FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slatina87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slatina87 » 16 jun 2023, 15:51

meecko je napisao/la:
16 jun 2023, 15:33
Na žalost sa njima se mora dogovarati....
Na žalost al tako nam je. Zato i kažem da je manji problem ko će bit novi predsjednik. Statut treba da bude prioritet.
-

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2023, 16:05

superior1982 je napisao/la:
16 jun 2023, 14:22
Grad je nametnuo novu skupštinu.
Predočeno je starim članovima skupštine da je teška finansijska situacija,te da su došli novi ljudi sa parama koji će “usisati”pare u klub jer se radi o velikim biznismenima i da je to odluka od Grada Tuzla.
Stara skupština koja je bila 3 mandata x 4 godine je taj dan samo podnijela ostavke i razriješili sami sebe,obzirom da se odmah pojavila priča o plaćanju stolica za šta stari članovi skupštine nisu imali novce ili nisu htjeli.
Sve ostale promjene Statuta,smanjenje broja članova skupštine,da član skupštine može biti član u.o.,ukidanje vremenskog ograničenja od 4 godine,plaćanje stolica je odradila nova skupština.
Sve ovo je odradila GU i sve je odrađeno na ho-ruk.
Stara skupština zasigurno nije izabrala ove nove,nego su samo sebe razriješili.Poslije šta su ovi smunjali sa zapisnicima
i papirologijom je opet njima na čast.
Hvala i tebi i slatini na pojasnjenju. :thumbup:
Hocemo li mak na konac? Kriva je i stara skupstina, njihova svrha je da sprijece da se klub nadje u ovakvoj situaciji a ne da se osjecaju bitnim sto su u skupstini.
Smisao i svrha postojanja skupstine je da klub ne dodje u ovu situaciju u koju je dosao. Nadam se da cemo ove cim prije maknuti i da cemo u narednom sazivu imati ljude koji ce bolje stititi klub. Prosli saziv je bio prepun velikih Slobodasa ali ocito da su kao skupstinari dijelom zakazali. Da me ne bi ko napao da nekog pljujem.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2023, 16:12

simonknows je napisao/la:
16 jun 2023, 12:48

Opet da se razumijemo, seljak, ali seljak čije nam pare trebaju, ne on nego njegove pare, i živo mi se hebe za njim dok je njegovog interesa da dođe ovdje.
Decko ti i tvoji imate izgleda velih problema sa dolaskom Azmira, trebaju vam njegove pare a on vam kao ne treba...pa ko ce nas vratiti u PL, da nece mozda Nino ti ...dao ce vas covjek sve pomesti iz Slobode......
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 jun 2023, 16:13

LaBombonera88 je napisao/la:
16 jun 2023, 11:33
Igraci dolaze i odlaze, a ostaje Sloboda i ostajemo mi koji volimo Slobodu i nosimo u srcu.

U subotu organizovati velike proteste skupiti sto vise raje, da pokazemo koliko volimo Slobodu, tjerati ove dusmane iz kluba.

Suljo je najavio isto da ce doci u kavez, al lik se i dalje ne izjasnjava ni tamo ni ovamo, ni za Azmira, ni protiv, pita ga covjek u komentaru on izbjegava odgovor.

Trut Mario gu.zonja i ostali iz udruženja neprijatelja se igraju s vatrom, nek se Mario uhljebio u termoelektranu pa sad ovamo oštri k*rac, jos malo neprijatelji, ugasit cemo vas, ako Bog da.
Mislim da bi ti to trebao rješiti sa Mariom, sto jest jest.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 jun 2023, 16:25

Skver je napisao/la:
16 jun 2023, 16:12

Opet da se razumijemo, seljak, ali seljak čije nam pare trebaju, ne on nego njegove pare, i živo mi se hebe za njim dok je njegovog interesa da dođe ovdje.
Decko ti i tvoji imate izgleda velih problema sa dolaskom Azmira, trebaju vam njegove pare a on vam kao ne treba...pa ko ce nas vratiti u PL, da nece mozda Nino ti ...dao ce vas covjek sve pomesti iz Slobode......
Care ti baš imaš neki problem, al' baš veliki.
De ti meni daj ovdje neki argument ili bilo šta da sam ja nečiji, daj argument ko je i zašto je taj neko moj, ne lupaj bez ikakvih argumenata rekla kazala.

Prozivaš upravu, prizivaš Azmira umjesto iste te uprave, i lik nekako dođe do zaključka da ti i ta uprava koju prozivaš (ako na njih misli pod ovim "tvoji") imate nešto protiv Azmira. Čudesno :damn:
Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 16 jun 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2023, 16:27

16 jun 2023, 16:25
Skver je napisao/la:

De ti meni daj ovdje neki argument ili bilo šta da sam ja nečiji, daj argument ko je i zašto je taj neko moj, ne lupaj bez ikakvih argumenata rekla kazala.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Mali Ninin
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 jun 2023, 16:28

Skver je napisao/la:
16 jun 2023, 16:27
16 jun 2023, 16:25
Skver je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Mali Ninin
Još uvijek ti je najveći argument " :rol: ", evo sad si i riječi ubacio "mani Ninin". Vrh, inteligentno nema šta.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 jun 2023, 16:30

Beduin je napisao/la:
16 jun 2023, 13:13
Problem je sto neki stvaraju kult Azmira, a da premalo o njemu znaju po pitanju prijasnjeg vodjenja Slobode. Daleko od idealnog i kvalitetnog, dosta dugova i repova ostalo, a i sad on uslovljava previse jer mu se moze.
Jedini problem jeste njegova konkurencija, jos gora i sa jos gorom vizijom i dokazani prevaranti i sarlatani.

