FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MMA075 » 16 jun 2023, 20:52

Madal je napisao/la:
16 jun 2023, 20:50
MMA075 je napisao/la:
16 jun 2023, 20:48
Znam i ja da je ostavio 1,5milon poreskog duga, pa nakon toga ekipu u rasulu gdje nas je to sve docekalo.
A jel ostavio pare od Europe koje je on izborio? Potpisan reprogram? Rijesne mnoge dugove da uopste dodjemo do te Europe? Spasen klub od kljuca u bravu? Podignuti kriteriji navijaca? Ali eto zadrzimo se na finansijskom dijelu.
Nije cim smo nakon toga bili KLUB X.
Reprogram je potpisao grad.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 jun 2023, 20:55

MMA075 je napisao/la:
16 jun 2023, 20:52
Madal je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:
Znam i ja da je ostavio 1,5milon poreskog duga, pa nakon toga ekipu u rasulu gdje nas je to sve docekalo.
A jel ostavio pare od Europe koje je on izborio? Potpisan reprogram? Rijesne mnoge dugove da uopste dodjemo do te Europe? Spasen klub od kljuca u bravu? Podignuti kriteriji navijaca? Ali eto zadrzimo se na finansijskom dijelu.
Klub x smo zbog Mujkana postali.
Sloboda je moja nacija

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 16 jun 2023, 20:56

Madal je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:
A sta ostavljaju secerbegovic i co ? Smiruju oko kluba napravili, 4 godine borbe za opstanak i antifudbala, ismijavanje navijaca itd. Nisam ni za azmira ali u gomili krokodila biram onog koji najmanje ujeda…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2023, 20:56

MMA075 je napisao/la:
Nije? Dakle grad bi potpisao reprogram i da smo ostali u federalnoj? Nisu potpisali jer su natjerani od strane navijaca i javnosti jer su igraci koje je Azmir platio izborili Europu?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jun 2023, 21:01

Sunderland je napisao/la:
16 jun 2023, 20:55
MMA075 je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Klub x smo zbog Mujkana postali.
Zbog kojih dugova, prema kome?

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 16 jun 2023, 21:02

Ljudi, šta vi očekujete u nedjelju?
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 16 jun 2023, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jun 2023, 21:02

Madal je napisao/la:
16 jun 2023, 20:56
MMA075 je napisao/la:
Nije? Dakle grad bi potpisao reprogram i da smo ostali u federalnoj? Nisu potpisali jer su natjerani od strane navijaca i javnosti jer su igraci koje je Azmir platio izborili Europu?
Mozda i ne bi potpisao ali to nije Azmirova zasluga, taj poreski dug vracamo mi građani Tuzle.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2023, 21:03

MMA075 je napisao/la:
16 jun 2023, 21:02
Mozda i ne bi potpisao ali to nije Azmirova zasluga, taj poreski dug vracamo mi građani Tuzle.
Pa slazem se, djelimicno je Azmirova zasluga. A sta je s ostalim pobrojanim stvarima? A njegove nesto manje od 3mil. pozajmice?
-Beogradski sindikat

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 16 jun 2023, 21:07

montolivo18 je napisao/la:
Ljudi, što vi očekujete u nedjelju?
Cirkus

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 jun 2023, 21:08

Edin1982 je napisao/la:
16 jun 2023, 21:07
Ljudi, što vi očekujete u nedjelju?
Cirkus
:rol:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 jun 2023, 21:14

Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba. Za pozajmice čovjek bio jasan, neće naplatit dok klub ne bude privatan, halalio je on puno više od toga, a sad mu je bila idealna pozicija da naplati da je htio.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jun 2023, 21:23

Skojevska je napisao/la:
16 jun 2023, 17:08
Simon je Ninin, a Sky9 je Simonov, sto znaci da si i ti Sky9 za trenutni upravni odbor.
Wahahaa 😂😂😂😂 tebrica moj ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2023, 21:26

NKMramor je napisao/la:
16 jun 2023, 21:14
Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba. Za pozajmice čovjek bio jasan, neće naplatit dok klub ne bude privatan, halalio je on puno više od toga, a sad mu je bila idealna pozicija da naplati da je htio.
I da im das da je tih 1.5mil tacno opet im matematika ne ide u korist jer je veci plus nego minus od njega. Ali jbg misle da su revolucionari sto ukazuju na neke Azmirove greske koje svi znamo a ustvari samo zmire na mnogo vece pozitivne stvari koje je radio.
-Beogradski sindikat

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jun 2023, 21:27

NKMramor je napisao/la:
Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba.

