Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma iskreno morbidne gluposti. Gledao sam jedan dokumentarac o avionskim nesrećama i kontam ko bi u tom slučaju nam ostao od reprezentativaca. Hvala Bogu sve je proslo kako treba.
taj Sejo otima konobarima iz džepova baksis to cijeli grad zna i šuplju može prodavati ljudima koji nisu odavde,na stranu što nemaju prijave a to se isto radi kod svih hotelijera na Ilidzi,Gusinje i Plav nisu u BiH tako da nećete vidjeti gradsko dijete da radi dole ,oni daju pare zna se kome i inspekcija ih zaobilazi i rade sta hoce ali tako i treba valjda pa nek dobivaju milione od TZ. Sve što sam htio reći, već je sve rečeno. Hvala raja, složili smo se oko Sejine šuplje skoro svi redom. Sejo mojne nas hoblat...ArtVandelay je napisao/la: ↑17 jun 2023, 11:15Nakrkali se kod brajlovića, kasnio let, stigli kasno, ma nema, ima da ih dobijemo 3-0!
Koji qracGunther je napisao/la: ↑17 jun 2023, 10:09Ma iskreno morbidne gluposti. Gledao sam jedan dokumentarac o avionskim nesrećama i kontam ko bi u tom slučaju nam ostao od reprezentativaca. Hvala Bogu sve je proslo kako treba.
Ma znam ali nisam stigao obrisati post.
Po ovom bit ce jos historijskih utakmica za nas koje cemo logicno ispusit ko i uvijek.Sheyi je napisao/la: ↑17 jun 2023, 07:48Realno nakon ovog prozora
1. Portugal 12
2. Slovacka 8
3. Bosna i Hercegovina 6
4. Island 4
5. Luksemburg 4
6. Lihtenstajn 0
Optimisticno
1. Portugal 9
2. Bosna i Hercegovina 9
3. Slovačka 7
4. Island 6
5. Luksemburg 4
6. Lihtenjstajn 0
Katastrofa
1. Portugal 12
2. Slovacka 10
3. Luksemburg 7
4. Island 3
5. Bosna i Hercegovina 3
6. Lihtenstajn 0
numanumaye22 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 11:42Po ovom bit ce jos historijskih utakmica za nas koje cemo logicno ispusit ko i uvijek.
Cuj dan ranije na tekmu ljudi isli![]()
Normalne repke odradie tad 3 treninga. Jel im zene jos idu s njima zajedno i avionu kao i novinari?
Ma nema od njih nista. Glavom na odmoru odavno. I ja bi iskreno.
Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem, signalidunapark i 35 gostiju.