Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Put za TK preko srednjeg jeste loš, ali ko je vozio za Kalinovik , Rudo , Čajniče uf to mu dodje kao opustanje
Inace nasa dva giganta izvozna kantona ZDK i TK bi trebali imati najjace autokomunikacije i povezanost izmedju sebe , i unutar sebe ,a u parazitskom ks brzina tj sporina saobracaja kako se odvija i nije nesto bitno za nasu privredu
Inace nasa dva giganta izvozna kantona ZDK i TK bi trebali imati najjace autokomunikacije i povezanost izmedju sebe , i unutar sebe ,a u parazitskom ks brzina tj sporina saobracaja kako se odvija i nije nesto bitno za nasu privredu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Pao je internet večeras

I found freedom. Losing all hope was freedom.
E jes mi drago svega mi

I found freedom. Losing all hope was freedom.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li gdje video upoznavanja?
Mogu mislit scene

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ispostova ga Rafael Leao maximalno 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Smak svijeta ne mogu vjerovat da ga je konacno upoznao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joj počeo lajat

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
svaka mu cast kako mlati pare na glupiranju
cak i ovdje, da se zaista tako osjeca kako predstavlja nema sanse da bi se mogao sjetiti ovoliko puta pogledati u kameru i sjetiti se da laje, a za Ronalda saznao prije 5 godina kad je ovaj vec prosao prime i k'o fol toliko ga postuje
ali dobar potez da se za njega prilijepi, Ronaldo je ipak najpracenija osoba na drustvenim mrezama
cak i ovdje, da se zaista tako osjeca kako predstavlja nema sanse da bi se mogao sjetiti ovoliko puta pogledati u kameru i sjetiti se da laje, a za Ronalda saznao prije 5 godina kad je ovaj vec prosao prime i k'o fol toliko ga postuje
ali dobar potez da se za njega prilijepi, Ronaldo je ipak najpracenija osoba na drustvenim mrezama
Don't believe the hype.
- AshburtonG
- Kontakt:
A zbog cega ovako reagira lik ko mentol? Par puta sam vidio neke memes s njim, ali pojma nemam koji mu je background haha
- numanumaye22
- Kontakt:
Glumi lik debila, raja se lozi i klepa pare. Slaze face ko Omco. Obojica milioneri. Na budalama. Svaka cast bgm.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ti glumiš debila i ne klepaš pare. Ustvari, ti ne glumiš, to je još gore.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 03:25Ti glumiš debila i ne klepaš pare. Ustvari, ti ne glumiš, to je još gore.