Giganti na temi Slobode se tjese i pravdaju da je slabiji odziv JER SU FUKARE U PORTUGALU

Znaci u Konjic ih ode 17

Moderator/ica: GracanicaAA
Slazem se da ste u boljoj situaciji nego sto je bio Celik, samo iz razloga sto su SDP kadrovi manje krali od SDA kadrova koji su bili instalirani u Celiku, odnosno vise je klub inkasirao od podrske Grada, nego Celik svojevremeno.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:37Vi apsolutno ne razumijete da vasa i nasa situacija nisu iste ni blizu.phillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:16Na stranu zay.ebancija i prcanje na forumu, ali zaista se nadam da ovo nije slika danasnjih protesta. Jako tesko je izvrsiti pritisak na vlast koja realno drzi sve u klubu iako se ogradjuju od toga (naravno kao sto se i SDA kod nas ogradjivala), dakle modus operandi je isti u ovom slucaju bez obzira sto su dijametralno suprotne stranke u pitanju. "Mi ne mozemo nista, to je UG u pitanju, oni imaju svoju skupstinu, mi samo pare dajemo..." a ovamo instalirali svoje ljude u Upravu i Skupstinu i vedre i oblace kako hoce.
Ne daj se Tuzlo...
Ovi ljudi su dosli u Slobodu kad niko nije htio i kad smo bili u izrazito teskoj situaciji. Bliski jesu gradskim strukturama, ali ako su ih oni postavili ja bi da im se zahvalim jer u tom momentu nije niko htio u Slobodu.
Trenutna uprava je dosta dobrih stvari uradila, vratila mnoge dugove, dobili smo licencu i za PL i Europu ma prvostepenoj, samo su nas naguzili da idemo u federalnu i da se oni pitaju o buducnosti.
Politika je qurva uvijek ali dosta bolji odnos Grad ima prema Slobodi nego vas Grad prema Celiku.
Pise se da onaj smrad nurdin (namjerno malim slovom) dolazi. Jos ce gore biti nego sad. Vama nek je sretno u borbi za PLphillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:48Slazem se da ste u boljoj situaciji nego sto je bio Celik, samo iz razloga sto su SDP kadrovi manje krali od SDA kadrova koji su bili instalirani u Celiku, odnosno vise je klub inkasirao od podrske Grada, nego Celik svojevremeno.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:37Vi apsolutno ne razumijete da vasa i nasa situacija nisu iste ni blizu.phillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:16Na stranu zay.ebancija i prcanje na forumu, ali zaista se nadam da ovo nije slika danasnjih protesta. Jako tesko je izvrsiti pritisak na vlast koja realno drzi sve u klubu iako se ogradjuju od toga (naravno kao sto se i SDA kod nas ogradjivala), dakle modus operandi je isti u ovom slucaju bez obzira sto su dijametralno suprotne stranke u pitanju. "Mi ne mozemo nista, to je UG u pitanju, oni imaju svoju skupstinu, mi samo pare dajemo..." a ovamo instalirali svoje ljude u Upravu i Skupstinu i vedre i oblace kako hoce.
Ne daj se Tuzlo...
Ovi ljudi su dosli u Slobodu kad niko nije htio i kad smo bili u izrazito teskoj situaciji. Bliski jesu gradskim strukturama, ali ako su ih oni postavili ja bi da im se zahvalim jer u tom momentu nije niko htio u Slobodu.
Trenutna uprava je dosta dobrih stvari uradila, vratila mnoge dugove, dobili smo licencu i za PL i Europu ma prvostepenoj, samo su nas naguzili da idemo u federalnu i da se oni pitaju o buducnosti.
Politika je qurva uvijek ali dosta bolji odnos Grad ima prema Slobodi nego vas Grad prema Celiku.
Ali sam rad Skupstine je netransparentan, ne zna se ko je u njoj, koji im je mandat, koje ovlasti imaju, kako ih se moze mjenjati. Taj dio itekako podsjeca na nase skupstinare prije dolaska NGG-a i promjene statuta odnosno raspustanja tadasnje skupstine.
Iskreno se nadam da ce vam ovaj put sa Husicem uspjeti da ce i Sloboda krenuti dalje. Celik i Sloboda ne trebaju biti konkurenti (osim na terenu) nego se boriti za dobrobit svog kluba.
Vodja je u portugalu na utakmici repke...BegovicRamiz je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:52kakva blamaza u Tuzli sta je ovo![]()
zalosno majke mi
nista dok vodja sky ovo sam ne rijesi
kad veceras cujesTruhlo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:53Vodja je u portugalu na utakmici repke...BegovicRamiz je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:52kakva blamaza u Tuzli sta je ovo![]()
zalosno majke mi
nista dok vodja sky ovo sam ne rijesi
Pa gdje si ti bolan? Citav dan se prepucavamo bez tebe
Navijači održali mirni protest i tražili reprogram duga NK Čelik
I to bez mene
a imali ko protiv da se zenički budžet upumpava u lešinu i mrtvaaca NK ČELIK. daj fudo iz budžeta robiji za trave i spida. ma fuj, strašno šta su vam uradili od kluba.
Ti si referee u ovom okrsaju
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Nulatridva i 12 gostiju.