NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ne zezam drug, samo nisam razumio nacin na koji ce biti realizovano. Evo drug laudrup je razrijesio nedoumice.
A salovi,kape,upalja i itd?laudrop je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:34Deblokada nije upitna, proces je prespor.phillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:20Ma bice, ljudi u klubu su rekli da ce biti. Isto kao sto su rekli da ce biti licenca na drugostepenoj, kad prvostepena nije odobrila ( i usput se izvinjavali po 100x)...bice i oko ovoga transparentno sve, kao sto je i bilo od pocetka.
Samo ne nesto interesuje oko fan shopa. Ne razumijem ovo da Macron otvara fan shop. Zasto bi oni otvarali fan shop pored Celika? Jer kako to meni zvuci, oni otvaraju svoj fan shop u kojem ce se, uz ostale, naci i Celikovi artikli. Npr dres Zelje (ili drugog kluba kojem su oni sponzori) i dres Celika jedan do drugog u fan shopu?
Macron otvara svoj Fan shop pod potkroviteljstvom Čelika. Dakle, na ugled kako funkcionišu njihovi ostali Fan shopovi širom svijeta (vjerujem da će takav biti i kod nas) u njemu ćemo moći kupiti svu trening opremu koju koriste naši igrači (dukserice, šuškavci, štucne, dresovi, šorcevi, majice, kačeti, kape, torbe i drugo).
Evo primjer u Bolonji kako je izložen njihov dres. Neće tu biti oprema Želje, Zrinjskog i drugih, nego samo Macron i Čelik. Ovo im je prvo otvaranje jednog Fan shopa u Bosni i Hercegovini i naš klub će im biti partner u tome. Naravno, vjeurjem da klub ima znatan procenat od prodaje i da je taj sistem već usaglašen.
Šta mislite o Azuru Mahmiću kao pojačanje ?
Kakav Velež,mislim da vaga ponude.Velez srezao budzet love nemaju, smanjili plate igracima,dobili pare onda od Evrope rastalili se svi.Nije dobio velku ponudu od nekoga pa sad da se seremo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Azur bi bio najbolje moguce pojacanje. Al momka trazi Velez, trazio ga Zeljo, cak ima odlicu sezinu iza sebe. Nema od tog nista.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kakav Azur, daleko smo mi jos od PL nivoa, a takvi se igraci placaju po 5000 KM.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bolje da uzmemo jos kakvu naknadu za treniranje, ako je to moguce 
Nije Azur jos za nas...

Nije Azur jos za nas...
Velež je tanak ruku na srce,da ide u Sarajevo ili Zrinjski onda druga priča.Ali eto vidjet cemo u narednim danima.
Nije pitanje jel Velez tanak ili nije, ali vjerujem da Azur nece pristati da igra za sumu koju bi mu bila ponudjena s nase strane. Daj Boze da grijesim.
Kenan Horić?Mislim da bi mogao malo Isakovića odmoriti.Nije toliko star a može sigurno 2 sezone iznjeti.
Hora bujrum

Iskreno on moze jos jednu sezonu PL odraditi, ali ako mu je dosadilo, vrata su mu sirom otvorena. Za stopera 33 godine su nista, sigurno 3 vrhunske sezone moze odraditi.
Uglavnom slazem se s tobom da bi vec sada trebali traziti alternativu Isaku

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Budimo realni momak sa 20 godina i preko 50 utakmica u PL nema šta tražiti u 1. Federalnoj. Hora već realna opcija 

Kakav bi to tandem bio Horic i Isakovic mada Kenan zna igrat i na poziciji zadnjeg veznog u svakom slucaju odlicno pojacanje ako fodje u to nema sumnje
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Durmo
bekovi Sivac, Davud
stoperi Aladin, Vardo
zadnji vezni Hora Skols
naprijed Ali Zuna
centarfor neko ko nije Sijerkic
i Durmisu/Karalicu naci mjesto (lazna devetka)
bekovi Sivac, Davud
stoperi Aladin, Vardo
zadnji vezni Hora Skols
naprijed Ali Zuna
centarfor neko ko nije Sijerkic
i Durmisu/Karalicu naci mjesto (lazna devetka)

Hora nije zadnjeg veznog od 2010te odigrao
Hajmo Jasmine vrijeme je

Hajmo Jasmine vrijeme je

Durmo/Buric
Sivac/Mujic Isakovic/Vardo Horic/Smajic Arnautovic/Burekovic
OTAN/NATO
Sivac/Mujic Isakovic/Vardo Horic/Smajic Arnautovic/Burekovic
OTAN/NATO

Isakovica i Fenu mislim da ne mozemo planirati za startere u prvoj federalnoj. Volio bih da Hora preuzme komandu u odbrani od Aladina, Feno vec ima odlicne zamjene u vidu Medjuseljca i Zune. Bilo bi mi drago da odrade jos jednu sezonu i budu tu u rosteru medju 18 igraca. Znace oni nama puno sa svojim iskustvom i odnosom prema klubu.
-
- Kontakt:
Ma Hora bi se uklopio nenormalno u naš sistem igre gdje štoperi imaju puno loptu u nogama i aktivno učestvuju u igri, a da ne spominjem koliko bi Vardo, Smajić pa i Bašić napredovali uz njih dvojicu (Isaka i Horu). Plus otvara ti opciju da igraš nazad s 3 štopera, a Sivca i Arnautovića gurneš ofanzivnije.
Mmmm, svrš
Mmmm, svrš
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.