NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ja sam čekao dato obećanje po 3 put a nisam ga dočekao za rodjendan. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Mittal treba 50 k mjesecno, dosta je sadake s njihove strane, ako se i od koga moze dobiti ozbiljan novac to je mittal, pa oni imaju 40 miliona dobitiredbull93 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 18:31Za pocetak natjerati mittal za sponzorstvo i to ne nesto sitno. Npr. ponovo pokrenuti pricu o prodaji imena stadiona, pa godisnje i od toga ubirati 150-200k za pocetak.
Zemljiste isto dodijeliti, pa onda ove fondove zaganjati na svim nivoima, sto ljudi u klubu znaju vec sve i to bolje od nas. Samo eto nasa neka diskusija, da se vidi gdje se sve moze napredovati.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Svi znamo koliko su ljudi u klubu potencirali deblokiran racun, vis a vie raznih prijava na javne pozive, projekte (vjerujem i van zemlje), tako da vjerujem da se dosta planiralo oko tog.
Dobijanje zemljista za gradnju pomocnih terena, povecanje prometa fan shopa uvodjenjem online prodaje, prodajom sokova i grickalica na stadionu za vrijeme utakmice.
Nadam se da ce kad se Čelik bude borio za Premijer Ligu, da ce brojati 2000 clanova Skupstine. Zivi bili pa vidjeli.
Najbitnije je da velike prepreke, koje su umnogome kocile razvoj kluba, polako ostaju iza nas. Jos je naravno borbe pred nama, ali i u njoj ima čara, itekako.
Dobijanje zemljista za gradnju pomocnih terena, povecanje prometa fan shopa uvodjenjem online prodaje, prodajom sokova i grickalica na stadionu za vrijeme utakmice.
Nadam se da ce kad se Čelik bude borio za Premijer Ligu, da ce brojati 2000 clanova Skupstine. Zivi bili pa vidjeli.
Najbitnije je da velike prepreke, koje su umnogome kocile razvoj kluba, polako ostaju iza nas. Jos je naravno borbe pred nama, ali i u njoj ima čara, itekako.
da smo ZENICKI DO KOSTI ovom BILMEZU bi odmah 20000 vratili ,al eto druga vremena
SAMO CELIK
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Tarik Jusić bi trebao u Čelik, naši su ga zvali na polusezoni ali Rudar mu nije htio dati papire pa bi sad trebao doći.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Kako sada ide novi sporazum sa Gradom? Umjesto mjesecnih rata na ime poslovnih prostora, trebali bi biti u budzetu sa min 150.000 ?
Od toga se ne živi druže,bez gute nema kluba.Da je uprava razmišljala tako kao ti danas bi gledao Čelik još u 2. DLC i natezao se na sudu, pa bi poslije onda istu tu upravu napadali kako nismo mogli izboriti 1. FL.Nisu to druga vremena, nego kad budeš imao 1M viška na računu sa svim izmirenim dugovima i kad ti bude 20k bilo kao 20 KM onda možeš to uraditi, ali ni tada ne treba guzicom vrata zatvarati nego igrati pametno igru.
Uostalom treba da imamo najbolji mogući odnos sa gradom, jer samo možemo biti u plusu, a nikako u minusu, jer samo me lova interesuje kolko ću donjet klubu a pogotovo sada kad smo odvojili klub od politike niko ti nista ne može ali moraš biti namazan.A to socijalne fore, zenički do kosti, šta će on ovo ono....Reko sam ti od toga klub ne živi,pare govore a g.ovna plivaju.Ako imate kako da klub dodatno namakne novce ili 20k za 24h iznesete projekat, a grad će nam itekako trebati još.
Btw i mene je blokirao davno.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 16 jun 2023, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
padrug sta to nama grad pomogo,mozda ovi 20 milja pa pogledaj malo druge gradove kolko ulazu(20 milja hahah),ne treba guzicom vrat zatvarat al ne treba guzicu ni lizat,snagu CELIKA i ROBOVA ne moze nista kupit a narocito ne neka smrdljiva reklama gmaza iz d vakufa bar po meni ,a tebi sve naj najCelicni je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:28Od toga se ne živi druže,bez gute nema kluba.Da je uprava razmišljala tako kao ti danas bi gledao Čelik još u 2. DLC i natezao se na sudu, pa bi poslije onda istu tu upravu napadali kako nismo mogli izboriti 1. FL.Nisu to druga vremena, nego kad budeš imao 1M viška na računu sa svim izmirenim dugovima i kad ti bude 20k bilo kao 20 KM onda možeš to uraditi, ali ni tada ne treba guzicom vrata zatvarati nego igrati pametno igru.
