Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gle sto kone pjene
Nemojte se brinuti,jedan Hodzic vam ostaje, drugi ide dajte kone jos nas malo uputite,uvijek ste bili brizni i pazljivi. Najveci licemjeri haha ovdje pljuju Mirvica a na svojim forumima prizivaju nekog takvog,bacaju drkicu. Vazda cirkus sa cergom sa grbavice

- Chapman1886
- Kontakt:
Pa šta će SELJOVE čkepi. Kad ih je bilo najviše na jednom mjestu, kad su slavili titulu dobili su batina usred grada Sarajeva. Doduše ne njihovog grada. Znali su da ta revijalna tekma nikog ne interesuje pa su se hinjski skupili i napali. Ma seljačka posla, šta od njih i očekivati?!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:15Gle sto kone pjeneNemojte se brinuti,jedan Hodzic vam ostaje, drugi ide dajte kone jos nas malo uputite,uvijek ste bili brizni i pazljivi. Najveci licemjeri haha ovdje pljuju Mirvica a na svojim forumima prizivaju nekog takvog,bacaju drkicu. Vazda cirkus sa cergom sa grbavice
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Pa oni su i Mirvicevog brata maltretirali da ih preuzme i radovali mu se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Chapman nije popio terapiju jutros.
-
- Kontakt:
Popio je on , samo pogrešnu. Ne može ovo na suho.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
E čuj ove sirotinje,da bar imate šampinjona pa da njima platite Santosa i Hodžića da ostanu a ne da ih ko qrve vodaju od Sarajeva do Zrinjskog nebi li ih utrpali,čuj Dubakčić im pojačanje i ono za nekoga kaže da je cirkus
- Chapman1886
- Kontakt:
Nikakav to biznismen nije, ulagat pare u rupu bez dna bez ikakve mogucnosti povrata ulozenog a kamoli dobiti. To moze bit jedino pranje para! Navijači bi da investitor otplati sve dugove i još uloži, a onda kad dođe nekad serija loših rezultata da ga tjeraju iz kluba. Ne može i jare i pare. A tek da su Digklisića doveli.onaj sto je rekao da ga sportski segment ne zanima vec samo da uzme zemljiste da gradi??? Pa ljudi zar jos s ovim razglabate?Nije ni cudo sto su zeljo i Sarajevo za sredine tabele kad ublehe samo u i oko kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jun 2023, 14:28Pa oni su i Mirvicevog brata maltretirali da ih preuzme i radovali mu se.
Samo Sloboda | COYG
Jadnici mašnice stavljali na avatare
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
NEMA NAZAD
- Chapman1886
- Kontakt:
Sta ima londonski biznismen ovu pricu su samo navijaci zelje popusili. Ja ne znam, ko je uopste ista mogao povjerovati ovoj osobi? Sto se mene tice, on je za policijski pretres, ko je, sta je, koji je njegov pravi identitet. Prije bih kupio Vijecnicu za marku nego bilo sta povjerovao kobajagi Samiru. Ma ublehas i slatkorjecivi zavrzlator.... Nesto u vidu sitnicavog parazita koji prodaje m...a pod bubrege. Treba da ostane upamceno da je ovaj Semir Cerić samoproglaseni biznismen i po mojemu misljenju izvjestan prevarant. Njegovi nastupi koji su vezani za tzv. Formulu E su paradoksalni jer je htio bez ikakvog licnog ulaganja da kapitalizira iz postojanja ovoga natjecanja. Najavljen je kao osoba koja radi na organizaciji Formule E u Sarajevu u stvari je po mojoj procjeni mesetar........
OVU PRČI MOGO JE POPUŠITI SAMO KOKOUZ, ODNOSNO ŽELJO!
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Kad si tu da priupitam, koliko treba avionom od Tuzle do Sarajeva?Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:23Sta ima londonski biznismen ovu pricu su samo navijaci zelje popusili. Ja ne znam, ko je uopste ista mogao povjerovati ovoj osobi? Sto se mene tice, on je za policijski pretres, ko je, sta je, koji je njegov pravi identitet. Prije bih kupio Vijecnicu za marku nego bilo sta povjerovao kobajagi Samiru. Ma ublehas i slatkorjecivi zavrzlator.... Nesto u vidu sitnicavog parazita koji prodaje m...a pod bubrege. Treba da ostane upamceno da je ovaj Semir Cerić samoproglaseni biznismen i po mojemu misljenju izvjestan prevarant. Njegovi nastupi koji su vezani za tzv. Formulu E su paradoksalni jer je htio bez ikakvog licnog ulaganja da kapitalizira iz postojanja ovoga natjecanja. Najavljen je kao osoba koja radi na organizaciji Formule E u Sarajevu u stvari je po mojoj procjeni mesetar........
1921
-
- Kontakt:
Ovi pitari da nema nas ne bi imali o cemu pricati ili ne bi smjeli od gazde i gazdarice..
Onaj pita za Hodzica, a ne pita za Avramovskog, Anicica,Dzafica sve reprezentativac do reprezentativca. Ispali od ekipe iz trece lige(tad) i cetvrti zavrsili
Ne muci ga sto su nakon toliko ulaganja uz pomoc Zrinskog izasli u Evropu..
Ne muci ga sto mu je vlada FBiH i KS vodeci partneri kluba iako klub ima "posudjivace" novca kako oni vole reci investitore.
Muce vas Cerici, Osimi, Misimovici, a ne muce vas Ajle, Varesanovici, Mirvici, razlozi zasto vam nema onih koji zive za FKS..
Muci ih Grbavica, imovina oko stadiona, a ne smiju ni da pitaju nekog da se oglasi sto se teren prosiv tri mjeseca nakon koristenja istog, zasto pecurke nicu po njemu.. itd itd
Onaj pita za Hodzica, a ne pita za Avramovskog, Anicica,Dzafica sve reprezentativac do reprezentativca. Ispali od ekipe iz trece lige(tad) i cetvrti zavrsili

