Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
U srijedu opet isti protivnik, sada u gostima.
Za titulu.
Bez poraza lik.
Oprosti selektore, ne zasluzujemo te.
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
U ovom slučaju bi to bio dobar rezultat obzirom na CSKA koji je bio nevjerovatan ove sezone. Mislim da ima 11-2-0 otkako ih je preuzeo. Zamisli ostvariš taj skor, a imaš samo bod prednosti nad drugoplasiranim.
Poređenja radi, da ih je recimo Hadžibegić preuzeo, CSKA bi proslavio titulu prije mjesec dana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ja sam rekao da je on bolji strucnjak od bilo koga ko je sjedio na klupi post cire, ali to zaista nije toliko tesko jer znamo kakve su ublehe sjedile (i sjede) na klupi repke. Ali se previse romantizuje njegovo vrijeme na kormilu i definitivno nije kalibar trenera koji bi od govana pravio pitu i izvlacio maksimum od daleko najlimitiranije ekipe od samostalnosti, a nama takav treba.Virtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2023, 07:19U ovom slučaju bi to bio dobar rezultat obzirom na CSKA koji je bio nevjerovatan ove sezone. Mislim da ima 11-2-0 otkako ih je preuzeo. Zamisli ostvariš taj skor, a imaš samo bod prednosti nad drugoplasiranim.
Poređenja radi, da ih je recimo Hadžibegić preuzeo, CSKA bi proslavio titulu prije mjesec dana.
Da li bi bilo bolje da je ostao umjesto sto su doveli ovu kujicu, bi, ali opet bismo gledali menadzerske igrace kao sto ih i sad gledamo, a pitanje je da li bi ekipa pod njim nesto vise pokazala protiv slovaka
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
-4 je nadoknadio kako je dosao.
Dva direktna dvoboja pobjeda i remi cin mi se.
Konkurent, ove godine jako dobar.
Nije ti na mjestu komentar.
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
A jbg sto onda njegov prethodnik ne osvoji naslov lagano, vec ih syebao skoro
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:

Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nismo znali da ce Faruk doć.
Veoma nekorektno su postupili prema njemu i bilo mi je bas zao zbog toga jer smatram da je zaslužio da odvede ovu reprezentaciju na EP i siguran sam da bi nakon uspona u LN.
Nek mu je sa srećom u karijeri.
Hadzibegic neće upropastiti ove kvalifikacije bez obzira na neznanje koje ima. Ovaj tim ce do septembra, oktobra a pogotovo novembra biti još poprilično jaci igračima koji igraju u jakim ligama, klubovima...ako Bog da.
Šteta što će neznalica Hadzibegic pokupiti slavu...istu koju je pokupio i Pape...ali eto on je nesto kao i znao.
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naravno ovi potezi su bili čisto slučajnost ili da se dodvori navijačima i medijima
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, Arnelv52, atomac123, AzRimiRzA, Balorda, bavarian_bk, BlackRiver1987, boki86, Bordo10, BordoArmy88, bordobijeli, Cautinho, Chevalier, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, darker10, deda, dencho, denza, eaglebvb09, Edo1922, enobarca, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, inzomni, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, Kaunas, lakilone, legendarnadruga, ljevak, lol89, maho_sa, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, MostarNeretva, Mostarska, Napapijri, NebeskaSila96, Pact1921, PeppermintSA, RaZuti, s4mke, SamoDaKazeem, samoposmatram, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Smaja, soxx, StevieG8, TrueBlue, UtdBiH21, VivaLaLiberta, xinxee, zastitaIdentiteta i 534 gosta.