Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Ovaj dečko će imati karijeru sličnu kao sto je imao Salihamidzic. Samo Boze zdravlja i njega čeka neko tipa Barcelone, Reala, Citya…
Koliko je žalosno što ima ispisanih samo nepune 34 stranice na ovu temu, a na Hamuliću 70+ sigurno..
Imam dojam da je daleko najveći patriota od svih sa spiska uprkos odrastanju u dijaspori.
Samo Bože zdravlja i nebo je granica
Imam dojam da je daleko najveći patriota od svih sa spiska uprkos odrastanju u dijaspori.
Samo Bože zdravlja i nebo je granica
Salihamidzic 2.0
Malo me sinoć naljutio u prvom poluvremenu kada je izletio na njihovu polovinu, prvo je propustio gurnuti loptu Stevanoviću na vjetrometini, a onda kada mu je pokušao gurnuti samo je dodao Portugalcima u noge. Ali, lako je meni prditi na sofi.
Generalni utisak fenomenalan, ali, na to nas je u ovo malo utakmica već naučio.
Generalni utisak fenomenalan, ali, na to nas je u ovo malo utakmica već naučio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
bosvastarigrad
- Kontakt:
Klasa
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo se zove talenat. Momka vidim za koju godinu u top evropskom klubu nije bitno ime kluba uopste.
Sljedeci korak bi mu trebao biti klub koji je u LP isto te gura mlade igrace ali da je veci nivo od Salzburga.
Tu ciljam nekako na Borussiu ili Leipzig iz Njemacke ili portugalske velikane Benfica/Porto. Pa tek kad se kod njih afirmise onda prelazak u one bas top klubove.
Sljedeci korak bi mu trebao biti klub koji je u LP isto te gura mlade igrace ali da je veci nivo od Salzburga.
Tu ciljam nekako na Borussiu ili Leipzig iz Njemacke ili portugalske velikane Benfica/Porto. Pa tek kad se kod njih afirmise onda prelazak u one bas top klubove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nesto gledam vidim Amaru jedan od agenata Zlatko Dedic koji je rodjen u Bihacu
Bivsi napadac Slovenije
Dodju li sta u rodu
Bivsi napadac Slovenije
Dodju li sta u rodu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kako sam gore trebao blizu trening centra, naletio sam na Amara, Faruka i Dala.
Amar je sa mnom 2-3 minute pričao iako me prvi put vidi, prekulturan momak i baš prizemljen.
Amar je sa mnom 2-3 minute pričao iako me prvi put vidi, prekulturan momak i baš prizemljen.
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je blago kakvo odavno nismo imali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja neznam da li ste gledali intervju sa Makojem al ovaj momak je predivan i jako lijepo odgojen. O talentu ne treba trositi rijeci. Uglavnom mi od pojave Pjanica nismo dobili tako dobrog igraca i hvala bogu da nikad nije bilo ne doumice kod njega za koga ce igrati. Al opet je to stvar odgoja, iako rodjen u Austriji perfektno govori Bosanski za razliku od mnogih drugih kao sto i mali Gazibegovic…. Zao mi je sto se na ovom forumu pise o izdajnicima nego o ovakvim divnim momcima. Amaru zelim od srca veliku karijeru i da se puno godina ponosimo sa njim.

Sta Dalara kaze, ide li na milion+ €
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ogroman potencijal, ali bojim se da ni on nije igrac koji moze povezati dvije dobre utakmice.
Portugalce voza kao djecu neku, i onda protiv Luksemburga se ne primjeti.
Islanđane driblao kao na FIFI, pa protiv Slovacke kao da ga nema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ogroman potencijal...
Sad za sad samo, samo to!

Sad za sad samo, samo to!
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Zato što mu protiv Portugala nije smetao Stevanović. Kad imaš Dedića, nema potrebe da ga gušiš klasičnim desnim krilom linijašem. Tu onda možeš desno imati igrača koji ulazi u sredinu i otvara Dediću prostor.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:13Ogroman potencijal, ali bojim se da ni on nije igrac koji moze povezati dvije dobre utakmice.
Ovaj momak treba da bojkotuje ovo smeće od reprezentacije dok stvari ne krenu na bolje.
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Google [Bot], Zglavkar, Zra i 51 gost.