Taj najslabiji protivnik ce verovatno doci glave Messini.retro je napisao/la:Smijesni Real dobije najslabijeg protivnika.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Taj najslabiji protivnik ce verovatno doci glave Messini.retro je napisao/la:Smijesni Real dobije najslabijeg protivnika.
I hope soMaGiCa je napisao/la:Taj najslabiji protivnik ce verovatno doci glave Messini.retro je napisao/la:Smijesni Real dobije najslabijeg protivnika.
Leader je napisao/la:I hope soMaGiCa je napisao/la:Taj najslabiji protivnik ce verovatno doci glave Messini.retro je napisao/la:Smijesni Real dobije najslabijeg protivnika.ali objektivno, mislim da će Madrižani po prvi puta u Final 4 nakon 1996.
Od kada se igra Final four sustav (1987-88), Barça je igrala najviše puta u završnom turniru, 11 puta. Ovo je 12 nastup u Final4, i nadam se treći naslov!
Sad je Valencia puno puno blize prolaskuLeader je napisao/la:Messina dao otkaz
naprotiv ako dodje iole dobar trener sanse se umanjujuThe Game je napisao/la:Sad je Valencia puno puno blize prolaskuLeader je napisao/la:Messina dao otkaz
Jesi li video moje pitanje na prethodnoj stranici?neno#4 je napisao/la:Jedna stvar je kljucna u ovom cetvrtfinalu a to je sudijski kriterij...
Da bi dobio u Madridu moras da dobijes i sudije, sto ce biti izuzetno tesko...
Real ce imati Bartomeua iza ledja i ULEB koji ce da delegiraju sudije podobne za domacinsko sudjenje...
Bice izuzetno tesko napraviti break u Madridu, o petoj utakmici eventualno da ne pricamo..
Samo glupost Fenerovih igraca u Kaunasu je dovela do ovog...Maltene ono sto su oni izgubili onda gore se gubi jednom u 50 utakmica...MaGiCa je napisao/la:@neno#4
Sta mislis, da li bi neki evropski trener mogao da uradi sa Valenciom ono sto je Pesic uradio ove sezone?
Na kraju tekme, citava dvorana u Valensiji je odala priznanje majstoru.
Ovaj sa slike.neno#4 je napisao/la:Samo glupost Fenerovih igraca u Kaunasu je dovela do ovog...Maltene ono sto su oni izgubili onda gore se gubi jednom u 50 utakmica...MaGiCa je napisao/la:@neno#4
Sta mislis, da li bi neki evropski trener mogao da uradi sa Valenciom ono sto je Pesic uradio ove sezone?
Na kraju tekme, citava dvorana u Valensiji je odala priznanje majstoru.
Sta ti mislis da li bi iko mogao da uradi ono sto je uradio Dule sa Partizanom prosle godine...
Rekao sam da bi mozda mogao. Ipak je Vujosevic u Partizanu, kao riba u vodi. A i radio je godinama na tom projektu. Uz to mu se poklopilo mnogo toga.neno#4 je napisao/la:@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...
Da li bi Pesic mogao da uradi ono sto je Dule uradio sa Partizanom prosle godine...
ja cu ti odgovoriti na pitanjeneno#4 je napisao/la:@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...
Da li bi Pesic mogao da uradi ono sto je Dule uradio sa Partizanom prosle godine...
+1nerminh74 je napisao/la:ja cu ti odgovoriti na pitanjeneno#4 je napisao/la:@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...
ne kari nije mogao uraditi sa partizanom ono sto je dule uradio
ali i to ogromno ali, vujosevic ono sto je uradio sa partizanom moze uraditi samo sa partizanom i max. eventualno nekom srpskom ekipom gdje bi mu dali da bude alfa i omega jedno 5 god. gdje bi mogao stvoriti sistem
dok kari zahtjeva dobre (ne extra) igrace i moze stvoriti dobru ekipu koja ce igrati pojednako dobru odbranu i napad, a ne granitnu odbranu sa ogromnim rudarenjem u napadu sto je igra vujosevica
ukratko daleko je bolji trener je onaj trener koji moze uspijeti na puno mjesta i moze stvoriti vise igraca na vise pozicija nego onaj trener koji moze uspijevati u strogo stvorenim uslovima koji zahtjevaju visegodisnje stvaranje i koji moze stvoriti samo visoke igrace dok niske unisti
tj. pesic je bolji od duleta, a zadnji primjer je to sta je pesic uradio sa valenciom, a sta dule sa CSKA
Ne da bi mozda mogao, nego ne bi sigurno mogao...MaGiCa je napisao/la:Rekao sam da bi mozda mogao. Ipak je Vujosevic u Partizanu, kao riba u vodi. A i radio je godinama na tom projektu. Uz to mu se poklopilo mnogo toga.neno#4 je napisao/la:@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...
Ali, overall je Pesic neuporedivo jaci trener, cak i da ne moze tako nesto da izvede.
Pa nikad se vas dvojica nećete složiti ,ti si subjektivan prema Obradoviću on prema Pešiću i nema tu pričeneno#4 je napisao/la:Ne da bi mozda mogao, nego ne bi sigurno mogao...MaGiCa je napisao/la:Rekao sam da bi mozda mogao. Ipak je Vujosevic u Partizanu, kao riba u vodi. A i radio je godinama na tom projektu. Uz to mu se poklopilo mnogo toga.neno#4 je napisao/la:@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...
Ali, overall je Pesic neuporedivo jaci trener, cak i da ne moze tako nesto da izvede.
Pusti ti to sad poklopilo se mnogo toga...
A Pesicu se nije poklopilo je li tako..Da je bilo sve kako je trebalo biti zadnja utakmica TOP 16 uopce ne bi bila bitna..
Da se razumijemo, Pesic je napravio karijeru u mom klubu, ali treba priznati neke stvari...
Vidjeli smo ga u Zvezdi one godine (bez obzira sto nije imao centra i slicno, excuses excluded)
Pa je imao u Eurocupu omjer 1 - 5 cini mi se, pa fijasko sa Dinamom..
Nije ni on bas bez mane, kako ga ti predstavljas..
Isto tako bi se moglo reci za Duleta ove godine da mu je pola tima stalno bilo povrijedjeno..
legenda reala je napisao/la:
Pa nikad se vas dvojica nećete složiti ,ti si subjektivan prema Obradoviću on prema Pešiću i nema tu priče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.