Od silne želje da se uliže navijačima obećava nemoguće i laprda po medijima, sto ce ga glave koštati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mene nije nesto specijalno zadovoljio. Ipak, tu je struka da procijeni. Desno krilo dosta dobro u porazenoj ekipi, kao i "Dugonja" na stoperu sto je Allysonu spasio cist gol. Tek je pocelo i rano je za bilo kakve zakljucke.
Nema potrebe za tim,zato sam i napisao,samo iskreno i posteno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Pa Bekric je upravo preposteno govorio, kako se situacija odvijala tako je i pricao, i to mu je bilo pocetnicka greska. Rookie mistake sto bi se reklo, ali ne mozes njegov cijelokupni ucinak po tome zakljuciti. Sama cinjenica da se za Santosa nije znalo do zadnjeg, govori da je covjek upravo pricao kako se situacija odvijala. Zastupnici Santosa imali uvjete za produzenje ugovora, klub ispunio, a oni ipak nisu htjeli da potpisu na kraju.
Ostaje sigurno, sudeći po ovome danas. Ko što @jointunija reče ovaj mali iz budućnosti je solidan s obzirom da mu je tek 18. Ostali su onako vala. Malo je iznenadjenje onaj Bilal s obzirom da je čovjek u slogi igri ofanzivnog veznog, tj više je na klupi sjedio, a danas je izgledao kao solidan premijerligaški stoper.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:03Vidim i ss pise o njemu, jel fakat toliko dobar?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Ovaj, ovaj pa ovaj vi ste zapravo pljuvaci

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
hehe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vratite ovom botu vrijeme kamatara da suti kao tad,puna ti usta uprave i BekricaLjoZee je napisao/la: ↑17 jun 2023, 18:01Logicno pa kad pokrene neko u javnosti da to ne valja, na neki nacin nije po zakonu bit ce 'dusmani, samo o nama'. Uprava i Bekric bi najvise voljeli da igraci to sve sami poplacaju i jos placaju sto igraju za nas. Predsjednik supljira o ispunjenim uslovima Santosu, a zna da nadoknadu ne moze platiti.
Izmuljali su, ispetljali za Hodzica i Santosa do maksimuma.

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zna li neko kakav je stepen povrede Benjamina Šehića u pitanju vidim da ni danas nije bio presvučen, također ni Drine nije bilo .. Allyson i Bilal mi se čine najbolji od ovih na probi, volio bih kad bi ih zadržali. Beća očaj teški, Dubačkić interesantan igrač i odlična konstitucija za stopera.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- jointunija
- Kontakt:
Šehić je nategao tetivu,Drina i Drljo sa U-21 repkom.Hilmo123 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 20:33Zna li neko kakav je stepen povrede Benjamina Šehića u pitanju vidim da ni danas nije bio presvučen, također ni Drine nije bilo .. Allyson i Bilal mi se čine najbolji od ovih na probi, volio bih kad bi ih zadržali. Beća očaj teški, Dubačkić interesantan igrač i odlična konstitucija za stopera.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Kakvi smo mi klosari ako dovodimo u pitanje rad Bekrica kao sportskog direktora. Covjek je proslu sezonu napravio jedan od najjacih transfer rokova ikad u nikad tezim vremenima. I sad radi odlicsn posao samo nisu zvucna imena pa neko misli da znog toga moze pljuvati.
Neki se ponasaju kao da smo mi premija i da svi cekaju da rade i igraju kod nas. Ne budite zatucani. Hvala Bekricu. Hvala i Santosu i adio, nama ostaje da se dalje borimo a sta ce biti sa njim me stvarno toliko i ne zanima ali zelim mu svu srecu jer je bio razlog nase srece dok je bio nas clan.
Neki se ponasaju kao da smo mi premija i da svi cekaju da rade i igraju kod nas. Ne budite zatucani. Hvala Bekricu. Hvala i Santosu i adio, nama ostaje da se dalje borimo a sta ce biti sa njim me stvarno toliko i ne zanima ali zelim mu svu srecu jer je bio razlog nase srece dok je bio nas clan.
Nek vrate pa da utvrdim gradivo i za tu lakrdiju.
Hoce li Brazilcu isto amaterski pa da kukamo kad prozivaju one koje rade mimo zakona i da nakon godinu muljamo kao za Santosa zbog nadoknade?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zavisi,ako treba i za njega naknada ide na amaterski jer nema se para od tvog nalogodavca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hadžiahmetović postao baš opasan igrač.
Prijao mu je transfer u Bešiktaš.
Prijao mu je transfer u Bešiktaš.
Najbolje onda da ne dovodimo nikoga.
A ovi što prozivaju @ljozeeta da je amarovac samo se mogu nasmijati, isto je bio negativan i kad je Amar bio tu, pesimista ali zeljovac pravi

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jbg mi bi da odplatimo dugove i da usput dovodimo najbolje igrace a sportski direktor neko iz ajaxa.
Imamo mi dobre iskusne igrace u svakoj liniji, njima dodat nekoliko mladih , punih snage i zeljnih dokazivanja pa ponovit proslu sezonu i sa rezultatima i sa posjetom pa se sledece sezone mozemo nadat nekim boljim pojacanjima.
Mislim da je to najrealnije.
Imamo mi dobre iskusne igrace u svakoj liniji, njima dodat nekoliko mladih , punih snage i zeljnih dokazivanja pa ponovit proslu sezonu i sa rezultatima i sa posjetom pa se sledece sezone mozemo nadat nekim boljim pojacanjima.
Mislim da je to najrealnije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- gegenpressing
- Kontakt:
Što je najluđe,do početka prvenstva ima još 45 dana,a ovde se priča kao da je prelazni rok završen
Uozbiljite se malo.
Uopšte ne sumnjam u dolazak 2-3 provjerena igrača.

Uozbiljite se malo.
Uopšte ne sumnjam u dolazak 2-3 provjerena igrača.
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.