Ne muci ga sto mu je vlada FBiH i KS vodeci partneri kluba iako klub ima "posudjivace" novca kako oni vole reci investitore.
Muce vas Cerici, Osimi, Misimovici, a ne muce vas Ajle, Varesanovici, Mirvici, razlozi zasto vam nema onih koji zive za FKS..
Muci ih Grbavica, imovina oko stadiona, a ne smiju ni da pitaju nekog da se oglasi sto se teren prosiv tri mjeseca nakon koristenja istog, zasto pecurke nicu po njemu.. itd itd
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 17 jun 2023, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 i po sata, sramota sarajevskog aerodroma fujjjAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:30Kad si tu da priupitam, koliko treba avionom od Tuzle do Sarajeva?Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:23Sta ima londonski biznismen ovu pricu su samo navijaci zelje popusili. Ja ne znam, ko je uopste ista mogao povjerovati ovoj osobi? Sto se mene tice, on je za policijski pretres, ko je, sta je, koji je njegov pravi identitet. Prije bih kupio Vijecnicu za marku nego bilo sta povjerovao kobajagi Samiru. Ma ublehas i slatkorjecivi zavrzlator.... Nesto u vidu sitnicavog parazita koji prodaje m...a pod bubrege. Treba da ostane upamceno da je ovaj Semir Cerić samoproglaseni biznismen i po mojemu misljenju izvjestan prevarant. Njegovi nastupi koji su vezani za tzv. Formulu E su paradoksalni jer je htio bez ikakvog licnog ulaganja da kapitalizira iz postojanja ovoga natjecanja. Najavljen je kao osoba koja radi na organizaciji Formule E u Sarajevu u stvari je po mojoj procjeni mesetar........

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa daj više jednom odlučite jeste li bili bolji pa završili treći ili smo lopovi kao i vi i prodali Igmanu pa onda možemo nastaviti raspravu da znamo sa koje osnove počinjemo,yebeš klub koji slavi još samo zubandan i poziciju ispred Sarajeva pa makar bili osmi na tabelizeljovolimte je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:31Ovi pitari da nema nas ne bi imali o cemu pricati ili ne bi smjeli od gazde i gazdarice..
Onaj pita za Hodzica, a ne pita za Avramovskog, Anicica,Dzafica sve reprezentativac do reprezentativca. Ispali od ekipe iz trece lige(tad) i cetvrti zavrsili![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
Mirvić sa parama drži klub Kupuje gdje treba,krpi rupe,a klub mrtva plastika prepuna plačenika koje boli k..... za Sarajevom.Žalosno je što u Bosni nema poštenog investitora. Sprdačina.
Samo Sloboda | COYG
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ovo biggest club in bosniahahahahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Za ljepsi ugodjaj pokrenite svaki video Zeljkanovog spasitelja na ovoj stranici i pojacajte