FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A jest nam prisjelo ovo sve oko predsjednika. Svaki dan se neko s nekim svadja 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Chapman1886
- Kontakt:
Nurdo je taj biznismen. Zbog Nurde su blokirani računi NK Zvijezda Gradačac. Taj kad bi došao sahranio bi Slobodu za svagda. I grb bi odmah promijenio jer je Bakirov veliki jaran i oni ne vole petokrake. Dovoljno je da čovjek pročita komentare vezano za Slobodu (na Facebook-u, a evo ih i ovde par) da shvati gdje živi. Sjebo Zvijezdu sad bi u Slobodu Pa tak čovjek nikad nije ni šutnuo loptu a tek da vodi takav klub Obični čoban sa četiri razreda škole. Najveći lopov na TK, Zvijezda iz Gradacca je igrala premijer ligu dok je on bio u savezu sad ih nema nigdje čim je otišo, mada ni Jusić nije ništa bolji, došao iz Srebrenice da vodi naš klub
Samo Sloboda | COYG
Dolazite li na sastanak u 18 ?
Da vidimo kako sta i na cemu smo..
Od praznih pisanja po forumu, drustvenim mrezama nemamo nista ..
Da vidimo kako sta i na cemu smo..
Od praznih pisanja po forumu, drustvenim mrezama nemamo nista ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Simon je Ninin, a Sky9 je Simonov, sto znaci da si i ti Sky9 za trenutni upravni odbor.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma tvoje branjenje doticnog i njegovo nema veze, pusti ba to.... Al na kraju zaboli me kita za nekim malim rektalnim alpinistom, svako ima svoje misljenje, pisem od 2013g. i sigurno vecina vas zna sta sam i kako sam pisao ovdje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:56Ma prvi sam ja u jednom trenutku branio Ninu, jer sam mislio da ima od njega nesto.Skver je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:51Ne gubim prijatelju, znam odlicno sta pisem.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:47Skver se stavrno opasno gubi.
Stvarno su mu postali otrcani ovi fazoni.
Cim sta napises negativno protiv Azmira, pa makar to i cijenica bila, odmah si Ninin, Elmirov il ciji vec.
Bukvalno ne smijes vise nista ni napisat, ili barem moras biranim rijecima pisat, da ti ovdje neki ne bi stavili metu na celo kako si neciji........Ovo nema veze sa Azmirovim potencijalnim dolaskom u Slobodu, znam odlicno sta je pisao i ciji lik i djelo je branio ovdje.
A eto na kraju svi smo pogrijesili sto smo im i na jednu jedinu rijec vjerovali.
🔴⚫️
3 osobe mogu napraviti udruženje po zakonu i tačno je da se jednom godišnje mora održati sjednica kako bi se usvojio izvještaj o radu i finansijski izvještaj te se isti šalje poreskoj upravi i u FIA. ako se 2 godine ne održi skupština tj podnese izvještaj po sili zakona se gasi udruženje.
i što neko gore napisa ne može se grad mješati u rad udruženja ako on nije osnivač, pa i da jeste on se ne miješa, on može dati saglasnosti ako su predviđene. Grad može vršiti nadzor nad radom i davati instrukcije, a ne donositi odluke i nametati. to rade organi udruženja.
novac može donirati i dati za projekte koje valja opravdati a ako nisu oravdano utrošena, tražiti vraćanje istih. Grad opet kao osnivač ako jeste u slučaju da se udruženje ugasi nasljeđuje svu imovinu.
sve se da provjeriti u sudskom registru, traži se historijski izvod i sve se provjeri svako to može uraditi uplatiš po stranici izvoda i dobiješ ko je osnivač, ko je predstavnik zakonski, kad je stupio na dužnosti, kolika je vrijednost kapitalnog uloga, kad je promjenjen statut, i slično.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Jedno 50-100 ljudi u kavezu kiša polagano natapa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Nurdin navija za Slobodu do kada je malo dijete kao onaj Zada sto je poklonio firmu beskucniku
mogu jer3 osobe su potrebne minimalno, samo ne može jedna te ista biti predsjednik različitog organa.meecko je napisao/la: ↑16 jun 2023, 15:22@slatina87
Znam to sve, dugo sam bio u NVO, ali svaki statut se može dopuniti/, izmijeniti.
Samo hoću da kažem da su izmijenili statut udruženja i sada odlučuju. Pravno treba provjeriti kako mogu biti u skupštini, upravnom odboru i da obavljaju sve funkcije unutar kluba. E sada je možda jasnije zašto su sve "raspustili"...
mada u praksi to nije dobro, jer odgovaraju sami sebi.
sve se da izmijeniti. ako prime dodatne članove u skupštinu, većina u skupštini to se može promijeniti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Članatvo u Klubu (npr 100km)Madal je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:53Nova skupstina par predstavnika Fukara, par predstavnika Stare Garde, ostalo Slobodasi koji su pravnici i ekonomisti da nam stite klub! Inace smo dzaba krecili i nista nismo naucili. Ali otom, potom prvo da ove istjeramo!
