AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakva je ovo glupost oko prodaji Theo u Man Utd za 60 milki? Pa jesu li oni normalni ili stvarno žele da unište klub? Onaj Amer je bas naumio da ovdje puni račune, prodaj sve sto valja i okreni novac na berzu. Sto prije se riješimo ovog lopova, to bolje ce bit. Ovo ne ide na dobro nikako. Vodi nas u propast ovaj yenki kreten
Ne druže, oni rade u korist kluba, to su biznismeni koji razmišljaju kako da klub bude još bolji i da ostvaruje profit.enzo777 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 08:46Kakva je ovo glupost oko prodaji Theo u Man Utd za 60 milki? Pa jesu li oni normalni ili stvarno žele da unište klub? Onaj Amer je bas naumio da ovdje puni račune, prodaj sve sto valja i okreni novac na berzu. Sto prije se riješimo ovog lopova, to bolje ce bit. Ovo ne ide na dobro nikako. Vodi nas u propast ovaj yenki kreten
Mislim da ću početi kao drug Memaga da crnim, jer se vraćamo u kanal odakle su nas bili na trenutak isčupali...
Kako od onolikih Arapa, amerikanca sa parama naletimo na onog kineza bez cvonjka u džepu ili ovog pametologa koji ima veći ego od njega samoga
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nisam crnio vec sam govorio onako kako sam predpostavio da ce biti, sto se nazalost obestinilo, jer je islo sve takvim tokom...daj Boze da sam se zeznuo da Milan bude onakav kakvog svi zelimo....
- Fantasista
- Kontakt:
Gdje piše da ga prodaju? Jesu zainteresovani kao i Chelsea za Majka, kako i ne bi bili kad su najbolji na svojim pozicijama.enzo777 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 08:46Kakva je ovo glupost oko prodaji Theo u Man Utd za 60 milki? Pa jesu li oni normalni ili stvarno žele da unište klub? Onaj Amer je bas naumio da ovdje puni račune, prodaj sve sto valja i okreni novac na berzu. Sto prije se riješimo ovog lopova, to bolje ce bit. Ovo ne ide na dobro nikako. Vodi nas u propast ovaj yenki kreten
Mozda su sve spekulacije, ali je bolno i zalosno da se licitira ciframa od 60miliona za nase najbolje igrace.
Pogotovo kad znas da su ovi krsili pare na poluigrqce.
Meni se uvijek svidjalo kako su spanski klubovi stitili igrace, preko klauzula. Leao je prvi kod nas da ima klauzulu?
Meni se uvijek svidjalo kako su spanski klubovi stitili igrace, preko klauzula. Leao je prvi kod nas da ima klauzulu?
Upravo zato što Milan nije u potrebi da prodaje igrače radi peglanja knjiga, tako će se sve te smiješne ponude lagano odbiti. Ništa ispod osamdesetak miliona za Maignana i Thea, a za Lea još i više, pa ko voli neka izvoli.
Doduše ako se za igrače poput Cucurele daje 65 miliona, onda Theo vrijedi duplo toliko.
Doduše ako se za igrače poput Cucurele daje 65 miliona, onda Theo vrijedi duplo toliko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne licitra se vec je to cijena po transfermarktu.Mediji kad pisu uzmu cijenu s transfermarkta kao mjerilo.edoox je napisao/la: ↑18 jun 2023, 11:42Mozda su sve spekulacije, ali je bolno i zalosno da se licitira ciframa od 60miliona za nase najbolje igrace.
Pa realno necu pisati svaki dan jedne te iste floskule kad imam pametniji stvari za raditi u zivotu. Druga stvar ja nisam branio vlasnike fucka mi se za Amere to sam napisao vise puta ali ti izgleda nisi sposoban da shvatis to kao ni cinjenicu da je Milan financijski inferioran klubova u odnosu na dosta kluba iz Spanije i PL-a. Milan je zadnji put imao pozitivnu bilansu prije ove sezone 2006 i s obzirom da je potpisao FFP Agreement s UEFOM ne smije ici vise od 60 miliona u minus i bez obzira ko god bio vlasnik ista bi situacija bila +/- otpustanje Maldinia.memaga je napisao/la: ↑17 jun 2023, 06:55Oooo dobri moj, sad odjednom obaveze ovo ono izgovori to to, standard, kako nestade euforija da je Milan na pravom putu, da sve ruze cvjetaju, da rade odlican posao da treba strpljiv biti hahaah....kakva preobrazba da nije branio vlasnike koji su izvandredan posao radili sad ufol nema vremena hahahahaha....
