NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

tareizo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la tareizo » 16 jun 2023, 20:14

samoposteno je napisao/la:
16 jun 2023, 20:05
@tareizo
Drug napises prvo sta je to nama grad fino ti se odgovori kako jest sa gradskim parama se vratili dugovi sta ti nije jasno je.bes Fudu i ko mu se klanja poserem ga nama treba grad i gradski novac ako toga ne bude mi sa parama od clanarina i karata mozemo samo dvije nocne utakmice odigrat glupo je da se silimo kad budemo imali spoznore koji ce pljinut milion dva na godisnjem nivou onda mozemo drugacije pricat mi trenutno mozemo opstat samo uz podrsku grada a Fudo me ne interesuje
drug ja samo hocu da kazem da je podrska naseg grada katastrofalna u odnosu na podrsku drugi gradova prama simbolima grada valjda ne piisem njemacki valjda kontate ,nemogu nas ba s minimumom kupovat ba Halooo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 jun 2023, 20:16

@tareizo
Drug napises prvo sta je to nama grad fino ti se odgovori kako jest sa gradskim parama se vratili dugovi sta ti nije jasno je.bes Fudu i ko mu se klanja poserem ga nama treba grad i gradski novac ako toga ne bude mi sa parama od clanarina i karata mozemo samo dvije nocne utakmice odigrat glupo je da se silimo kad budemo imali spoznore koji ce pljinut milion dva na godisnjem nivou onda mozemo drugacije pricat mi trenutno mozemo opstat samo uz podrsku grada a Fudo me ne interesuje
Ma lik lupa ko maksum po diviziji, nikakve argumente ništa, samo govori Banjaluka vakao Banjaluka nako.Sreća pa nisu ovakvi u upravi, m.uda bi pojeli dok bi došli do 2.DLC a kamoli 1.FL.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 jun 2023, 20:20

tareizo je napisao/la:
16 jun 2023, 20:14
@tareizo
drug ja samo hocu da kazem da je podrska naseg grada katastrofalna u odnosu na podrsku drugi gradova prama simbolima grada valjda ne piisem njemacki valjda kontate ,nemogu nas ba s minimumom kupovat ba Halooo
Jesu i drugi su kantoni pomagali klubove godinama nama nas za 30 god dao 5 hiljada pa i federacija trpa u Velez i.pomaze ga vise nego penzionere pa sta sad to je politika ali ne mozes napisat ni ti ni bilo ko trenutno da mi bez grada mozemo funkcionisat ni da grad nije pomogo u vracanju dugova....to banjaluka 2m dodik picke materne o tom nebi glupo mi piskarat

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 jun 2023, 20:22

tareizo je napisao/la:
16 jun 2023, 20:14
@tareizo
Prvo uletio si kao padobranac,drugo namećeš nekome da neko nekog kupuje, gdje je normalna obaveza grada da pomaže klubu što i sam sebe pobijaš onda.
Samo nemoj ovdje pisti da neko nekog kupuje, jer to daje lošu sliku o upravi,jer se očito pičiš samo svoj film a novca nigde.

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 16 jun 2023, 20:36

Ne kontam sta je to on kupio? On je sam na svoju incijativu organizovao taj rucak i dao nam nagradu za plasman u 1 f. ligu.

Opet kazem, kako je on time nesto kupio? Nista on nije dobio, sve ostalo isto. Fujsmrada svi mrze ko ga je vec mrzio, niko nije promjenio misljenje o njemu, niko nije glup. Iz uprave izjavili ono sto uvijek izjavljuju a to je da je grad odavne trebao da pomaze Celiku i da su Celik i Zenica jedno i treba da su jedni uz druge. U ovom svemu samo je Čelik dobio od njega priznanje da nije bio u pravu i 20 000KM.
Ne znam stvarno kome je potrebna ova negativa da se ovdje siri kad je ovdje samo Celik dobio, a nista nije dao a pogotovo "prodao"

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 jun 2023, 20:38

Hoće li robija obilježiti rođendan da gori grad ?

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 16 jun 2023, 20:42

Zenca1988 je napisao/la:
16 jun 2023, 20:36
Ne kontam sta je to on kupio? On je sam na svoju incijativu organizovao taj rucak i dao nam nagradu za plasman u 1 f. ligu.

Opet kazem, kako je on time nesto kupio? Nista on nije dobio, sve ostalo isto. Fujsmrada svi mrze ko ga je vec mrzio, niko nije promjenio misljenje o njemu, niko nije glup. Iz uprave izjavili ono sto uvijek izjavljuju a to je da je grad odavne trebao da pomaze Celiku i da su Celik i Zenica jedno i treba da su jedni uz druge. U ovom svemu samo je Čelik dobio od njega priznanje da nije bio u pravu i 20 000KM.
Ne znam stvarno kome je potrebna ova negativa da se ovdje siri kad je ovdje samo Celik dobio, a nista nije dao a pogotovo "prodao"
bas tako ,samo najvaznije nije on svoje pare dao vec pare gradzana ZENICE,a menii samo smeta kako on ljakan maze oci sa 20 milja koja njemu i ne pripadaju et samo toliko
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 16 jun 2023, 21:30

@tareizo brate nemoj da mracis, popij svetlo brateee.

Yebes Fuada nece ni on zivjet 200 god ko kornjaca niti biti na celu grada, doci ce neki novi ljudi, bolji, nadam se.