Uostalom treba da imamo najbolji mogući odnos sa gradom, jer samo možemo biti u plusu, a nikako u minusu, jer samo me lova interesuje kolko ću donjet klubu a pogotovo sada kad smo odvojili klub od politike niko ti nista ne može ali moraš biti namazan.A to socijalne fore, zenički do kosti, šta će on ovo ono....Reko sam ti od toga klub ne živi,pare govore a **** plivaju.Ako imate kako da klub dodatno namakne novce ili 20k za 24h iznesete projekat, a grad će nam itekako trebati još.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Savršena prilika za iskoristit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Nisu to poeni nego doticni zna da sljedece izbore sigurno gubi jer u gradu nema nikakvu podrsku,grad nikad zapusteniji,trava dva metra i mislim da ovakav grad nikad nije bio.
On misli da ce Robiju kupiti za 20k al zajebo se debelo.
BRAVO potpis,hebo ga fk patriotkinder_jaje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:45Nisu to poeni nego doticni zna da sljedece izbore sigurno gubi jer u gradu nema nikakvu podrsku,grad nikad zapusteniji,trava dva metra i mislim da ovakav grad nikad nije bio.
harginu bi i on ovi 20 milja dao da nismo usli u veci rang ,nego sad kljusan vidi da je interes za CELIK u gradu hvala bogu porasto ,pa veli zvekan hay malo na ljakansku foru da ih podrzim MA MRSSS iz grada UHLJUPE
Zadnja izmjena: tareizo, dana/u 16 jun 2023, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- samoposteno
- Kontakt:
Mi bez grada i gradskih para samo bi mogli kanton igrat dali bio na celu grada fudo suljo mujo nebitno oni Celiku trebaju pa evo i ovo sad sve dugova sto se vratilo vecina se vratila od para od grada a ti napises sta je to nama grad pomogo jbt isto da od juce pratis Celik a tu si cijelo vrijemetareizo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:40padrug sta to nama grad pomogo,mozda ovi 20 milja pa pogledaj malo druge gradove kolko ulazu(20 milja hahah),ne treba guzicom vrat zatvarat al ne treba guzicu ni lizat,snagu CELIKA i ROBOVA ne moze nista kupit a narocito ne neka smrdljiva reklama gmaza iz d vakufa bar po meni ,a tebi sve naj najCelicni je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:28Od toga se ne živi druže,bez gute nema kluba.Da je uprava razmišljala tako kao ti danas bi gledao Čelik još u 2. DLC i natezao se na sudu, pa bi poslije onda istu tu upravu napadali kako nismo mogli izboriti 1. FL.Nisu to druga vremena, nego kad budeš imao 1M viška na računu sa svim izmirenim dugovima i kad ti bude 20k bilo kao 20 KM onda možeš to uraditi, ali ni tada ne treba guzicom vrata zatvarati nego igrati pametno igru.
Uostalom treba da imamo najbolji mogući odnos sa gradom, jer samo možemo biti u plusu, a nikako u minusu, jer samo me lova interesuje kolko ću donjet klubu a pogotovo sada kad smo odvojili klub od politike niko ti nista ne može ali moraš biti namazan.A to socijalne fore, zenički do kosti, šta će on ovo ono....Reko sam ti od toga klub ne živi,pare govore a **** plivaju.Ako imate kako da klub dodatno namakne novce ili 20k za 24h iznesete projekat, a grad će nam itekako trebati još.
