Naravno.
Samo reci ovom svom malom da se ne kaci na postove kad ga vec boli kitica. I nek smiri ljubomoru, nema razloga.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Naravno.
A de nije Sky loš, malo je nervozan kao i svi ovdje.Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:29Naravno.BeduinKnows
Samo reci ovom svom malom da se ne kaci na postove kad ga vec boli kitica. I nek smiri ljubomoru, nema razloga.
A neće ni saznati jer su gofna neviđenaSky9 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:18simonknows je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:14Lagano momci, čemu to prozivanje![]()
Koliko znam, evo Beduin i ja smo za 3 godine imali samo jednu nesuglasicu, a to je oko trenera. Ja sam ga previše napadao jer me nervirao najviše izjavama, ali ko ga nije prozivao? Beduin je to malo pogrešno shvatio ali i to smo riješili(vidio je evo i sam neki dan da sam prozvao upravu za Pantelića i Denkovića, a i evo konstantno ih pljujem gdje stignem)
Uvijek je bila zdrava rasprava, i nema potrebe da vi idete dalje od toga![]()
Beduin je korektan momak i kad iznosi negativno mišljenje prema nekome i to je![]()
Sky je bratina koja je uvijek podržavala bez da mu se to bilo kad tražilo, i posebno svaka čast za to!![]()
![]()
Bukvalno nikad niko nije tražio, radim to po svom nahođenju, jer mi vidim preko upisa ovdje kakav je ko čovjek.
S tobom kao da se družim 100 godina, a apsolutno nemam pojma ko si (a ne zna ni, još malo pa, ex-uprava kluba)
Niko i ne kaze da je los. Daleko od toga. Cak se sam nalacio maloprije sa seljackom upadicom, a nit ga ko pitao niti dozivljavao. Ono u fazonu Kikaci, Seona, Vuckovci...simonknows je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:38A de nije Sky loš, malo je nervozan kao i svi ovdje.
Eto vidiš Skvera, ubi se on prozivajući mene, jer smo ti i ja nekad nešto raspravljali pa ne bi li ti se dodvorio.
Ne vjerujem u ovo što hoćeš da kažeš. Neće nas ništa dobro potrefit, ne mogu da primim pojam "bolji dani za Slobodu"...
Da li je navika na qrčevaču, lošu sreću, lopove, kriminalce, Buljonija ili šta već... Samo ne mogu da vjerujem u dobru vijest, i ovo što čujem i ovo što se ovdje priča![]()
Nemojte više, stvarno je dosta
Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:17Pridružujem se apelu Simona de obustavite paljbu obojica ste legende![]()
Odvadite brate nemojte više de da ove otjeramoSky9 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:18Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:17Pridružujem se apelu Simona de obustavite paljbu obojica ste legende![]()
![]()
Nisi vidio da se oglasio VAR? Ponisten Azukin pogodak, ostalo jos par minuta nadoknade.simonknows je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:15Nemojte više, stvarno je dosta![]()
Dvije ikone foruma ❤❤
Nego, zabio ga Aza u nadoknadi![]()
Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:18Odvadite brate nemojte više de da ove otjeramoSky9 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:18Sunderland je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:17Pridružujem se apelu Simona de obustavite paljbu obojica ste legende![]()
![]()
![]()
Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:19Nisi vidio da se oglasio VAR? Ponisten Azukin pogodak, ostalo jos par minuta nadoknade.simonknows je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:15Nemojte više, stvarno je dosta![]()
Dvije ikone foruma ❤❤
Nego, zabio ga Aza u nadoknadi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.