Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 jun 2023, 12:15

Gle sto kone pjene :lolno: Nemojte se brinuti,jedan Hodzic vam ostaje, drugi ide dajte kone jos nas malo uputite,uvijek ste bili brizni i pazljivi. Najveci licemjeri haha ovdje pljuju Mirvica a na svojim forumima prizivaju nekog takvog,bacaju drkicu. Vazda cirkus sa cergom sa grbavice

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 17 jun 2023, 12:17

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 jun 2023, 12:15
Gle sto kone pjene :lolno: Nemojte se brinuti,jedan Hodzic vam ostaje, drugi ide dajte kone jos nas malo uputite,uvijek ste bili brizni i pazljivi. Najveci licemjeri haha ovdje pljuju Mirvica a na svojim forumima prizivaju nekog takvog,bacaju drkicu. Vazda cirkus sa cergom sa grbavice
Pa šta će SELJOVE čkepi. Kad ih je bilo najviše na jednom mjestu, kad su slavili titulu dobili su batina usred grada Sarajeva. Doduše ne njihovog grada. Znali su da ta revijalna tekma nikog ne interesuje pa su se hinjski skupili i napali. Ma seljačka posla, šta od njih i očekivati?!
Samo Sloboda | COYG

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jun 2023, 14:28

Pa oni su i Mirvicevog brata maltretirali da ih preuzme i radovali mu se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 17 jun 2023, 14:29

Chapman nije popio terapiju jutros.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jun 2023, 14:40

Mire88 je napisao/la:
17 jun 2023, 14:29
Chapman nije popio terapiju jutros.

Popio je on , samo pogrešnu. Ne može ovo na suho.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2023, 15:00

TMmanija2012 je napisao/la:
17 jun 2023, 12:09
Šampinjoni sa Koševa :urnebes: Vazda cirkus sa vama :crazy:
E čuj ove sirotinje,da bar imate šampinjona pa da njima platite Santosa i Hodžića da ostanu a ne da ih ko qrve vodaju od Sarajeva do Zrinjskog nebi li ih utrpali,čuj Dubakčić im pojačanje i ono za nekoga kaže da je cirkus

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 17 jun 2023, 15:11

jurisicduska je napisao/la:
17 jun 2023, 14:28
Pa oni su i Mirvicevog brata maltretirali da ih preuzme i radovali mu se.
Nikakav to biznismen nije, ulagat pare u rupu bez dna bez ikakve mogucnosti povrata ulozenog a kamoli dobiti. To moze bit jedino pranje para! Navijači bi da investitor otplati sve dugove i još uloži, a onda kad dođe nekad serija loših rezultata da ga tjeraju iz kluba. Ne može i jare i pare. A tek da su Digklisića doveli.onaj sto je rekao da ga sportski segment ne zanima vec samo da uzme zemljiste da gradi??? Pa ljudi zar jos s ovim razglabate?Nije ni cudo sto su zeljo i Sarajevo za sredine tabele kad ublehe samo u i oko kluba.
Samo Sloboda | COYG

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 jun 2023, 15:16

Gori tema federalke :tokralju: :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 jun 2023, 15:19

Jadnici mašnice stavljali na avatare

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 jun 2023, 15:22

Miljacka je napisao/la:
17 jun 2023, 15:19

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
NEMA NAZAD

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 17 jun 2023, 15:23

Sta ima londonski biznismen ovu pricu su samo navijaci zelje popusili. Ja ne znam, ko je uopste ista mogao povjerovati ovoj osobi? Sto se mene tice, on je za policijski pretres, ko je, sta je, koji je njegov pravi identitet. Prije bih kupio Vijecnicu za marku nego bilo sta povjerovao kobajagi Samiru. Ma ublehas i slatkorjecivi zavrzlator.... Nesto u vidu sitnicavog parazita koji prodaje m...a pod bubrege. Treba da ostane upamceno da je ovaj Semir Cerić samoproglaseni biznismen i po mojemu misljenju izvjestan prevarant. Njegovi nastupi koji su vezani za tzv. Formulu E su paradoksalni jer je htio bez ikakvog licnog ulaganja da kapitalizira iz postojanja ovoga natjecanja. Najavljen je kao osoba koja radi na organizaciji Formule E u Sarajevu u stvari je po mojoj procjeni mesetar........