Da tako je od naredne godine ide tako minimalno 150 hiljada iz gradskog budžeta ide Čeliku mada msm da će to opet biti iz transfera za sport mada nebitno iz koje će stavke izdvajati,mada ako je vjerovat ovoj izjavi Fude možda bude u veća transa Čeliku od ovih 150 hiljada
a cije su to pare ,ja mislim zenicana zar ne ,il ih mozda Fudo napravio ,pa budimo realni b luka samo za godinu izdvaja po 2 miliona a on uplacuje ko ratu za otplatu duga poreznoj i to od nasi zenickih para,i vi se njemu klanjate ,a do juce haman na svakom uglu pisano fudo ovo fudo sporazum itd ma dayte SAMO CELIKsamoposteno je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:52Mi bez grada i gradskih para samo bi mogli kanton igrat dali bio na celu grada fudo suljo mujo nebitno oni Celiku trebaju pa evo i ovo sad sve dugova sto se vratilo vecina se vratila od para od grada a ti napises sta je to nama grad pomogo jbt isto da od juce pratis Celik a tu si cijelo vrijemetareizo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:40padrug sta to nama grad pomogo,mozda ovi 20 milja pa pogledaj malo druge gradove kolko ulazu(20 milja hahah),ne treba guzicom vrat zatvarat al ne treba guzicu ni lizat,snagu CELIKA i ROBOVA ne moze nista kupit a narocito ne neka smrdljiva reklama gmaza iz d vakufa bar po meni ,a tebi sve naj najCelicni je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:28
Od toga se ne živi druže,bez gute nema kluba.Da je uprava razmišljala tako kao ti danas bi gledao Čelik još u 2. DLC i natezao se na sudu, pa bi poslije onda istu tu upravu napadali kako nismo mogli izboriti 1. FL.Nisu to druga vremena, nego kad budeš imao 1M viška na računu sa svim izmirenim dugovima i kad ti bude 20k bilo kao 20 KM onda možeš to uraditi, ali ni tada ne treba guzicom vrata zatvarati nego igrati pametno igru.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Ti druže očito od drveta ne vidiš šumu.Šta da si se vukao po sudu još uvijek,pa onda daljnji napredak kluba kroz dodjelu zemljišta od kojeg ti ovisi izgradnja akademije, pa još upumpavanje dodatnog novca u klub od grada uz korektne odnose gdje nam je svaka marka bitna, zatim gdje već sada možeš da uzmeš novac iz kantona,enititeta...onda održavanje stadiona i ti meni kažeš 20k?tareizo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:40padrug sta to nama grad pomogo,mozda ovi 20 milja pa pogledaj malo druge gradove kolko ulazu(20 milja hahah),ne treba guzicom vrat zatvarat al ne treba guzicu ni lizat,snagu CELIKA i ROBOVA ne moze nista kupit a narocito ne neka smrdljiva reklama gmaza iz d vakufa bar po meni ,a tebi sve naj najCelicni je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:28Od toga se ne živi druže,bez gute nema kluba.Da je uprava razmišljala tako kao ti danas bi gledao Čelik još u 2. DLC i natezao se na sudu, pa bi poslije onda istu tu upravu napadali kako nismo mogli izboriti 1. FL.Nisu to druga vremena, nego kad budeš imao 1M viška na računu sa svim izmirenim dugovima i kad ti bude 20k bilo kao 20 KM onda možeš to uraditi, ali ni tada ne treba guzicom vrata zatvarati nego igrati pametno igru.
Uostalom treba da imamo najbolji mogući odnos sa gradom, jer samo možemo biti u plusu, a nikako u minusu, jer samo me lova interesuje kolko ću donjet klubu a pogotovo sada kad smo odvojili klub od politike niko ti nista ne može ali moraš biti namazan.A to socijalne fore, zenički do kosti, šta će on ovo ono....Reko sam ti od toga klub ne živi,pare govore a g.ovna plivaju.Ako imate kako da klub dodatno namakne novce ili 20k za 24h iznesete projekat, a grad će nam trebati još.
Glavni prihodi kluba ti ne trebaju biti novci od grada,odvojio si klub od politike,a kreneš li ovisiti od grada kao Sloboda,onda tek politika gleda da ti dere kožu,eto ti najbolji primjer Slobode pa i Želje.
Svi bi nešto glumili snagu po forumima, a kad klub digne cijenu karata za 1KM onda protestujete po dva dana na forumu,a bacali bi 20k.
Lahko je sve preko leđa kluba tuđim slamu mješat.
Ti očito ne znaš sabrat 2 i 2.Te pare jesu od građana ali su ga ti isti građani glasali za njega da čuva njihove pare i raspoređuje, jel sad dolazi do tvog mozga.Lahko je napisat SAMO CELIK, to mi svi znamo, nego kad si ti tako parali i namazan daj koju hiljadarku upumpaj u klub da možemo pljuvati i po gradu i po fudi.tareizo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:57a cije su to pare ,ja mislim zenicana zar ne ,il ih mozda Fudo napravio ,pa budimo realni b luka samo za godinu izdvaja po 2 miliona a on uplacuje ko ratu za otplatu duga poreznoj i to od nasi zenickih para,i vi se njemu klanjate ,a do juce haman na svakom uglu pisano fudo ovo fudo sporazum itd ma dayte SAMO CELIKsamoposteno je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:52Mi bez grada i gradskih para samo bi mogli kanton igrat dali bio na celu grada fudo suljo mujo nebitno oni Celiku trebaju pa evo i ovo sad sve dugova sto se vratilo vecina se vratila od para od grada a ti napises sta je to nama grad pomogo jbt isto da od juce pratis Celik a tu si cijelo vrijemetareizo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:40
padrug sta to nama grad pomogo,mozda ovi 20 milja pa pogledaj malo druge gradove kolko ulazu(20 milja hahah),ne treba guzicom vrat zatvarat al ne treba guzicu ni lizat,snagu CELIKA i ROBOVA ne moze nista kupit a narocito ne neka smrdljiva reklama gmaza iz d vakufa bar po meni ,a tebi sve naj naj
Joj kad krenu padobranci sa socijala pričom.
