Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Tek sad vidim da je Ajax bio 3. i da će igrati EL sledece sezone. Nevjerovatan pad nakon odlaska Ten Haga s kojim su redovno titule osvajali.
Morat će on zapet haos da se izbori za minute.
Sigurno ima nešto u njemu čim ga Ajax i Mourinho hvale/traže.
Sigurno ima nešto u njemu čim ga Ajax i Mourinho hvale/traže.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Savez je u ovom slučaju pravovremeno reagovao.
Još jedan pečat forumaša kojo su ga pratili i prizivali u repku.
Prije par godina bi se cekalo da debituje za Ajax, pa trka frka..
Još jedan pečat forumaša kojo su ga pratili i prizivali u repku.
Prije par godina bi se cekalo da debituje za Ajax, pa trka frka..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Idealna sredina za mladog igrača, poznati po tome a i prilično su konkurentni na evropskoj sceni. Jesu u padu u odnosu na periodu pod ETH-om ali i dalje je to jedan vrlo ozbiljan nivo, tik iza najboljih evropskih klubova.
Mislim da nema dileme koliko bi mu ovaj transfer valjao, a pretpostavljam ni da ga Ajax ne bi bezveze dovodio da u njemu ne vide neki potencijal.
Mislim da nema dileme koliko bi mu ovaj transfer valjao, a pretpostavljam ni da ga Ajax ne bi bezveze dovodio da u njemu ne vide neki potencijal.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rezultatski ekipa u padu zadnje 2 sezone,ali njima je rezultat uvijek dolazio kao nagrada zbog rada sa mladim igračima,konkurencija je sigurno manja nego prije par godina.
Odlična stvar
Odlična stvar

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ne kazem da bi Ajax bio los izbor, ali ja bih ga nekako radije gledao u osrednjem italijanskom klubu, pa da se kroz 2-3 godine ponovo pokusa probiti do najjacih ekipa Serije A. Naucio je njihov jezik, adaptirao se na njihov fudbal i sad mu trebaju samo minute u nesto losijoj ekipi od Rome, a u Ajaxu nikad ne znas kad ce iz omladinskog pogona iskociti neki vanserijski talenat i eventualno mu uzeti mjesto i minutazu.
Ima i to rezona @Ghuraba ali mislim da ne odbijaš Ajax da bi ostao igrati u sasuolima i salernitanama, uz dužno poštovanje tim klubovima.
Što se tiče prilagodbe, vjerujem da zna engleski i to bi trebalo biti okej za sporazumijevanje, a imat će i Tadića koji je tamo glavni igrač na terenu i u svlačionici tako da mu i to može biti prednost.

Što se tiče prilagodbe, vjerujem da zna engleski i to bi trebalo biti okej za sporazumijevanje, a imat će i Tadića koji je tamo glavni igrač na terenu i u svlačionici tako da mu i to može biti prednost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Najbolji transfer mladog bh igraca u historiji.
Igrat ce on tamo sigurno.
Igrat ce on tamo sigurno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Napravit ce Ajax Frenkie De Jonga od njeg
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Odlično 

- ASD
- Kontakt:
Ovu cifru niko nije smio napisati prije. Za nas sve iznenađujuće.
Ja sam oduševljen, jer volim holandski fudbal.
Ja sam oduševljen, jer volim holandski fudbal.
Zvanično u Ajaxu.
Bolji klub nije mogao izabrati. Uz Benficu i Salzburg najbolji klub za mlade igrace ubjedljivo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Auh, ja mislio da će Taha otić za 1.5 - 2 miliona max. Ovo je preozbiljna cifra, ako je to istina 

Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 18 jun 2023, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
E baš kao što neko reče, ako tu ne postane igrač onda neće nigdje, dvije godine dobrog fudbala i eto ga ponovo na meti najjačih ekipa.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Wow fantastican transfer za njega, ne postoji bolje mjesto gdje ce imati i dovoljno vremena strpljenja ali posebno fudbalskog znanja da isprave sve njegove nedostatke. Jos ovolika cifra za realno gledano nedokazanog igraca iz Rome.. ne bi to Ajax radio samo tako 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"