Neću više, napisat će mi neko da sam Azmirov... :kafa:
Fatić, Đidić, Karic, Kostic, Mehidić, Govedarica, Subic, Ordagić nekoga moram zaboraviti zbog toga smo bili KLUB X!

I nije bitno to, bitno je što predstavljate ovde Azmira kao papu svetog a milion aferima ima prema Slobodi i navijacima Slobode, a necete to da priznate.

Što se tice tog poreskog duga, izaci ce to sve kad tad na vidjelo Jasmine pa ces i sam vidjeti.

**** Mahir Karic 60.000 sa kamatama covjek izasao u Janji iz autobusa zbog lobiranja Azmira, Kostic i Fatic morali biti isplaceni i kad nisu bili u klubu zbog lobiranja Azmira

Sto se tice Drine i Radnika za to ne znam i ne bi optuzio nekog bez razloga.

I opet ponavljam ja sam navijac Slobode, ja cu navijat za Slobodu bio Azmir ili ne, i trenutno kad vidim da je raja za njega nemam nista protiv hoce te raja daj im Azmira, ali vi ljudi necete da priznate stvari koje znate vas barem 70% i dizete ga u nebesa.
Ukoliko Azmir bude novi pred. ja se nadam da smo mi naucili nesto iz ovih prijašnjih grešaka i da smo pametniji makar 10% i da ćemo voditi računa o našoj Slobodi ovaj put malo više, i da ćemo kritikovati loše poteza Azmira a ne ići mu uz dlaku, njemu ili bilo kome drugome.

Uz sve ovo da me ne bi svrstali sad u SDP ili podrsku seceru i ovima sad, njih moramo **** sve sto dalje od kluba, naorali su previse i imali su previse vremena na raspologanju, mjenjat statut i zastit klub sto bolje.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2023, 21:31

NKMramor je napisao/la:
I ovo je ok?
Naplatiti će to neko kad tad.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jun 2023, 21:33

ASD je napisao/la:
16 jun 2023, 21:31
NKMramor je napisao/la:
I ovo je ok?
Pozajmice je bilo 900.000 KM koliko ja znam, i to se vise ne moze naplatiti, ne znam sto ne moze dal je zastarilo ili sta nisam pravnik.
Uglavnom od toga nema nista, a stalno to nesto spominjete.

Ali eto sve ti je jasno kad se navijaci Slobode na to pozivaju, dizu Azmira iznad Slobode u fazonu treba aktivirati pozajmicu, ugasit klub, moze aktivirat runje rahmanove.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jun 2023, 21:40

Ljudi, šta vi očekujete u nedjelju?
Ko zna sta se iza brda valja, pojma mi ovde nemamo, neki malo vise barataju informacijama, neki malo manje, ali sve u svemu pojma nemamo kakve se tu bitke vode.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2023, 21:45

MMA075 je napisao/la:
16 jun 2023, 21:33
ASD je napisao/la:
16 jun 2023, 21:31
NKMramor je napisao/la:
I ovo je ok?
Pozajmice je bilo 900.000 KM koliko ja znam, i to se vise ne moze naplatiti, ne znam sto ne moze dal je zastarilo ili sta nisam pravnik.
Uglavnom od toga nema nista, a stalno to nesto spominjete.

Ali eto sve ti je jasno kad se navijaci Slobode na to pozivaju, dizu Azmira iznad Slobode u fazonu treba aktivirati pozajmicu, ugasit klub, moze aktivirat runje rahmanove.
Pa nije za vrijeme Juge bilo da zastari.
Moguće zbog sukoba interesa. Jer je nabio te dugove dok je obnašao funkciju.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 16 jun 2023, 21:47

Azmir je najbolje rješenje u ponuđenoj konkurenciji, ne što je najbolji,nego što su drugi daleko lošiji.Kad vidim da se pominju Tom Cat Mujkanović i Šabović, muka mi,ljudi zalutali i kad su bili predsjednici i sad bi se vraćali.Mujkanović mi ostao u sjećanju po rečinici "šta igrači hoće, kakve pare, pa doktori rade na Gradini za 2000 KM" kao da je to uporedivo, pa Mesi vrijedi ko Gradina sa svim dugovima koje ima.Ova priča sa Nurdom mi nije jasna, Nurdo ima pare i uspješan je privrednik ali ne znam šta je njegov motiv, ako nije ovladavanje kantonalnim savezom i ulazak u IO NSBiH, jer je to za takve likove bitno u NSBiH ima puno "biznismena" i tale se veliki poslovi kroz ta poznanstva.O ovim tipa Ibrahimagića i Divkovića ne vrijedi ni diskutovati.Nadam se da će ipak izabrati Azmira iako mi je teško halaliti cirkuse sa Kostićem, Karićem, Fatićem....ugovore na koje je Sloboda morala platiti velike iznose na ime poreza i doprinosa, preotimanje igrača za koje je Sloboda bila zainteresovana i slična podmetanja.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 jun 2023, 21:52