- samoposteno
- Kontakt:
@tareizo
Drug napises prvo sta je to nama grad fino ti se odgovori kako jest sa gradskim parama se vratili dugovi sta ti nije jasno je.bes Fudu i ko mu se klanja poserem ga nama treba grad i gradski novac ako toga ne bude mi sa parama od clanarina i karata mozemo samo dvije nocne utakmice odigrat glupo je da se silimo kad budemo imali spoznore koji ce pljinut milion dva na godisnjem nivou onda mozemo drugacije pricat mi trenutno mozemo opstat samo uz podrsku grada a Fudo me ne interesuje
Drug napises prvo sta je to nama grad fino ti se odgovori kako jest sa gradskim parama se vratili dugovi sta ti nije jasno je.bes Fudu i ko mu se klanja poserem ga nama treba grad i gradski novac ako toga ne bude mi sa parama od clanarina i karata mozemo samo dvije nocne utakmice odigrat glupo je da se silimo kad budemo imali spoznore koji ce pljinut milion dva na godisnjem nivou onda mozemo drugacije pricat mi trenutno mozemo opstat samo uz podrsku grada a Fudo me ne interesuje
eto nek ti vidis drago mi zbog tebe,kaku ba ti izgradnju akademije spominjes dok se mi borimo za ulazak u 1 ligu federacije.kako upumpavanje novaca(BL 2,8 miliona samo ove godine),kakvi korektni odnosi grada prema CELIKU,,mi smo socius sistem znaci ne mozes slobodu sa nama poredit,,a tareizo ne interesuje cijena karte ,a slamu nikad nisam mjeso pozzCelicni je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:58Ti druže očito od drveta ne vidiš šumu.Šta da si se vukao po sudu još uvijek,pa onda daljnji napredak kluba kroz dodjelu zemljišta od kojeg ti ovisi izgradnja akademije, pa još upumpavanje dodatnog novca u klub od grada uz korektne odnose gdje nam je svaka marka bitna, zatim gdje već sada možeš da uzmeš novac iz kantona,enititeta...onda održavanje stadiona i ti meni kažeš 20k?tareizo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:40padrug sta to nama grad pomogo,mozda ovi 20 milja pa pogledaj malo druge gradove kolko ulazu(20 milja hahah),ne treba guzicom vrat zatvarat al ne treba guzicu ni lizat,snagu CELIKA i ROBOVA ne moze nista kupit a narocito ne neka smrdljiva reklama gmaza iz d vakufa bar po meni ,a tebi sve naj najCelicni je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:28
Uostalom treba da imamo najbolji mogući odnos sa gradom, jer samo možemo biti u plusu, a nikako u minusu, jer samo me lova interesuje kolko ću donjet klubu a pogotovo sada kad smo odvojili klub od politike niko ti nista ne može ali moraš biti namazan.A to socijalne fore, zenički do kosti, šta će on ovo ono....Reko sam ti od toga klub ne živi,pare govore a g.ovna plivaju.Ako imate kako da klub dodatno namakne novce ili 20k za 24h iznesete projekat, a grad će nam trebati još.
Glavni prihodi kluba ti ne trebaju biti novci od grada,odvojio si klub od politike,a kreneš li ovisiti od grada kao Sloboda,onda tek politika gleda da ti dere kožu,eto ti najbolji primjer Slobode pa i Želje.
Svi bi nešto glumili snagu po forumima, a kad klub digne cijenu karata za 1KM onda protestujete po dva dana na forumu,a bacali bi 20k.
Lahko je sve preko leđa kluba tuđim slamu mješat.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Vi isto da sjedite na očima i ušima pa vam svakom pojedinačnom treba crtat, pa baš ko da jučer pratite klub.kinder_jaje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:45Nisu to poeni nego doticni zna da sljedece izbore sigurno gubi jer u gradu nema nikakvu podrsku,grad nikad zapusteniji,trava dva metra i mislim da ovakav grad nikad nije bio.
Kojih bolan bolan 20k, jel ti znaš šta ti je sve donjelo klubu sa ovim korektnim odnosima sa gradom?
Pa daj hajde 500k i ovih 20k i sutra zemljiste za akademiju i sredi uz to stadion i još mnogo toga ako budemo imali odnos sa GRADOM i onda nece klub uzimati novac od Fude.
Gledaj ovog @Convicts ko da je jucer poceo pratit Čelik.Haj ovi padobranci al ti...svašta.
Boli te kar sta radi on, ti vodiš svoju politiku kluba on svoju i ne može ti niko niša reči čovječe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.