NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Prije 14 dana klub je protiv Unisa zaradio 7000km,prije 7 dana klub je protiv Klisa zaradio 33000 km,jučer protiv Fude klub zaradio 20000 km....60000 km za 15 dana! Ne zanima me čije su pare,ko daje,šta se radi i kako se radi dok pare pristižu u klub. Ko zna i želi bolje bujrum nek radi u klubu il nek donira,tu se sva priča završava.Interesuje me samo sledeči vikend gdje uprihodovat makar 10000 za klub!!!
::::SAMO ČELIK::::
Svaki potez do sad sto je klub uradio bio je dobar i lukav , natjerali su ga da se preda !!!! Tako da ovim momcima treba vjerovati , znaju oni bolje od nas šta su prošli i šta rade !!!
Kad je trebalo stati u klinč sa gradskom upravom i čitavom političkom scenom stali su oni , mada i nisu imali neku podršku nas zenicana ( čast izuzetcima ) , ali nisu odustajali i natjerali su ih na poraz , a sad kad je kao bolje , klub stao koliko toliko na zdrave noge da mi nešto kritikujemo , mislim nema smisla ….
Kad je trebalo stati u klinč sa gradskom upravom i čitavom političkom scenom stali su oni , mada i nisu imali neku podršku nas zenicana ( čast izuzetcima ) , ali nisu odustajali i natjerali su ih na poraz , a sad kad je kao bolje , klub stao koliko toliko na zdrave noge da mi nešto kritikujemo , mislim nema smisla ….
Čelik do bagro
Cekam taj racun da se odblokira pa da mogu malo svoj potpis korigovat 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Macron nas oblaci 
Čekaj, čekaj i ja sam čekao jučer kako je najavljeno

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fin prostor, taman po mjeri.
Jedva cekam da vidim asortiman i dizajn novih dresova.
Sad kad spomenu Bekima i "fun shop" bas je bio fun shop

Sad kad spomenu Bekima i "fun shop" bas je bio fun shop
Samo da banka i službeno javi da je odblokiran.
Kada sa Macronom sklopiš saradnju i oni ti otvaraju fan shop znači da su nešto dobro prepoznali što će se dešavati u budućnosti. Macron je ozbiljan brend. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Macron je ozbiljna kompanija i ovo im je prvi ulazak na tržište Bosne i Hercegovine kroz Fan shop. Pored svih drugih, baš kroz naš Čelik.
Čitam ove podforume drugih klubova i mogu vam reći da svi zajedno radimo odličan posao. Počeli su nas opet pljuvati Sarajlije, Mostarci, Tuzlaci i drugi - znači na dobrom smo putu!
Čitam ove podforume drugih klubova i mogu vam reći da svi zajedno radimo odličan posao. Počeli su nas opet pljuvati Sarajlije, Mostarci, Tuzlaci i drugi - znači na dobrom smo putu!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Strah, zato što ćeš matematički da ih mljelješ na svim frontovima!Pogotovo što su vidili da još dodatno dobijamo podršku grada, jer su svi mediji prenjeli jučerašnji ručak.laudrop je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:04Macron je ozbiljna kompanija i ovo im je prvi ulazak na tržište Bosne i Hercegovine kroz Fan shop. Pored svih drugih, baš kroz naš Čelik.
Al glavno je što oni krenu pametovati kakav je odnos na realciji grad-Čelik.
Samo im treba začepiti usta da smo mi imali takav odnos grada kao Sloboda osvojili bi Ligu prvaka.
Zovu na proteste doslo 10 Fukara ispred uprave kluba hahaha
Kako nismo, evo Macron

Jos svjesni nismo koji je i ovo uspjeh i na kakavom nivou cemo imati fan shop. Pravi se prica koja ce se generacijama pricati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Najveci potencijal u BiH imamo, samo da se nastave stvari odvijati u ovom smijeru, nece biti dovoljno aparata za svelaudrop je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:04Macron je ozbiljna kompanija i ovo im je prvi ulazak na tržište Bosne i Hercegovine kroz Fan shop. Pored svih drugih, baš kroz naš Čelik.

Navikla javnost na onaj kriminalni Celik, vjecna borba za opstanak i cirkus, sad stize jedan ozbiljan klub koji raste svakim danom

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo da krene online naručivanje. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Zenicanin988
- Kontakt:
Obavezno pogurat fan shop jednom stojom za pocetak, cim se otvori
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Naravno. Kad smo vec kod toga, ljudi planirajte akciju 12.igrac za forumase i ove godine. Nemojte sad kad ide sve kako treba, da iznevjerimo. Misljenja sam da se trebamo ranije organizovati i krenuti u akciju cisto da raja bude pripremljena i da se polako odvajaju sredstva za akciju. Svima je lakse na stranu odvojiti mjesecno po nekoliko desetina maraka, nego kad dodje novembar sve iskesati, a obicno tad naidju i neplanirani troskovi itd.Zenicanin988 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 14:02Obavezno pogurat fan shop jednom stojom za pocetak, cim se otvori
Nemojte da je do nas!

Baš mi je drago što nam je Macron sponzor. To je top kvaliteta, a i dizajn im je uvijek vrhunski.
Da je ovaj naš savez imalo normalniji, s njima bi sklopili ugovor, a ne s "šapom".
Da je ovaj naš savez imalo normalniji, s njima bi sklopili ugovor, a ne s "šapom".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dali je macron rezervisan samo za dresove i sportsku opremu ili za sve artikle iz fan shopa?
Bit ce skupo za nase standarde ali neka . Kvalitet je bitan
Bit ce skupo za nase standarde ali neka . Kvalitet je bitan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.