Evo gledam prenos juniora alagic samo na telefonu, mozda sredjuje nesto u toku tekme

4:1 85 minuta.Bravo momci,bio je jedan eurogol škaricama
Gosto, Puce i Kuko su trenutno igrači koji ako budu radili na sebi, VELEŽ će imati u njima zaltne koke za budućnost.Mostarac45 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:24Kuko mali djeluje zaniljico vidit cemo kako ce se razvijati
Ništa manje potencijal nisu Abaza, Jogunović, Kadrić, NanićAlemC85 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:31Gosto, Puce i Kuko su trenutno igrači koji ako budu radili na sebi, VELEŽ će imati u njima zaltne koke za budućnost.Mostarac45 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:24Kuko mali djeluje zaniljico vidit cemo kako ce se razvijati![]()
Bili su cvijanovic, mucaj i civic kakvi smo baksuzi njih cemo vratit umjesto radovcaEspiritosanto je napisao/la: ↑18 jun 2023, 13:48Jel se ono Dino sinoć oženio?U Radovca stori,bravo momci![]()
Halalite na upadu...salmy je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:27Hoće li abd od sutra krenut najava tih bitnih pojačanja...Mahmic, Radovac, Tatar, gruzijac iz Sarajeva itd. I nemojte više palamudit sa pričom ko je koga doveo od ostalih klubova...
Sarajevo najviše ima para i zato dovode sve i svašta, dok mi trebamo samo ići na ciljna pojačanja i uz mostarsku djecu možemo svašta uraditi. FORZAAAA.
Koliko sam upratio Gulasvili je na europskom prvenstvu u21, tako da i ako je dogovoreno između klubova nema njega prije početka sedmog mjeseca minimalno ako ne iznenade na prvenstvu pa se to oduži do neke veće faze.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:37Halalite na upadu...salmy je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:27Hoće li abd od sutra krenut najava tih bitnih pojačanja...Mahmic, Radovac, Tatar, gruzijac iz Sarajeva itd. I nemojte više palamudit sa pričom ko je koga doveo od ostalih klubova...
Sarajevo najviše ima para i zato dovode sve i svašta, dok mi trebamo samo ići na ciljna pojačanja i uz mostarsku djecu možemo svašta uraditi. FORZAAAA.
Mali Gulashvili je strasan igrac, mislim da bi vam mogao biti ogromno pojacanje.
Kod nas se ocekuje dolazak kolumbijca Viverosa i ovog danca/libanonca Jrdela tako da Guli mora na posudbu.
U velezu bi bas mogao eksplodirati...
Jos jednom, halalite na upadu i sretno vam u Prvenstvu![]()
Nece iznenaditi, Gruzijci su najtezoj grupi i najveci su autsajderi.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:41Koliko sam upratio Gulasvili je na europskom prvenstvu u21, tako da i ako je dogovoreno između klubova nema njega prije početka sedmog mjeseca minimalno ako ne iznenade na prvenstvu pa se to oduži do neke veće faze.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:37Halalite na upadu...salmy je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:27Hoće li abd od sutra krenut najava tih bitnih pojačanja...Mahmic, Radovac, Tatar, gruzijac iz Sarajeva itd. I nemojte više palamudit sa pričom ko je koga doveo od ostalih klubova...
Mali Gulashvili je strasan igrac, mislim da bi vam mogao biti ogromno pojacanje.
Kod nas se ocekuje dolazak kolumbijca Viverosa i ovog danca/libanonca Jrdela tako da Guli mora na posudbu.
U velezu bi bas mogao eksplodirati...
Jos jednom, halalite na upadu i sretno vam u Prvenstvu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.