Tako je brate i onsimonknows je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:05Nemoj brate zaboraviti i Moamera Softića. Nek se zna ime svakog uhljupa.fukara87 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:56Ja sam bio na sastanku, uglavnom onaj iz prosle skupstine je rekao da su mnoge u skupstini preveslali pa i njega i prisvojili mjesto u skupstini, pitam se samo gdje su ovi iz Udruzenja bili danas, gdje je Suljo? Pa sve vam je jasno od danas drugovi moji, tuga velika sta nam rade od kluba...
Znaci Seco i Babilon nam kroje sudbinu![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa vidiš valjda da je ovo zenićka pićka napisala...Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:55Sto lazes nespotrebno?rerel je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:41N.Pestalic,odluka vec pala, secer ide u UO N/FS BiH sljedece god a Nurdo preuzima FS TK, sve dogovorenoDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:38
Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storije![]()
![]()
Jedina istina je to da sad mnogi zele preko Slobode u Savez, jer ce biti nekih mjesta. Tako i Azmir... ni prvi ni zadnji
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dajte izbacite ove klosare Zenicke sto upadaju na nasu temu, pustite vodu da gofna odu
Super je ovo, brojka nije bitna, poruka je poslana, cim je i gradonacelik morao odreagovati pa makar i sa ovom smjesnom objavom.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
Slab marketing, najavljeno manje od 24h pred protest, nisu svi Slobodasi za Azmira narocito da izlaze na protest da mu daju podrsku, tako da ima i drugih stvari sto igraju ulogu
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Opa vidi vidi, neke nove ljubavi se radzaju. Ko bi rekao da simon i beduin ulaze u koaliciju. Koliko vidim tu je sky ispusio , on je u trenutnoj situaciji donji. Sala na stranu, zbilja sam danas ocekivao minimalno 1000 ljudi na protestu. Ocekivao sam da se iskaze neki vid revolta za ispadanje i bahato ponasanje ljudi koji su vas odveli u federalnu.simonknows je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:00![]()
Elvir Baljic
+1MMA075 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:27Super je ovo, brojka nije bitna, poruka je poslana, cim je i gradonacelik morao odreagovati pa makar i sa ovom smjesnom objavom.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
Slab marketing, najavljeno manje od 24h pred protest, nisu svi Slobodasi za Azmira narocito da izlaze na protest da mu daju podrsku, tako da ima i drugih stvari sto igraju ulogu
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
5 do 12 organizacija je bila zahvaljujuci UG, oni su i Azmira vratili prvi put. A sad... nebitno, zna ko treba da zna...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:36Opa vidi vidi, neke nove ljubavi se radzaju. Ko bi rekao da simon i beduin ulaze u koaliciju. Koliko vidim tu je sky ispusio , on je u trenutnoj situaciji donji. Sala na stranu, zbilja sam danas ocekivao minimalno 1000 ljudi na protestu. Ocekivao sam da se iskaze neki vid revolta za ispadanje i bahato ponasanje ljudi koji su vas odveli u federalnu.
Los je i termin, godisnji odmori, neke od bitnih Fukara trenutno vani, ljudi generalno razocarani i sve manje zainteresovani za neke proteste, represije, probleme...
Kad i ako klub stane na noge, krenu rezultati, eto i euforije, punih tribina, a do tad samar realnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Poslana je poruka gradonačelniku koji misli vjerovatno da smo mi malo retardirani i da od jutros pratimo Slobodu. Ja nisam iz opravdanih razloga bio nazočan jer ne podržavam AH a podržavam slobodu. Slijedeći put ako bude podrška slobodi tu sam i dolazim sa 10 ljudi najmanjeMMA075 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:27Super je ovo, brojka nije bitna, poruka je poslana, cim je i gradonacelik morao odreagovati pa makar i sa ovom smjesnom objavom.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Ko se razumije u marketing.
Fb reklama da iskače svima 2 3 dana prije protesta.
A možete i klikbejt napravit, SVI NA PROTESTE GASI SE SLOBODA.
10 000 BI VAM LJUDI DOŠLO
Ovo zadnje ne mislim bas 100% ozbiljno da treba uradit, ali cilj opravdava stedstva u ovom slučaju.
Fb reklama da iskače svima 2 3 dana prije protesta.
A možete i klikbejt napravit, SVI NA PROTESTE GASI SE SLOBODA.
10 000 BI VAM LJUDI DOŠLO
Ovo zadnje ne mislim bas 100% ozbiljno da treba uradit, ali cilj opravdava stedstva u ovom slučaju.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
E zato sto tako razmisljas a vecina su istog misljenja i nisu dosli, nikad necemo naprijed nazalost, cuj on nije dosao zbog Azmira e moja tugo, svi ovi ljudi sto su bili su dosli zbog Slobode ne zbog Azmira, samo sto je Azmir dobra stvar i najmanje zlo nego ovi sto su sad, eto vam Pestalic nek igasi klub zajedno sa SecomHitman22 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:19Poslana je poruka gradonačelniku koji misli vjerovatno da smo mi malo retardirani i da od jutros pratimo Slobodu. Ja nisam iz opravdanih razloga bio nazočan jer ne podržavam AH a podržavam slobodu. Slijedeći put ako bude podrška slobodi tu sam i dolazim sa 10 ljudi najmanjeMMA075 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:27Super je ovo, brojka nije bitna, poruka je poslana, cim je i gradonacelik morao odreagovati pa makar i sa ovom smjesnom objavom.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
Ccccc pa ti vjeruješ još u djeda mraza, kakav Pestalic ? To je samo mala varka Mlinarica Marka. Taj Mionicu nije vodio kako treba i duze od dva mjeseca.
Nego da se osvrnem malo na savez kojeg neko spominje da je dobro sto je AH tamo u IO, pa evo on je bio Slobodin kandidat i sto nam nije pomogao ako to bas voli toliko nas
Nego da se osvrnem malo na savez kojeg neko spominje da je dobro sto je AH tamo u IO, pa evo on je bio Slobodin kandidat i sto nam nije pomogao ako to bas voli toliko nas
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ne osvrcite se bezveze danas su vidili da mogu radit sta hoce i godilo im to sto je mal odziv bio, nema nista od Azmira zaboravite na toHitman22 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:18Ccccc pa ti vjeruješ još u djeda mraza, kakav Pestalic ? To je samo mala varka Mlinarica Marka. Taj Mionicu nije vodio kako treba i duze od dva mjeseca.
Ne opravdavam nikoga, al jbg kasno se i pocelo sa nekakvim protestima. To je trebalo prvi dan nakon zavrsetka sezone. Pomalo da se razglasava po gradu, lijepe plakati i slicno. Ne mozes u 24 razglasit i sve odraditi i da na kraju ocekujes nekoliko stotina navijaca, a kamoli hiljada na protestima.
Ko sto Truhlo rece, ovo ce im bit dodatni poticaj da stave Pestalica jer je premal odziv ljudi bio danas.
Ko sto Truhlo rece, ovo ce im bit dodatni poticaj da stave Pestalica jer je premal odziv ljudi bio danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Jel novi bus ulazi u osnivački ulog ? Ovaj sa slike je već 20 g star
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
simonknows
- Kontakt:
Lijep dan danas, biće vrućine
Sunce sija, a ako se po jutru dan poznaje
Sunce sija, a ako se po jutru dan poznaje
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
desperados
- Kontakt:
Dan D
- Beduin
- Kontakt:
I tuzlanska zvona zvone da pozdrave sampione 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.