjat Kulasina(izgleda da se ipak mogao dovesti),i dovesti Mahmica,Hrelju i Radovca.Imali bi ekipu za titulu a ovo cime sad raspolazemo DAJ Boze da bude dovoljno za opstanka.
Klub se MORA OCITOVATI!
A sto se ostalih tice,mene interesuju iskljucivo dvojica-Mahmic i Radovac.
Nikakve ja vise nebi pozajmice iz FKS.
Da im mi pravimo igrace i da ih kasnije maznu za klasu bolje. I one "ugradbene klauzule" da ne igra protiv njih. Zahebi!
Trebali smo uzeti Musu i Tarika Ramica,zaganjat Kulasina(izgleda da se ipak mogao dovesti),i dovesti Mahmica,Hrelju i Radovca.Imali bi ekipu za titulu a ovo cime sad raspolazemo DAJ Boze da bude dovoljno za opstanka.
Klub se MORA OCITOVATI!
Peco nije los igrac uopste. Ja se iskreno nadam veceras na prozivci Mahmicu i mozda Radovcu, a ko zna, mozda jos bude neko iznenadjenje? 

- JuzniBosanac
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike, ne znam šta očekujete. Pa nismo bili u stanju dovesti bolje igrače kad se više izdvajalo na plate u vrijeme prošle uprave, a ne sada kad imaš manji budžet da se dovedu isti ili bolji igrači.
Peco se nekada priželjkivao da dođe dok je pružao dobre partije u Radniku, bio je š*pak i izdajica kad je otišao u Hrvatsku.
Slažem se da su prosječni igrači ali isto tako taj Peco ako uđe u formu i poklope se kockice može biti extra igrač.
Koliko dobro uigrana ekipa i timski duh znače dokaz je Cvijanović koji se bori za klupu u borcu, a kod nas je briljirao jedno vrijeme i bio pozvan u repku
Peco se nekada priželjkivao da dođe dok je pružao dobre partije u Radniku, bio je š*pak i izdajica kad je otišao u Hrvatsku.
Slažem se da su prosječni igrači ali isto tako taj Peco ako uđe u formu i poklope se kockice može biti extra igrač.
Koliko dobro uigrana ekipa i timski duh znače dokaz je Cvijanović koji se bori za klupu u borcu, a kod nas je briljirao jedno vrijeme i bio pozvan u repku
Jeste nestrpljivi.
Gradimo centralnu tribinu, juniori se vratili, čekamo nove igrače u timu...a neki pričaju da nema vizije, motanje kablova...
Okanite se više priče o Upravi.
Ova Uprava je bila jedina zainteresovana za preuzimanje Veleža i tu staje sva priča o viziji i motanju kablova.
Nekako je previše negative iako je stanje u klubu solidno.
Gradimo centralnu tribinu, juniori se vratili, čekamo nove igrače u timu...a neki pričaju da nema vizije, motanje kablova...
Okanite se više priče o Upravi.
Ova Uprava je bila jedina zainteresovana za preuzimanje Veleža i tu staje sva priča o viziji i motanju kablova.
Nekako je previše negative iako je stanje u klubu solidno.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.