U Skupstini ne treba da sjede najvjerniji vec najsposobniji Slobodasi!!!
Skupština od najmanje 50 članova (mandat 4-5 godina)
Da bi bio član Skupštine moraš bit član Kluba najmanje 5 godina (idealno bi bilo ubacit da ne smiješ bit član političke stranke al to je već utopija)
2/3 članova Skupštine biraju članovi Kluba po principu jedan član jedan glas
Preostalu trećinu podijeliš, Fukare, veterani, sponzori...
Staviš da je OBAVEZNO učešće svakog člana u bar 20% projekata Kluba. Znači nema džaba sjedit u Skupštini , a realno učešće u petini poslova Kluba ti neće oduzet toliko vremena da moraš zapostavit sve svoje obaveze.
Predjsednik UO mora dat pologa tipa 50% tranše Grada , a te pare može Klub iskoristit u slučaju neke krize. Time se riješiš ovih uhljupa što se nude da bi upravljali gradskim parama...
Korteo, 80 ak ljudi, dovoljno za početak, puna usta Slobode svima.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
50-100 ljudi bilo, šetnja od kaveza do stadiona. Sutra protesti na trgu Slobode oko 17-18 h. Traži se od Lugavića da raspusti skupštinu i da dođe Azmir. Svi su dali ostavke osim Šećera i Babilona i haman samo njih dvojica guraju ove u klub
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
Pa dobro, nelos broj s obzirom da je stavljeno u petak. Vjerujem da ce sutra biti i veci broj sigurno, pogotovo jer ce okupljanje biti na trgu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kao sto rekose 50-70 ljudi u kavezu i onda prema stadionu se uputili (slab odziv).
- Sutra najavljeno okupljanje-protesti na trgu kod baroka u 18h.
- Predlagao je jedan momak da se ide u gradsku upravu, da se najavi 5 npr. ljudi na protokol i poprica i s njima, al to nam je sad kasno, jer je odluka u nedjelju, GU ne radi do ponedjeljka.
- Nino i Uncro su napustili dali ostavke, a ostali Secer, Babilon i Sijercic ta trojica oni se sad pitaju za sve i pregovaraju.
- Svi su imali jedinstven stav da se ovi moraju otjerati kako znamo i umijemo.

- Predlagao je jedan momak da se ide u gradsku upravu, da se najavi 5 npr. ljudi na protokol i poprica i s njima, al to nam je sad kasno, jer je odluka u nedjelju, GU ne radi do ponedjeljka.
- Nino i Uncro su napustili dali ostavke, a ostali Secer, Babilon i Sijercic ta trojica oni se sad pitaju za sve i pregovaraju.

-
- Kontakt:
Sijercica nema on je prošle godine napustio upravu ili pretprosle ne sjećam se.LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:11Kao sto rekose 50-70 ljudi u kavezu i onda prema stadionu se uputili (slab odziv).
![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Il Sejranic sa S je prezime njega su spomenuli.Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:17Sijercica nema on je prošle godine napustio upravu ili pretprosle ne sjećam se.LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:11Kao sto rekose 50-70 ljudi u kavezu i onda prema stadionu se uputili (slab odziv).
![]()
prvo pozzz za bracu pa onda sory za upad na temu
vi FUKARE navijaci SLOBODE treba da vodite klub u ovim vremenima ,a ne neki koji su s parama pa, kao hoce pomoc klubu u nakim situacijama
ako taj HUsic misli dobro SLOBODI sta ce onda s tuzla citijem ,zasto prvo nije vas kontaktirao vecsve nesto okolo,vi ste snaga SLOBODE razmislite i nadam se da cete donijeti pravu odluku
SRETNO
vi FUKARE navijaci SLOBODE treba da vodite klub u ovim vremenima ,a ne neki koji su s parama pa, kao hoce pomoc klubu u nakim situacijama
ako taj HUsic misli dobro SLOBODI sta ce onda s tuzla citijem ,zasto prvo nije vas kontaktirao vecsve nesto okolo,vi ste snaga SLOBODE razmislite i nadam se da cete donijeti pravu odluku
SRETNO
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
A zasto je ocajan. čovjek dvije fabrike ima. Ko zna koliko zaposlenih.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:03...
Nurdin je očajan izbor taman da pripada Bidenovoj stranci, kao što su i trenutni u jednakom rangu očajni, ako ne i očajniji od njega.
Svaki drugi komenat i tebi onom drugom liku je dosta je SDP. Evo Nurdo nije SDP. sta je problem
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.