Do tada nam je vazno da imamo korektan odnos, bez nekih zatezanja, pa i sa tim nekim novim buducim gradonacelnikom ko vec bude
moSa likCe

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 jun 2023, 22:01

Bilo proslo, klub zarad odnosa pristao da se organizuje rucak i to je to. U ovom svemu gore je njemu nego nama, mi smo opet gospoda ispali. Zamisli kako je njemu bilo izgovoriti one rijeci, poslije svega sta se nalagao. Nije napljuvao, nego sasro sve, proljev, pa onda lizo to sve. Dokaz samo kakav je covjek. Njemu njegovo, nama nase i svako sebi, tu smo samo radi funkcionisanja i eto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 jun 2023, 22:12

redbull93 je napisao/la:
16 jun 2023, 22:01
Bilo proslo, klub zarad odnosa pristao da se organizuje rucak i to je to. U ovom svemu gore je njemu nego nama, mi smo opet gospoda ispali. Zamisli kako je njemu bilo izgovoriti one rijeci, poslije svega sta se nalagao. Nije napljuvao, nego sasro sve, proljev, pa onda lizo to sve. Dokaz samo kakav je covjek. Njemu njegovo, nama nase i svako sebi, tu smo samo radi funkcionisanja i eto.
Bilo mu je tako neugodno, da se istu noć okrenuo na bok i zaspo tvrdim snom.
Zaboli njega...takvi su to ljudi nazalost.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 16 jun 2023, 22:41

Jel odblokiran racun?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 jun 2023, 22:46

Rodjendan ćemo dočekati sa odblokiranim računom :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 jun 2023, 22:48

JonSnow je napisao/la:
16 jun 2023, 22:12
redbull93 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jos ako je bio pod gasom...

pomocniDJUBRE
Kontakt:

Post Postao/la pomocniDJUBRE » 16 jun 2023, 23:02

Ako osoba ljepseg spola izrazi želju da me oralno zadovolji, zašto da odbijem?!

Pametnom i išaret dosta!

Živi bili i sretan nam 78.rođendan!

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 16 jun 2023, 23:42

Pogledajte snimak na 072 info obraćanje Kasumovica danas na ručku
Sam je priznao da nije vjerovao u ovu upravu i ovaj projekat ali da je pogrijesio ovo mi je slade vidjeti nego milion marka da mi je ko dao 🤣🤣

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 17 jun 2023, 00:06

almir2018 je napisao/la:
16 jun 2023, 23:42
Pogledajte snimak na 072 info obraćanje Kasumovica danas na ručku
Sam je priznao da nije vjerovao u ovu upravu i ovaj projekat ali da je pogrijesio ovo mi je slade vidjeti nego milion marka da mi je ko dao 🤣🤣
Ma više od pola Zenice nije vjerovalo a ne samo on.Nas šaka jada kad skontaš je vjerovala samo, a kasnije je rezultatima sve više i više taj broj rastao.Stari je moj rekao kad samo krenuli ispočetka a čovjek 2 puta na Bilinom bio "E sada je Čelik dotako dno i sada ce da krene prema vrhu, sve je bio uvijek ni tamo vamo i taljigo u ligi pred dnom, ali nikad na dnu".

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 jun 2023, 00:33

Ma vjerovalo je u ovaj klub i upravu, samo oni 1000 sto su stalno na tekmi ne bitno koji protivnik, ne bitno kakva najava bila za utakmicu od strana kluba!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 17 jun 2023, 00:35

Cilj kluba mora biti da je u dobrim odnosima sa svima, kao i da se ostro suprotstavi onima koji mu stetu cine ili pokusavaju da ucine. Voditi klub diplomatski nije opcija vec obaveza. Neozbiljno bi bilo neke hature ganjati, mora se iskljucivo interes gledati. Rucna je povucena u odnosima izmedju gradonacelnika i kluba jos prije koji mjesec i stvari su se stabilizirale. On misli da ima interes u tome da podrzi Celik sada, klub sigurno ima interes da ima podrsku svih u gradskoj upravi ukljucujuci i gradonacelnika.

Ne treba to uzimati previse srcu. To je sastavni dio posla. Pogotovo za one koji zele dobro klubu. Zbog toga treba graditi mrezu i pozitivnu pricu sa svima ali neke i drzati na odredjenoj distanci.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 17 jun 2023, 00:38

JonSnow je napisao/la:
16 jun 2023, 22:12
redbull93 je napisao/la:
Mozes pricati sta god zelis, ali itekako mu je bilo neugodno. Jedini poraz koji ima to je od Čelika. :)
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 17 jun 2023, 04:22

Dok vi spavate ja vas citam 😁😁
Sreca pa smo usli u FL jer i ovo je rasprava bezveze 😁😁.Sve sto je TAREIZO reko upravu je i svi mi tako mislimo ali trebamo samo to rec u sebi a nikako naglas a on je srklet ide srcem a ne ide hladnom glavom e tu mu je greska .
Mi smo politiku istjerali iz kluba ,imamo svoj put tj statut sve sto daju treba uzet i grad i kanton i bilo ko a da udju u klub to nikad i zato puna podrska upravi i pametno rade pametno razmisljaju i svaki im potez na mjestu tako i ovaj jucer i svaka je dobra za klub a Celik je iznad svih.
Nama grad treba i treba bit realan mi smo uzeli 2 puta po 500 000 bez koji ne bi mogli i uzeli ih u pravom tajmingu ,prvi put da krenemo u kanton i vratit dugove sto su nas tuzili i opet nedavno 500 k opet vracanje dugova a da ne pricamo o tuzbi koja bi se otegla bog zna do kad .Sve je super odradjeno od uprave i sa gradom rijeseno i oko tih dugova i ulaskom u FL.
Nije ovde poenta Fudo ni 20 k nego odnos sa gradom u buducnosti koji ce nam trebat a ko ce bit gradonacelnik je nebitno..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Jaled7 i 2 gosta.