Dali je macron rezervisan samo za dresove i sportsku opremu ili za sve artikle iz faun shopa?
Bit ce skupo za nase standarde ali neka . Kvalitet je bitan
Pa vjerovatno 100km dres, al zato ce igraci ko manekeni i pravi profesionalni izgledati.
Opet 100KM, moze se priustiti, jos sigurno ce tu biti drugi artikli, duksevi, trenerke i sto bi uzeo neku barca trenerku, bolje ovako Čelikovu original. Nece nama djeca vise hodati sa grbovima barce, reala, intera, arsenala...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Dali je macron rezervisan samo za dresove i sportsku opremu ili za sve artikle iz faun shopa?
Pa vjerovatno 100km dres, al zato ce igraci ko manekeni i pravi profesionalni izgledati.
Opet 100KM, moze se priustiti, jos sigurno ce tu biti drugi artikli, duksevi, trenerke i sto bi uzeo neku barca trenerku, bolje ovako Čelikovu original. Nece nama djeca vise hodati sa grbovima barce, reala, intera, arsenala...
Ma dijaspora će to gurat...ima nas fala bogu
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislim 60 € na pocetku,clanovi popust ce imati...Poslije snizenje pred novu godinu itd. .Pred kraj sezone dodatni popusti,I do 50 %...Imam par Macron dresova,I stvarno su vrhunski kvalitet...Ovo je dokaz koliko nas ozbiljno shvataju,cim su nam tehnicki sponzor,a mi drugoligasi u BiH
Mislim 60 € na pocetku,clanovi popust ce imati...Poslije snizenje pred novu godinu itd. .Pred kraj sezone dodatni popusti,I do 50 %...Imam par Macron dresova,I stvarno su vrhunski kvalitet...Ovo je dokaz koliko nas ozbiljno shvataju,cim su nam tehnicki sponzor,a mi drugoligasi u BiH
Ono sto je jos vece, nisu samo tehnicki sponzor, nego su komplet fan shop preuzeli na sebe. Nije mala stvar kada jedna tako firma ima povjerenje u tebe i upusti se u rizik otvaranja fan shopa u necije ime. Okupljajuci ovakve i zdrave firme oko sebe, govori samo da smo i da postajemo jos vise zdraviji i bolji klub.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zastave su bile vrhunske,I danas je kod mene ta zastava,bilo je jakni,zastavica,lopti,kacketa...Sjecam se tih zutih dresova...Bilo je kvalitetnih stvari!!!
Samo neka gostuje pogotovo tamo za mjesec pred sezonu. Sve TV obići i medije obići da se predstavi uradjeno i najavi planirano. Da glas dodje do svake kuće.
Što više gostovanja njega i Roberta, što više širenja priče, poziva na utakmicu, poziva ne samo zeničkim privrednicima da se pridruže, nego Fis, Hifa itd, što više naučenih fraza za standardna pitanja. Kako oni u javim nastupima tako od nas svako pojedinačno u svakodnevnim aktivnostima.
Da se ne lažemo prije 4-5-6 godina na pomen Čelika prosječnom Zeničaninu se povračalo. Ugasiti, propao klub, rupa bez dna.
Danas nema toga isti kazu hmmmm moglo bi tu nešto dobro i desiti se. Ali smo nekako tek na 50%. Idemo dizati procenat vjerovanja i povjerenja u Čelik. IMIDZ kluba se mjenja to je nešto najbitnije.
Ako je prosjek kupljenih ulaznica ukljucujuci i Klis bio 1100 u 3 rangu iskreno očekujem prosjek od 2000 u federalnoj ligi i odmah prvu treba stvoriti hajp da bude
10 000 ljudi. Na nama svima je.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma bice, ljudi u klubu su rekli da ce biti. Isto kao sto su rekli da ce biti licenca na drugostepenoj, kad prvostepena nije odobrila ( i usput se izvinjavali po 100x)...bice i oko ovoga transparentno sve, kao sto je i bilo od pocetka.
Samo ne nesto interesuje oko fan shopa. Ne razumijem ovo da Macron otvara fan shop. Zasto bi oni otvarali fan shop pored Celika? Jer kako to meni zvuci, oni otvaraju svoj fan shop u kojem ce se, uz ostale, naci i Celikovi artikli. Npr dres Zelje (ili drugog kluba kojem su oni sponzori) i dres Celika jedan do drugog u fan shopu?
Ma bice, ljudi u klubu su rekli da ce biti. Isto kao sto su rekli da ce biti licenca na drugostepenoj, kad prvostepena nije odobrila ( i usput se izvinjavali po 100x)...bice i oko ovoga transparentno sve, kao sto je i bilo od pocetka.
Samo ne nesto interesuje oko fan shopa. Ne razumijem ovo da Macron otvara fan shop. Zasto bi oni otvarali fan shop pored Celika? Jer kako to meni zvuci, oni otvaraju svoj fan shop u kojem ce se, uz ostale, naci i Celikovi artikli. Npr dres Zelje (ili drugog kluba kojem su oni sponzori) i dres Celika jedan do drugog u fan shopu?
Deblokada nije upitna, proces je prespor.
Macron otvara svoj Fan shop pod potkroviteljstvom Čelika. Dakle, na ugled kako funkcionišu njihovi ostali Fan shopovi širom svijeta (vjerujem da će takav biti i kod nas) u njemu ćemo moći kupiti svu trening opremu koju koriste naši igrači (dukserice, šuškavci, štucne, dresovi, šorcevi, majice, kačeti, kape, torbe i drugo).
Evo primjer u Bolonji kako je izložen njihov dres. Neće tu biti oprema Želje, Zrinjskog i drugih, nego samo Macron i Čelik. Ovo im je prvo otvaranje jednog Fan shopa u Bosni i Hercegovini i naš klub će im biti partner u tome. Naravno, vjeurjem da klub ima znatan procenat od prodaje i da je taj sistem već usaglašen.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!