MMA075 je napisao/la:
16 jun 2023, 21:27
NKMramor je napisao/la:
Nije Sloboda bila klub X zbog poreznog duga, nego godinu nakon odlaska Azmira kad nas je SPF tužio zbog onih "fudbalera" iz Zenice koji su razgulili iz kluba pa nakon toga tražili puni iznos potraživanja kao da su odigrali cijeli ugovor, a reprogram je potpisan 2016. u aprilu dok je Azmir bio u klubu. Da nije bio potpisan, Sloboda uopšte ne bi igrala Evropu, jer bi dobila zabranu od UEFA-e. Ovo za 1.5 miliona dodatnog duga, ako neko može da nađe, nek postavi slobodno, ja ne mogu, jeste nađeno nešto sitno što nije imalo veze, da su našli ovoliko, pao bi reprogram i klub bi davno bio ugašen. Jednaka izvala kao i da je Drina prodata, kao i finale kupa. 2016. je grad startao isplatu reprograma preko kluba sa 3.9 miliona, danas smo na 3.3 miliona, a duga skoro nije trebalo biti nikako. A šta je zadnja uprava ostavila, vidjet ćemo ako ih neko uspije istjerat iz kluba.

Neću više, napisat će mi neko da sam Azmirov... :kafa:
Fatić, Đidić, Karic, Kostic, Mehidić, Govedarica, Subic, Ordagić nekoga moram zaboraviti zbog toga smo bili KLUB X!

I nije bitno to, bitno je što predstavljate ovde Azmira kao papu svetog a milion aferima ima prema Slobodi i navijacima Slobode, a necete to da priznate.

Što se tice tog poreskog duga, izaci ce to sve kad tad na vidjelo Jasmine pa ces i sam vidjeti.

**** Mahir Karic 60.000 sa kamatama covjek izasao u Janji iz autobusa zbog lobiranja Azmira, Kostic i Fatic morali biti isplaceni i kad nisu bili u klubu zbog lobiranja Azmira

Sto se tice Drine i Radnika za to ne znam i ne bi optuzio nekog bez razloga.

I opet ponavljam ja sam navijac Slobode, ja cu navijat za Slobodu bio Azmir ili ne, i trenutno kad vidim da je raja za njega nemam nista protiv hoce te raja daj im Azmira, ali vi ljudi necete da priznate stvari koje znate vas barem 70% i dizete ga u nebesa.
Ukoliko Azmir bude novi pred. ja se nadam da smo mi naucili nesto iz ovih prijašnjih grešaka i da smo pametniji makar 10% i da ćemo voditi računa o našoj Slobodi ovaj put malo više, i da ćemo kritikovati loše poteza Azmira a ne ići mu uz dlaku, njemu ili bilo kome drugome.

Uz sve ovo da me ne bi svrstali sad u SDP ili podrsku seceru i ovima sad, njih moramo **** sve sto dalje od kluba, naorali su previse i imali su previse vremena na raspologanju, mjenjat statut i zastit klub sto bolje.

Jbg, Klub X je nekad Senadov aferim, nekad Azmirov, kako kome odgovara. Bilo je tu nešto, možda septembarska koja je išla, možda ni to, ali su pare od Evrope stigle i to se moglo regulisati. Za tri igrača možda znam da je bilo Azmirovog uticaja, to su ova dvojica iz Zenice i Kostić, za ostale ne mogu da tvrdim ništa. Prozivao se Azmir i dok je bio u klubu (nekad možda i previše), nakon odlaska je bilo aferima i svi smo pisali za to. A daleko od toga da neko predstavlja Azmira kao papu ovdje, ali da je najbolje rješenje od ponuđenih, apsolutno. I sam se nadam da smo mi malo pametniji, ali i on i da će u ovoj situaciji svi malo hladnije glave pristupiti problemu u najboljem interesu kluba. Istina je da ne postoji 100% adekvatno rješenje u ovom momentu, a po klub je najmanje adekvatno da ovi ostanu i prostorije čistiti.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 16 jun 2023, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.