Kako će tek biti kad krene, a da ne govorim pred kraj...

Moderator/ica: GracanicaAA
Pa to vam i jest najveci uspjeh, da pobjedite Čelik!
Daj ba Damire, ne treba nam to. Hoćemo PL osiguranu 3 kola prije kraja.
Oko 10tog Jula je otprilike izvlacenje parova i raspored, bice ludilo kad se izvuku parovi
Kod nas sranja zaredala godinama, tako da ne očekujem ništa lijepo...
Gorazdu jos gore
Mozda i popuste da Azmir preuzme, ali ko da gledam prvu sedmicu neke papire krenu vaditi i pozajmice bog zna kakve...Sky9 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:00Kod nas sranja zaredala godinama, tako da ne očekujem ništa lijepo...
Ali ludnica u sezoni 2023/24 je zagarantovana![]()
Sto ce mo se klat mi dodjemo u Tuzlu lagano 0-2 a vi dodjete u Zenicu tesko ono 1-0.pobijedimo a vi na kraju ulazite u Premier ligu i svi zadovoljni
Oj Semine
Ja davno rekao, ostale samo Sarajlije na temi i nekoliko Mostaraca. Duplo ova tema zanimljivijaBatistutA19 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:08Sto ce mo se klat mi dodjemo u Tuzlu lagano 0-2 a vi dodjete u Zenicu tesko ono 1-0.pobijedimo a vi na kraju ulazite u Premier ligu i svi zadovoljni
Ozivili smo ovu temu 1 ligu Federacije bice jaca nago PL.Podrska za Slobudu i nedajte Slobodu prevarantima !!
Zamisli da ste ostali tamo...DamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:12Ja davno rekao, ostale samo Sarajlije na temi i nekoliko Mostaraca. Duplo ova tema zanimljivijaBatistutA19 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 16:08Sto ce mo se klat mi dodjemo u Tuzlu lagano 0-2 a vi dodjete u Zenicu tesko ono 1-0.pobijedimo a vi na kraju ulazite u Premier ligu i svi zadovoljni
Ozivili smo ovu temu 1 ligu Federacije bice jaca nago PL.Podrska za Slobudu i nedajte Slobodu prevarantima !!
![]()
Jos sljedece sezone kad nam se Velez pridruzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.