Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Mi možda ne možemo pobijediti, ali isto tako nećemo ni trčati 2%. Slat ćemo riskantne pasove, neprirodnog udarca i kretanja lopte koji će ostaviti Ronalda bez teksta. Jedva ĉekam neku izjavu Ronalda, poslije utakmice..Ima da nas portugalci razvale ko beba zvečku, imamo dobre igrače ali loše vodstvo. Njegova uloga (ako uopste bude u igri) bit ce nesto poput Dzeke u Kazahstanu - neutralisat Ahmedhodzica koji je realno jedini kvalitetan igrac zadnjeg bedema, dok ce kroz nase bogate rupe prolazit Silva i vjetrovi slicni njemu. U dubokoj formaciji 5-3-2 koju cemo najvjerovatnije igrat od bekova necemo imat nista naspram portugalske veze koja ce imat sav prostor svijeta da organizira napade. Ni hodzin zapis nam ne pomaze vise ,lRonaldo ce nas ubijat do 2050- e, Pa, nadam se da će će mu fudbaleri BiH prirediti jedan "neprirodni" zalazak sunca između prvog i poslednjeg sudijskog zvižduka. Zmajevima želim svaku sreću! Vrijeme je da jednom okliznemo i taj Portugal.
Samo Sloboda | COYG
Belgija 4-0 prije jedno 6-7 godinaBenjooJutub je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:34S obzirom da nas niko nije posteno natamburao već godinama, mislim da bi nas moga Portugal naprašiti momački. Ne gode nam ovakve ekipe nikako, a ako uzmemo u obzir da Portugal dugo vremen nije imao bolju ekipu, petarda nam ne gine.
Sjeća li se neko ovako iz glave nekih većih poraza, od 2008 godine pa ovamo?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
4-0 protiv Belgije 2016.BenjooJutub je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:34S obzirom da nas niko nije posteno natamburao već godinama, mislim da bi nas moga Portugal naprašiti momački. Ne gode nam ovakve ekipe nikako, a ako uzmemo u obzir da Portugal dugo vremen nije imao bolju ekipu, petarda nam ne gine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Chapman1886
- Kontakt:
nasu najbolju utakmicu, protiv francuza 1:1, nismo mogli izgurati svih devedeset minuta, ne znam jesmo li ikad bili jaci. Rastavit će nas od života.Hadzibegić nije ni za Vrbanjuše! Čitav život se vucarao po trećerazrednim ekipama,al eto,dobar je za selektora BiH. Druze mi smo runje. Nasi jedu cevape po Travniku. Turisticna smo mi repka. Realno, spali smo na to da smo rivali Kipru, Lihtenstajnu, Andori... i tu bi bilo guravo. Srbija pobijedila Portugal u gostima. Da li smo mi toliko slabiji od Srbije pa se ovde prognozira neka katastrofa BiH reprezentacije? Jesu jaki po imenima, ali ako se postavi igra kako treba moze se ovde izvuci makar bod, a zasto ne i pobijediti. Trebamo volju i želju da kažemo možemo mi to i idemo nisu Portugalci nepobjedivi.Kao što pokojni Čiro je znao reći: Idemo u Španiju da im j****m majku.Kakv je to moral bio za nogometaše.Čiro nam je i napravio repku realno ako ćemo pričati.Udario je temelje repci.Sušiću svaka čast,ali Čiro je to sve izgradio,misaona imenica je bio baraž dok nije Čiro došao.DamirT je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:38Belgija 4-0 prije jedno 6-7 godinaBenjooJutub je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:34S obzirom da nas niko nije posteno natamburao već godinama, mislim da bi nas moga Portugal naprašiti momački. Ne gode nam ovakve ekipe nikako, a ako uzmemo u obzir da Portugal dugo vremen nije imao bolju ekipu, petarda nam ne gine.
Samo Sloboda | COYG
- akisarajevo92
- Kontakt:
Portugal 2011., sjecam se te utakmice i da je lagano moglo biti 11:2BenjooJutub je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:34Sjeća li se neko ovako iz glave nekih većih poraza, od 2008 godine pa ovamo?
a samo smo tri puta izgubili vise od tri razlike u posljednjih 20-tak godina (u Portugalu, Grcka u Zenici u 0:4 i Belgija 4:0)
mada oni porazi od Armenije 4:2 i Izraela 3:0 su ostavljali toliko ruzan osjecaj kao da te neko natamburao sa sedam razlike
Don't believe the hype.
