I Tabakovic je.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sreća u podcastu ne pričaš o fudbalu, i ovih 12 followera bi sjebo.

Krilo je drugi par cipela jer loptu primas sa igračem na leđima. Njemu treba vezni igrač na desnoj strani koji ce mu praviti višak.Ghuraba je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:39Ubijedjen sam da bi bio dobar i kao krilo (opasniji od svih koje imamo), ali je svakako korisniji na beku. Napada okomito, odlican je s loptom u nogama, zna da dribla i opasan je na sutu s obje noge. Za razliku od njega, 99% bekova koje smo imali i koje imamo, ne znaju nista s loptom, vec se samo 'navale' na jednu nogu i 'vuku' pravolinijski dok se nesto ne desi. Odnosno, uzdas se da ce nekako nasrecu pretrcati cuvara ili pravovremeno utrcati u prostor, a nikako da ce bar slucajno predriblati nekoga.
Ma naravno, nije to ni blizu isto i trebalo bi mu vremena da se adaptira, ali kazem da imam utisak da bi i pored svih tih cinjenica opet bio opasniji od svih krila koje imamo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:53Krilo je drugi par cipela jer loptu primas sa igračem na leđima. Njemu treba vezni igrač na desnoj strani koji ce mu praviti višak.
Večeras je uspijevao sam iznijeti loptu do zadnje trecine, ali nedovoljno podrske da se nađe u prilici za šut ili kvalitetniji pas.