Nije cim smo nakon toga bili KLUB X.
Reprogram je potpisao grad.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije cim smo nakon toga bili KLUB X.
Klub x smo zbog Mujkana postali.MMA075 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 20:52Nije cim smo nakon toga bili KLUB X.
Reprogram je potpisao grad.
A sta ostavljaju secerbegovic i co ? Smiruju oko kluba napravili, 4 godine borbe za opstanak i antifudbala, ismijavanje navijaca itd. Nisam ni za azmira ali u gomili krokodila biram onog koji najmanje ujeda…
Nije? Dakle grad bi potpisao reprogram i da smo ostali u federalnoj? Nisu potpisali jer su natjerani od strane navijaca i javnosti jer su igraci koje je Azmir platio izborili Europu?
Zbog kojih dugova, prema kome?Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2023, 20:55Klub x smo zbog Mujkana postali.
Mozda i ne bi potpisao ali to nije Azmirova zasluga, taj poreski dug vracamo mi građani Tuzle.
Pa slazem se, djelimicno je Azmirova zasluga. A sta je s ostalim pobrojanim stvarima? A njegove nesto manje od 3mil. pozajmice?
Cirkus
I da im das da je tih 1.5mil tacno opet im matematika ne ide u korist jer je veci plus nego minus od njega. Ali jbg misle da su revolucionari sto ukazuju na neke Azmirove greske koje svi znamo a ustvari samo zmire na mnogo vece pozitivne stvari koje je radio.NKMramor je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:14Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba. Za pozajmice čovjek bio jasan, neće naplatit dok klub ne bude privatan, halalio je on puno više od toga, a sad mu je bila idealna pozicija da naplati da je htio.
Fatić, Đidić, Karic, Kostic, Mehidić, Govedarica, Subic, Ordagić nekoga moram zaboraviti zbog toga smo bili KLUB X!NKMramor je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:14Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba.
Neću više, napisat će mi neko da sam Azmirov...![]()
I ovo je ok?NKMramor je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:14Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba. Za pozajmice čovjek bio jasan, neće naplatit dok klub ne bude privatan, halalio je on puno više od toga, a sad mu je bila idealna pozicija da naplati da je htio.
Pozajmice je bilo 900.000 KM koliko ja znam, i to se vise ne moze naplatiti, ne znam sto ne moze dal je zastarilo ili sta nisam pravnik.ASD je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:31I ovo je ok?NKMramor je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:14Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba. Za pozajmice čovjek bio jasan, neće naplatit dok klub ne bude privatan, halalio je on puno više od toga, a sad mu je bila idealna pozicija da naplati da je htio.
Naplatiti će to neko kad tad.
Ko zna sta se iza brda valja, pojma mi ovde nemamo, neki malo vise barataju informacijama, neki malo manje, ali sve u svemu pojma nemamo kakve se tu bitke vode.
Pa nije za vrijeme Juge bilo da zastari.MMA075 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:33Pozajmice je bilo 900.000 KM koliko ja znam, i to se vise ne moze naplatiti, ne znam sto ne moze dal je zastarilo ili sta nisam pravnik.ASD je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:31I ovo je ok?NKMramor je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:14Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba. Za pozajmice čovjek bio jasan, neće naplatit dok klub ne bude privatan, halalio je on puno više od toga, a sad mu je bila idealna pozicija da naplati da je htio.
Naplatiti će to neko kad tad.
Uglavnom od toga nema nista, a stalno to nesto spominjete.
Ali eto sve ti je jasno kad se navijaci Slobode na to pozivaju, dizu Azmira iznad Slobode u fazonu treba aktivirati pozajmicu, ugasit klub, moze aktivirat runje rahmanove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.