OVU PRČI MOGO JE POPUŠITI SAMO KOKOUZ, ODNOSNO ŽELJO!
Samo Sloboda | COYG

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 17 jun 2023, 15:30

Chapman1886 je napisao/la:
17 jun 2023, 15:23
Sta ima londonski biznismen ovu pricu su samo navijaci zelje popusili. Ja ne znam, ko je uopste ista mogao povjerovati ovoj osobi? Sto se mene tice, on je za policijski pretres, ko je, sta je, koji je njegov pravi identitet. Prije bih kupio Vijecnicu za marku nego bilo sta povjerovao kobajagi Samiru. Ma ublehas i slatkorjecivi zavrzlator.... Nesto u vidu sitnicavog parazita koji prodaje m...a pod bubrege. Treba da ostane upamceno da je ovaj Semir Cerić samoproglaseni biznismen i po mojemu misljenju izvjestan prevarant. Njegovi nastupi koji su vezani za tzv. Formulu E su paradoksalni jer je htio bez ikakvog licnog ulaganja da kapitalizira iz postojanja ovoga natjecanja. Najavljen je kao osoba koja radi na organizaciji Formule E u Sarajevu u stvari je po mojoj procjeni mesetar........

Kad si tu da priupitam, koliko treba avionom od Tuzle do Sarajeva?
1921

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 jun 2023, 15:31

Ovi pitari da nema nas ne bi imali o cemu pricati ili ne bi smjeli od gazde i gazdarice..
Onaj pita za Hodzica, a ne pita za Avramovskog, Anicica,Dzafica sve reprezentativac do reprezentativca. Ispali od ekipe iz trece lige(tad) i cetvrti zavrsili :tokralju:

Ne muci ga sto su nakon toliko ulaganja uz pomoc Zrinskog izasli u Evropu..

Ne muci ga sto mu je vlada FBiH i KS vodeci partneri kluba iako klub ima "posudjivace" novca kako oni vole reci investitore.

Muce vas Cerici, Osimi, Misimovici, a ne muce vas Ajle, Varesanovici, Mirvici, razlozi zasto vam nema onih koji zive za FKS..

Muci ih Grbavica, imovina oko stadiona, a ne smiju ni da pitaju nekog da se oglasi sto se teren prosiv tri mjeseca nakon koristenja istog, zasto pecurke nicu po njemu.. itd itd
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 17 jun 2023, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2023, 15:33

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
17 jun 2023, 15:30
Chapman1886 je napisao/la:
17 jun 2023, 15:23

Kad si tu da priupitam, koliko treba avionom od Tuzle do Sarajeva?
4 i po sata, sramota sarajevskog aerodroma fujjj :puke:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2023, 17:03

zeljovolimte je napisao/la:
17 jun 2023, 15:31
Ovi pitari da nema nas ne bi imali o cemu pricati ili ne bi smjeli od gazde i gazdarice..
Onaj pita za Hodzica, a ne pita za Avramovskog, Anicica,Dzafica sve reprezentativac do reprezentativca. Ispali od ekipe iz trece lige(tad) i cetvrti zavrsili :tokralju:

Ne muci ga sto su nakon toliko ulaganja uz pomoc Zrinskog izasli u Evropu..

Ne muci ga sto mu je vlada FBiH i KS vodeci partneri kluba iako klub ima "posudjivace" novca kako oni vole reci investitore.

Muce vas Cerici, Osimi, Misimovici, a ne muce vas Ajle, Varesanovici, Mirvici, razlozi zasto vam nema onih koji zive za FKS..

Muci ih Grbavica, imovina oko stadiona, a ne smiju ni da pitaju nekog da se oglasi sto se teren prosiv tri mjeseca nakon koristenja istog, zasto pecurke nicu po njemu.. itd itd
Pa daj više jednom odlučite jeste li bili bolji pa završili treći ili smo lopovi kao i vi i prodali Igmanu pa onda možemo nastaviti raspravu da znamo sa koje osnove počinjemo,yebeš klub koji slavi još samo zubandan i poziciju ispred Sarajeva pa makar bili osmi na tabeli

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jun 2023, 17:10

Miljacka je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol:

Joj, koji je ovo cirkus bio... :urnebes:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2023, 17:46

Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2023, 17:10
Miljacka je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol:

Joj, koji je ovo cirkus bio... :urnebes:
I oni za nekoga kažu da je cirkus :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 17 jun 2023, 17:49

Mirvić sa parama drži klub Kupuje gdje treba,krpi rupe,a klub mrtva plastika prepuna plačenika koje boli k..... za Sarajevom.Žalosno je što u Bosni nema poštenog investitora. Sprdačina.
Samo Sloboda | COYG

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jun 2023, 18:13

Miljacka je napisao/la:

Jel ovo biggest club in bosniahahahahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 jun 2023, 18:20

Za ljepsi ugodjaj pokrenite svaki video Zeljkanovog spasitelja na ovoj stranici i pojacajte 😍

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 156 gostiju.