Prije nego sto pitas a kako x klub moze trositi ? Pogledaj Newcastle. Ljudi imaju 80 miliona za transfere ne zbog toga sto im je vlasnik svorc vec sto ne smiju vise da trose zbog FFP-a i jedina opcija im je prodaja igraca da namaknu vise, a pazi ovo Newcastle je imao za barem 50% veci revenue od Milana ove sezone.
Pa i meni je lakse da te zovem forumski Maguire jer si idiot a ne shvatas da si idiot. A za ovo zadnje skontaj da neko ko je dao 1.5 milijardu za klub nije dosao da se zajebava ali mozda je i to tesko tebi shvatiti. A sad idi igraj FM i dovodi Fernandesa i B.Silvu jer takve igrace Milan nece moci dovesti barem narednih 4-5 godina.memaga je napisao/la: ↑17 jun 2023, 06:55Mepoo ili mepeee svejedno meni je lakse forumski CDK jer si u kanalu kao i tvoj pulen imas talenta ali si se pogubio malo....
Sve u svemu drago mi je da dises, da si dobro, samo hajde pisi malo da vidim sta velis na pojacanja i odluke targete, ili jos uvijek mediji veze nemaju ??? Mozda se jos uvijek radi u najboljem interesu kluba???? Hahahahah
Jesu bili zainteresovani za Thea, međutim nije bilo pregovora, nego samo ispipavanje terena, pustili balon da vide reakcije, kolko sam vidio i Fabrizio je na tu temu dao komentar. To 60 miliona nije prošlo i tu se završava prica. Meni se čini da je Manchester pokušao iskoristiti ovu zavrzlamu u Milanu da pokupe igrača. Sasvim normalna stvar. Svaki ozbiljan klub bi tako reagovo.
Veći je problem što su se ušutili oko pojačanja. Nikakva zbivanja. Stalo sve. Mnogima doduše ističe ugovor do krja ovog mjeseca, od 1. Jula su slobodni, možda bude par dana prije nekog dešavanja, nadam se.
Veći je problem što su se ušutili oko pojačanja. Nikakva zbivanja. Stalo sve. Mnogima doduše ističe ugovor do krja ovog mjeseca, od 1. Jula su slobodni, možda bude par dana prije nekog dešavanja, nadam se.
-
- Kontakt:
Ovi koji vole da se prepiru napustite ovaj podfurom i idite negdje drugo. Molim lijepo.
- Beduin
- Kontakt:
Gdje su Tonali i Calabria u reprezentaciji?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Znaci Kamada je gotova stvar, nas je. Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kamada već mjesec dana dolazi, misli li ikad doći? 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
https://www.youtube.com/shorts/GWpVx61WpbQ

Momak vec sad ima kvaliteta za calcio. Jedini mercato target koji mi za sad daje nadu

Momak vec sad ima kvaliteta za calcio. Jedini mercato target koji mi za sad daje nadu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Desno kriloAjsKjub je napisao/la: ↑20 jun 2023, 01:04https://www.youtube.com/shorts/GWpVx61WpbQ
I ovaj mrtvi Thuram ima super ponudu da bude starter u Milanu i dobije dobru platu, plus je rođen u Italiji i rekao je da je bio fan Milana kao dijete i opet se kao nećka između PSG-a gdje će biti mrtva rezerva. Čim dosad nije odlučio u našu korist, velike su šanse da ni neće.
Što je najgore nije mi uopšte neki wow napadač, samo je dobra prilika jer mu ističe ugovor.
Onaj mali turčin je predobar talenat i mnogi se otimaju za njega, u prevodu neće ga Milan nikad dovesti.
Što je najgore nije mi uopšte neki wow napadač, samo je dobra prilika jer mu ističe ugovor.
Onaj mali turčin je predobar talenat i mnogi se otimaju za njega, u prevodu neće ga Milan nikad dovesti.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne kontam ovu pricu oko Arde ili drugog talenta, kad svakako nijedan mladi igrac nije igrao prosle sezone ispod 21 godine u prvoj postavi (Thiawa kao mozemo racunati nekako). Ne znam sto bi dolazio taj neki mladi igrac da sjedi na klupi citavu sezonu, kad ce svakako polavnjaci koji nemaju gdje doci i igrati.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 20 jun 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.