Unisteni bunar bez dna koji ne vrijedi ničemu. Trazite pare od onih koji su Vas i doveli do prosjackog stapa.prisonbreak je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:15Ako vam uskoro ne prekinu reprogramChapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:06Iz Slobode su tako kazali da su dug uspjeli smanjiti za 3.334.450,88 KM i to u dijelu internih i vanjskih dugova koji je i najviše finansijski opteretio poslovanje kluba.
Trenutni dug na dan 01.01.2021. godine iznosi 2.899.329, 76 KM od čega reprogram poreznih obaveza je 2.234.197,43 KM, dok je aktuelni dug koji je potrebno sanirati 665.132.33 KM.
ovo u čeliku mogu maštati. tamo gledaju kako da fudu okrive, yebo reprogram!!!![]()
Jos niste upuceni kad ste zadnji put doprinose platili![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Samo Sloboda | COYG
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Chapman1886
- Kontakt:
Treba napraviti kolektive da se samofinansiraju, ako ne moze tako ne treba ni da postoji. Ovo je plac, sadaka, milostinja. Zamislite jedan Houston Rockets da trazi od Houstona milostinju. Pa ima vlasnik, imaju dionicari, pivo 10 dolara, kokice 5, reklame, karte obicne, karte sezonske, prodaja igraca, rekviziti, majice, i sami sebe finansiraju. Ovako je ostalo samo kod nas to nema u zimbabveu, samo parola DA MI JE. SMIJEŠNO, šta sve njima pada na pamet, zašto bi grad, tj.svi njegovi stanovnici plaćali dugovanja kluba ovih gOnjača lopte, pa makar se radilo i o legendarnom Čeliku????Zašto onda i neko drugi to isto ne traži, ako je to normalno!?
Samo Sloboda | COYG
Zukanovic sa foruma im prikačio nakih trofeja i oni se time hvale
Samo jednu sezonu su bili relevantan faktor u PL, a nijednom u 1. saveznoj ligi Jugoslavije. Ostalo mrtva grčevita borba za opstanak, uz pečatirane 3 za 3 ugovore.
Dame i gospodo, to je naš likće

Samo jednu sezonu su bili relevantan faktor u PL, a nijednom u 1. saveznoj ligi Jugoslavije. Ostalo mrtva grčevita borba za opstanak, uz pečatirane 3 za 3 ugovore.
Dame i gospodo, to je naš likće

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Chapman1886
- Kontakt:
Vala zao mi radi navijaca i igraca Celika a dosta su srali sada neka vide sta su i ko su iz uprave...Mnogo veći klubovi u većim ligama su izbačeni iki čak ugašeni zbog isti stvari tako da nije ovo čudno ako Čelika ne bude u ovo doba iduće godine.
Samo Sloboda | COYG
Tropa kup izbjegavali svi iz 1. savezne lige, a oni se time hvale 
Daj mi taj tropa kup, daj mi tu sokaru

Daj mi taj tropa kup, daj mi tu sokaru

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi poderali Fiorentinu na Bilinom, a vi?

Jest i Velez i Sarajevo, Zeljo, Partizan, Vojvodina, Rijeka, Dinamo, Hajduk svi izbjegavali

AC Milan ga osvajao, Fiorentina, Udinese, e moja fukaro beztrofejna

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
nagovori nam se navijac kluba s ormarom punih trofeja u 100 godisnjoj tradicijiChapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 14:43Klub Koji je dizajniran da se uvjek bori za opstanak bez razlike u kojoj ligi se takmicio Kako u ex-YU tako i danas. Zalosno
AFERIM
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Hahahah joj al ga i ti našara hahah od Čelika do poljoprivrede i penzionera jos malo stici ces do Milanovica i Vucica i do Ucraine hahah ...Zivio ti meni i nedajte Slobodu prevarantima .Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:15Zar nece turcin vracati dug? Kazu instalirao mu se dzin u desno jaje ali je u medzuvremenu presao u lijevo jaje. zasto gradjani zenice moraju placat ovaj propali klub. samo da napomenem zenicane da im klub jedva uteče iz kantonalne ligi te da su Manijaci ugasili Robijase kad su im uzeli udarni transparent usred Zenice, to je činjenica. pa nemate se ničim pohvaliti. u pizdhu maternu i vi i dugovanja vasa , kao da je celik jedini klub u kantonu i da se mora finansirat , ugasite se skroz i krenite bez dugova koji ste vi faktor da se vama morat ugodit sve. nemaju stida, usred pandemije ste tražili pare od grada. A grad otkupio proizvode od poljoprivrednika za 100 000, podijelio penzionerima. Zar nije to bolje od finansiranja propalog kluba u federalnoj/kantonalnoj ligi? kažem kantonnalna jer se tamo vraćate ubrzo. čuj da vam grad sanira rupe. pa čega se ono dosjetilo. u slobodu grad ulaže jer ima nekog povrata, u vas ulagat je ko bacat pare u bosnu.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:13Hahah cim podrzavas stecaj neciji i novi klub kakav si ti to navijac ..Ti bi znaci sad navijo za SLOBODA 2023 cistu bez dugova sa Azmirom ???Mi vam otvaramo oci sta vam se moze desit jer vi podrzavate covjeka koji prijavi igraca na minimalac...Razmisli kad ode to je novi porezni dug ali vi samo milione gledate.Nemamo mi vise dugova prema igracima sve smo rijesili ,mi jos mozda imamo 200 k malo kriticnije a to ce se u ovoj sezoni rijesit..Nema nas vise niko tuzit i nema nama vise politike. Jesil cito saopcenje gradonacelnika Tuzle nema on nista sa klubom a u klubu njegovi ljudi a u skupstinu ne mozes uci jer se oni pitaju ..A da udjes moras njih natjerat da promijene statut raznim protestima,bojkotom isto kao mi..Azmir ako udje odmah nije sam imas grad imas skupstinu uzimat ce mu pare a nece se nista pitat i tako ce opet otic ..Zelim Slobodi sve naj od srca ali bgm kod vas tek borba pocinje prvo sa botovima,pa sa skupstinom i gradom.Chapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 14:55
Pa ti onda svoje komentare nikako ne čitaš prije nego što pošalješ.
Ko o kakvoj fuziji priča, samo kažem šta smo mi čista pbraza prošli. Ne plačemo na grad. Daj vam sve. Možete pod ruku sa pomozi ba sa grbavice. Prosjaci Zenica.
Samo da znas koja je to ljubav gledat sa cistim postenim ljudima a liga je nebitna vjeruj mi.
Nego mani se pisanja i na priotest u 18 h ,podrska za Slobodu !!
tareizo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:39nagovori nam se navijac kluba s ormarom punih trofeja u 100 godisnjoj tradicijiChapman1886 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 14:43Klub Koji je dizajniran da se uvjek bori za opstanak bez razlike u kojoj ligi se takmicio Kako u ex-YU tako i danas. Zalosno
AFERIM

-
- Kontakt:
Ma je.bes ovog, dajte tuzlaca vratite, da nam pusta muziku ovdje.
Tuzlanska zvona zvone

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.