I Basic je nasao klub do sad.

I Basic je nasao klub do sad.
Ne volim ni prvog ni drugog ni trecegOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:12Nije Dejanovic nego MuminovicEspiritosanto je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:07Zayebajem se, znam da se oglašava čim se spomene Hurda i DejanovićOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 18:57
![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem da je Hurda![]()
Ma on je brat, 1-2 godine mu šaljem pp uglavnom sve zna![]()
![]()
On stvarno ima nešto protiv Elvira. Ja sam ga gledao nekoliko puta na treningu, na jednoj prijateljskoj i protiv Sloge u kupu. On nije los, zato je i dobio novi ugovor. Jbg, povrijeđen je nije do njega. Jedino sto previše loptu vraća golmanu. Ovo pričam kada je igrao kao desni bek. Znam da je igrao stopera sad pred kraj i da nije bio ništa specijalno. Ali je dobar kao desni bek.
Ja ću se roditi tog dana kada Dejanovic odeMostarskiSin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 23:41Ne volim ni prvog ni drugog ni trecegOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:12Nije Dejanovic nego MuminovicEspiritosanto je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:07
Zayebajem se, znam da se oglašava čim se spomene Hurda i Dejanović![]()
![]()
On stvarno ima nešto protiv Elvira. Ja sam ga gledao nekoliko puta na treningu, na jednoj prijateljskoj i protiv Sloge u kupu. On nije los, zato je i dobio novi ugovor. Jbg, povrijeđen je nije do njega. Jedino sto previše loptu vraća golmanu. Ovo pričam kada je igrao kao desni bek. Znam da je igrao stopera sad pred kraj i da nije bio ništa specijalno. Ali je dobar kao desni bek.![]()
Hurda ko hurda, da je dobar covjek zvali bi ga makar Mocarela ili malo kvalitetniji sir, a ne zadnja klasa![]()
Ne pamtim losijeg igraca a da je igrao ovoliko minuta kao Dejanovic kod nas, sreca njegova pa ne znamo dovesti igraca inace taj ne bi vidio terena. Samo trci ko muha bez glave, nikad nista konkretno od njega.
A sto se Muminovica tice i dalje mislim da od njega nece biti nista, poslije nas ide u neku znj ligu. Daj boze da grijesim, licno cu mu se izvinuti ako bljesne.
Mahmic dolazi 99,99%, ako nas ispali nek se ubije kompletna uprava. Ima zakazan cak i ljekarski pregled, sve spremno za potpis.
Za Ordagica su mi ispricali 2 verzije, cekat cu ponedjeljak ili utorak dok vidim jednog momka pa cu znati 100% o cemu je rijec.
Sto posto bise ono vodi, amaterski skroz svakog igraca izhajpuje a info ne provjereneDirektorcic je napisao/la: ↑17 jun 2023, 09:45To ovo sto je Bise na svom portalu objavio? Ne bi me cudilo da izbrise sad nekad![]()
I on se vrti kako vjetar puse ali eto nek se zanima maloMostarac45 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 09:53Sto posto bise ono vodi, amaterski skroz svakog igraca izhajpuje a info ne provjereneDirektorcic je napisao/la: ↑17 jun 2023, 09:45To ovo sto je Bise na svom portalu objavio? Ne bi me cudilo da izbrise sad nekad![]()
Sam se nudio prije sedmicu dvije, jos jedan koji hoce da ozivi karijeru kod nas
Na službenoj objavi stoji kao je u ponedjeljak prije prozivke ljekarski pregled,oni će izgleda čekati ponedjeljak da i ti igrači što trebaju doći obave ljekarski tada.
100%JuzniBosanac je napisao/la: ↑17 jun 2023, 13:05Opet neki novi Plicanici,Mucaji,Blagojevici,Pantelici.
Borac Zrinjski i Sarajevo,pa i Zeljo,Siroki,Gosk(?!) pokupe sta valja onda nama ostaju ovi koje niko nece
Kakav sad crni Dusan Hodzic?????
Stvarno,prestajemo liciti na klub.Nemamo covjeka koji zna zavrsiti igraca Previse otezu i 'razmisljaju" i dok oni to rade,igrac ode preko Neretve.Tako je bilo sa Tarikom Ramicem Onog momka smo MORALI uzeti!
Izgubio sam nadu i za Mahmica .
O Radovcu sute.
O drugim pominjanim igracima takodjer.
Nimalo mi se ovo ne svidja.
Ne volim crnjake ali ovo postaje "nidje veze".I amateri to bolje odrade
Ili su potpisali pa sute,hoce da nas iznenade(DAJ BOZE!!!) ili ce opet doci 20 igraca od kojih nijedan nece vrijediti.Nije mi jasno da nisu u stanju dovesti 2-3 kvalitetna igraca,a odpustili 15-20 igraca i "olaksali"kasu
Onda neka nam igraju juniori.
Nastave li ovako,imacemo dogodine najljepsi stadion-u prvoj ligi Fedeeacije .
Ovo je NEOZBILJNO!!!
A Amar Osim jedne prilike rece , izmedju redova citam : "Sose je samo taki frajer, dosao mi na vikendicu i odusevio me planom i pricom".JuzniBosanac je napisao/la: ↑17 jun 2023, 13:05Opet neki novi Plicanici,Mucaji,Blagojevici,Pantelici.
Borac Zrinjski i Sarajevo,pa i Zeljo,Siroki,Gosk(?!) pokupe sta valja onda nama ostaju ovi koje niko nece
Kakav sad crni Dusan Hodzic?????
Stvarno,prestajemo liciti na klub.Nemamo covjeka koji zna zavrsiti igraca Previse otezu i 'razmisljaju" i dok oni to rade,igrac ode preko Neretve.Tako je bilo sa Tarikom Ramicem Onog momka smo MORALI uzeti!
Izgubio sam nadu i za Mahmica .
O Radovcu sute.
O drugim pominjanim igracima takodjer.
Nimalo mi se ovo ne svidja.
Ne volim crnjake ali ovo postaje "nidje veze".I amateri to bolje odrade
Ili su potpisali pa sute,hoce da nas iznenade(DAJ BOZE!!!) ili ce opet doci 20 igraca od kojih nijedan nece vrijediti.Nije mi jasno da nisu u stanju dovesti 2-3 kvalitetna igraca,a odpustili 15-20 igraca i "olaksali"kasu
Onda neka nam igraju juniori.
Nastave li ovako,imacemo dogodine najljepsi stadion-u prvoj ligi Fedeeacije .
Ovo je NEOZBILJNO!!!
Hoce li danas biti potpis ili i ovaj dan prodje bez novih igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.