Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Kakva je atmosfera u Lisabonu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bolja nego u Zenici gdje se ne može disati 24/7/365...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Chapman1886
- Kontakt:
Proteklog vikenda u Zenici je je zabilježeno izuzetno veliko zagađenje vazduha. Prema informacijama o visini emisije sumpordioksida, najteže je bilo stanovnicima naselja Tetovo, gdje je zagađenje dostiglo prag uzbune.
Dozvoljeni prosjek koncentracije SO2 je 240 mikrograma po kubnom metru, a prag uzbune se dostiže kada tri uzastopna sata u vazduhu bude izmjereno više od 500 µg/m3. U Zenici je u nedjelju u jednom trenutku zagađenje bilo veće od 760 µg/m3.
U subotu su stanovnici Tetova čak šest sati udisali vazduh u kojem je bilo više od 400 µg/m3 SO2, što je bio novi prag upozorenja. Prekoračenje ovog nivoa zagađenja predstavlja rizik za zdravlje osjetljivih osoba, čak i prilikom kratkog izlaganja. Prekoračenje praga uzbune rizično je za zdravlje svih stanovnika.
Dozvoljeni prosjek koncentracije SO2 je 240 mikrograma po kubnom metru, a prag uzbune se dostiže kada tri uzastopna sata u vazduhu bude izmjereno više od 500 µg/m3. U Zenici je u nedjelju u jednom trenutku zagađenje bilo veće od 760 µg/m3.
U subotu su stanovnici Tetova čak šest sati udisali vazduh u kojem je bilo više od 400 µg/m3 SO2, što je bio novi prag upozorenja. Prekoračenje ovog nivoa zagađenja predstavlja rizik za zdravlje osjetljivih osoba, čak i prilikom kratkog izlaganja. Prekoračenje praga uzbune rizično je za zdravlje svih stanovnika.
Samo Sloboda | COYG
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ooooj ja ti bajate price. To su argumenti onih sto su ga htjeli pod dirigovani stecaj prije par godina, a sad se i oni izvinjavaju da su pogrijesiliChapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:15a imali ko protiv da se zenički budžet upumpava u lešinu i mrtvaaca NK ČELIK. daj fudo iz budžeta robiji za trave i spida. ma fuj, strašno šta su vam uradili od kluba.

Uglavnom, to je sve sto imas za reci ?

Prate nas Zenićani u stopu, svaki naš korak, potez. I kaže ko je veći, hehe...
Onaj još došao na temu da kaže ko će biti predsjednik Slobode...
Ma bravo šabani
Onaj još došao na temu da kaže ko će biti predsjednik Slobode...

Ma bravo šabani

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Chapman1886
- Kontakt:
vidi nešto, ja ih razumijem. tegoba je sa klisom i stupčanicom igrati. ove godine njima utakmice sa sloodom, jedinstvom, mladosti i budućnosti dođu ko liga šampiona za rubin iz kazana kad su išli igrati protiv reala. razumijem ih, i treba ih pustiti da se malo raduju s obzirom da ih bolno prizmeljenje čeka. fudbalski grčevita borba za opstanak, a kad fudo opet zavrne pipu u januaru istupiće radi finansija ko unis iz vogošće one jedne godine. žalosno, ali šta je tu je.
Samo Sloboda | COYG
Podivljali su kako su po divljini igrali...Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:25vidi nešto, ja ih razumijem. tegoba je sa klisom i stupčanicom igrati. ove godine njima utakmice sa sloodom, jedinstvom, mladosti i budućnosti dođu ko liga šampiona za rubin iz kazana kad su išli igrati protiv reala. razumijem ih, i treba ih pustiti da se malo raduju s obzirom da ih bolno prizmeljenje čeka. fudbalski grčevita borba za opstanak, a kad fudo opet zavrne pipu u januaru istupiće radi finansija ko unis iz vogošće one jedne godine. žalosno, ali šta je tu je.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Uglavnom, odoh gledat repku.. Slobodi zelim sve najbolje 

Bosna Visoko je veci klub od Slobode, Buducnosti, Mladosti. Klub sa trofejima i navijackom skupinom, bilo je merak igrati protiv njih.
Prepucavanje?
Ovo je bio hardcore gangbang, uživao sam. Iako su radioaktivni, ja ih volim

A nakon ovog protesta, treba brzo ugasiti Slobodu. BRZO
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jel ovo ozraceni pokusavaju nekog osramotit i posramit?
Odziv definitivno los, al nemojte samo vi molim vas.
Ne znam zasto nasi pojedini pokusavaju vama se pravdati i objasnjavat nesto.
Odziv definitivno los, al nemojte samo vi molim vas.
Ne znam zasto nasi pojedini pokusavaju vama se pravdati i objasnjavat nesto.
Volim tebe, više od sebe
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma mislim prije ovog od maloprijeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:28Prepucavanje?
Ovo je bio hardcore gangbang, uživao sam. Iako su radioaktivni, ja ih volim![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:28Prepucavanje?
Ovo je bio hardcore gangbang, uživao sam. Iako su radioaktivni, ja ih volim![]()

To se u Tuzli zove zamrzavanje, kao sto su "zaledili" Ditu.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Truhlo i kompanija, sta ovo opet s Fudom sjedite na rucku? Ja mislio vi ga odyebali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo korist

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.