Pod jedan, otišao si predaleko.Skver je napisao/la: ↑16 jun 2023, 17:08Ma tvoje branjenje doticnog i njegovo nema veze, pusti ba to.... Al na kraju zaboli me kita za nekim malim rektalnim alpinistom, svako ima svoje misljenje, pisem od 2013g. i sigurno vecina vas zna sta sam i kako sam pisao ovdje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:56Ma prvi sam ja u jednom trenutku branio Ninu, jer sam mislio da ima od njega nesto.
A eto na kraju svi smo pogrijesili sto smo im i na jednu jedinu rijec vjerovali.
Pod dva, tebe ne boli to što kažeš jer me konstantno hinjski prozivaš sa 0 argumenata, a to su ti rekli i Sky, i DamirT, evo danas i tuzlanskinacin. Ranije i Sunderland i LaBombonera itd. Mi svi budale, ti stručnjak, ti pametan.
Vidi ovako, ja vjerujem da si ti Slobodaš i da te kao takvog zanima šta se dešava u klubu i da se ovim prozivanjem mene pokušavaš uvući nekome trećem (da ne miješamo sad i njega, znaš ti ko je), da bi saznao neku informaciju, a puno korektnije bi bilo da ga nekad fino, kulturno, zamoliš da nešto podijeli s tobom a ne da ideš prozivanjem mene da se dodvoravaš. Neozbiljno ti je to, ako ništa zbog godina kralju.
Dalje, ja sam ovdje prozivao i Ninu, i Šećera, i skupštinu, sve njih, za Ninu jedino što sam ikad ovdje pozitivno rekao jeste da daje neke sitne pare za par igrača i to je to. Ti si po tome zaključio da sam njegov? A neee... Ti si zaključio da sam njegov da bi se dodvorio nekome, a to sam već gore spomenuo, što opet kažem, nije korektno. Da kažem da ovaj profil postoji 3 godine? Kako to da ste me tek ove godine provalili? Kako to da si tako pronicljiv a jedna garnitura ti hebe klub 4 godine? Zar stvarno misliš da je Nini stalo da ga branim na forumu, a ukinuli vam komentare na društvenim mrežama?

Ako si informatički nepismen, ja ću ti rado izvući sve svoje postove o Nini od prije godinu, jer ga prije toga i nisam spominjao. Da vidiš kako sam ga "hvalio" na istom ovom forumu. Pa da vidimo šta ćeš onda reći?
A ti ako možeš nađi gdje sam ga branio i hvalio, pa da razgovaramo dalje.
I za kraj, Nino ti je napustio skupštinu i opet pokazao karakter, a Buljoni ga ne vadi sa Softićem i Babilonom.
Veliki pozdrav za tebe i nadam se da smo ovim završili naše nesuglasice dok ne nađeš neke validne argumente, a kad/ako se to ikad desi, imaš moje javno izvinjenje.
Živio majstore