- Chapman1886
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:41Portugal 2011., sjecam se te utakmice i da je lagano moglo biti 11:2BenjooJutub je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:34Sjeća li se neko ovako iz glave nekih većih poraza, od 2008 godine pa ovamo?
a samo smo tri puta izgubili vise od tri razlike u posljednjih 20-tak godina (u Portugalu, Grcka u Zenici u 0:4 i Belgija 4:0)
mada oni porazi od Armenije 4:2 i Izraela 3:0 su ostavljali toliko ruzan osjecaj kao da te neko natamburao sa sedam razlike
Ma nama nije problem napadac problem je vezni red jer naoadac nemoze zabiti gol ako mu vezni ne kreira sansu. Hadžibegić je antitalent za selektora, što se vidjelo i protiv Slovačke. Trebalo ga je odmah smijeniti, da neko drugi pokuša izboriti prvenstvo. S njim ćemo biti četvrti u grupi na kraju. Hadzibegić se osigirava na vrijeme ...nedostaje vazan igrač...pa kad izgubi...reći će: ja sam na vrijeme rekao da nam nedostaje vazan igrač....i svaki ciklus isto. hajde svakako ce izgubit. nevjerovatno kolko nemaju volje kad igraju za reprezentaciju. izgleda su im zaprijetili iz klubova, nemoj slucajno da se povrijedis na utakmici za reprezentaciju. ...
Samo Sloboda | COYG
Stevanovic neka kontra oko 40te minute i onda stisnut zube 

Kakav poraz a Hamuland dosao na okupljanje? Naivni ste vi koji mislite da je ovo slucajnost - sve ovo je faketov masterplan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma meni je gore da smo kao navijači spremni povjerovati u svakakve gluposti, nismo mi kao publika daleko odmakli od našeg fudbala, tačno je onakav kakav treba biti.BenjooJutub je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:21Kako neko uopšte može povjerovati u ovako nešto.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:18Ma reci da se šališDamirT je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:06Nema mi odvratnijeg lika od ovog Adilovica. Sta hoces sad ti, de pusti covjeka nek ide sa saigracima. U javnosti je najpoznatiji pod nazivom Dzekin prijatelj, a inace je Stiliceva karijera jaca od njegove. Inace nista nemam protiv Stilica, samo ga dao ko primjer![]()
![]()
A to i jest najbolji pokazatelj u kakvom je stanju fudbal u BiH. Što je najgore nije isključeno da ih prenese i krenu sa autom.![]()
"Hadžibegić nakon otkazanog leta: Nemamo vremena da plačemo, imam jednu dilemu za Portugal"
Dilema je da li igrati s jednim napadačem, Hamulom, ili mu dodati i Džeku i pokušati iznenaditi Portugalce.
Dilema je da li igrati s jednim napadačem, Hamulom, ili mu dodati i Džeku i pokušati iznenaditi Portugalce.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Faki je za danasnji trening odlucio da zbuni analiticare Portugala, pa je poslao igrace bez markera da treniraju, kako Portugalci ne bi na osnovu boje markera skontali kojih 11 ce nam biti u prvoj postavi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Chapman1886
- Kontakt:
Krecu dan prije utakmice, hajde to bi covjek nekako proguto, pokvari se avion, hajde i to je moguce. Ali kad rekose da nece imati trening u Portugalu, onda je vec jasno da je ovo dogovoreno, da se napravi alibi za Hadzibegica nakon poraza, jer ce raja traziti njegovu ostavku. I onako su ga doveli jer mu je obecano da ce postati selektor Bosne, nakon sto je iz politickih razloga dobio otkaz u Crnoj Gori. Sad ga cuvjau ko malo dijete. Nije mi jasno da vec nisu jucer tamo bili ali aj..okupljanje je proslo pozitivno i zanimljivo popratio sam i dugo nije bila ovakva pozitiva..moramo vjerovati u njih i mislim da konacno imamo opet perspektivnih i dobrih momaka sa dijamantom koji mogu nesto napravit..
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Saidinho za pobedu !
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Eno Pohanjapalo na asistenciju Pukkija dao gol u 13.minuti za vodstvo protiv Slovenije.
Sta ste se ukenjali...bolje igrati protiv Portugala nego protiv Finske. Ha ja.
Sta ste se ukenjali...bolje igrati protiv Portugala nego protiv Finske. Ha ja.
chapman je nadyebo sve:-)
Zasto juce nije bio let, a jutros lagana setnja i vecernji trening. Ko je vidio letiti dan pred utakmicu. I sutra kad nas nabiju, bice onda kao bili umorni, let dug...sto je i tacno, ali nije opravdanje. Kreteni
- Chapman1886
- Kontakt:
Nemamo vremena da placemo, hajmo kod seje na meso
Samo Sloboda | COYG
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zmajevi stigli na aerodrom u Sarajevu, let za Lisabon dodatno prolongiran

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Taman na laganu veceru kod Seje u tom ce i avion.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 231983, BHFreak, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], Jegres, Mostarska, nerkolfc, Proximic, Sveti i 123 gosta.