Iskreno, necemo mi ni sa Azmirom postati neki veliki klub, vrijeme ce pokazati. Ali makar ulaze pare, voli Slobodu i ima podrsku naroda pa kao takav je bolje rjesenje od trenutnih.
Ovo cu u potpis stavit. :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2023, 16:31

Mali Ninin je malo nerovozan, prijeti ljudima.....trebaju vam Azmirove pare, cuj argument ti treba, pa pola foruma ovdje je skontalo ciji si igrac.
🔴⚫️

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 16 jun 2023, 16:43

Skver je napisao/la:
16 jun 2023, 16:31
Mali Ninin je malo nerovozan, prijeti ljudima.....trebaju vam Azmirove pare, cuj argument ti treba, pa pola foruma ovdje je skontalo ciji si igrac.
Isti taj Simon kritikuje i Ninu I Šećera i ovu upravu/skupštinu šta sve nisu i sta sve nisu bili. Ne znam evo ni ja koji su vam argumenti da je Ninin igrač ili bilo čiji igrač.

A ako nam trebaju Slobodi Azmirove pare logičnom da treba i Azmir nije ni rekao covjek da ovi trebaju ostat a da ih Azmir financira. Mislim to bi bilo stvarno smiješno.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 jun 2023, 16:44

Beduin je napisao/la:
16 jun 2023, 13:13
Problem je sto neki stvaraju kult Azmira, a da premalo o njemu znaju po pitanju prijasnjeg vodjenja Slobode. Daleko od idealnog i kvalitetnog, dosta dugova i repova ostalo, a i sad on uslovljava previse jer mu se moze.
Jedini problem jeste njegova konkurencija, jos gora i sa jos gorom vizijom i dokazani prevaranti i sarlatani.

Iskreno, necemo mi ni sa Azmirom postati neki veliki klub, vrijeme ce pokazati. Ali makar ulaze pare, voli Slobodu i ima podrsku naroda pa kao takav je bolje rjesenje od trenutnih.
Potpisujem od prve do zadnje rijeci.
Sva poenta ove price oko Azmira i ostalih stala je u ovaj tvoj osvrt i komentar.
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 jun 2023, 16:44

Skver je napisao/la:
Ko kome bolan prijeti? Nisi dobar kralju nikako :rol:

Pa je l' nam ne trebaju njegove pare?

Pa de eto kralju kad si skontao iznesi neki dokaz, opet mlatiš gluposti rekla kazala...

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 16 jun 2023, 16:46

Madal je napisao/la:
16 jun 2023, 16:05
16 jun 2023, 14:22
Grad je nametnuo novu skupštinu.
Predočeno je starim članovima skupštine da je teška finansijska situacija,te da su došli novi ljudi sa parama koji će “usisati”pare u klub jer se radi o velikim biznismenima i da je to odluka od Grada Tuzla.
Stara skupština koja je bila 3 mandata x 4 godine je taj dan samo podnijela ostavke i razriješili sami sebe,obzirom da se odmah pojavila priča o plaćanju stolica za šta stari članovi skupštine nisu imali novce ili nisu htjeli.
Sve ostale promjene Statuta,smanjenje broja članova skupštine,da član skupštine može biti član u.o.,ukidanje vremenskog ograničenja od 4 godine,plaćanje stolica je odradila nova skupština.
Sve ovo je odradila GU i sve je odrađeno na ho-ruk.
Stara skupština zasigurno nije izabrala ove nove,nego su samo sebe razriješili.Poslije šta su ovi smunjali sa zapisnicima
i papirologijom je opet njima na čast.
Hvala i tebi i slatini na pojasnjenju. :thumbup:
Hocemo li mak na konac? Kriva je i stara skupstina, njihova svrha je da sprijece da se klub nadje u ovakvoj situaciji a ne da se osjecaju bitnim sto su u skupstini.
Smisao i svrha postojanja skupstine je da klub ne dodje u ovu situaciju u koju je dosao. Nadam se da cemo ove cim prije maknuti i da cemo u narednom sazivu imati ljude koji ce bolje stititi klub. Prosli saziv je bio prepun velikih Slobodasa ali ocito da su kao skupstinari dijelom zakazali. Da me ne bi ko napao da nekog pljujem.
Nema na čemu.
U potpunosti se slažem sa tobom.Stara skupština im je nažalost otvorila vrata Slobode.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 jun 2023, 16:47

Skver se stavrno opasno gubi.
Stvarno su mu postali otrcani ovi fazoni.
Cim sta napises negativno protiv Azmira, pa makar to i cijenica bila, odmah si Ninin, Elmirov il ciji vec.
Bukvalno ne smijes vise nista ni napisat, ili barem moras biranim rijecima pisat, da ti ovdje neki ne bi stavili metu na celo kako si neciji.
Volim tebe, više od sebe

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2023, 16:48

tuzlanskinacin je napisao/la:
16 jun 2023, 16:43
Skver je napisao/la:
Isti taj Simon kritikuje i Ninu I Šećera i ovu upravu/skupštinu šta sve nisu i sta sve nisu bili. Ne znam evo ni ja koji su vam argumenti da je Ninin igrač ili bilo čiji igrač.

A ako nam trebaju Slobodi Azmirove pare logičnom da treba i Azmir nije ni rekao covjek da ovi trebaju ostat a da ih Azmir financira. Mislim to bi bilo stvarno smiješno.
Malo procitaj sta je prije pisao.......a ne u poslednje vrijeme.
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 jun 2023, 16:50

Daj stanite sa tim kur.čevim prepirkama i prozivkama.

Nema ovdje ničijih igrača, svi smo Slobodaši mrtvi, ludaci maksimalni :D , i svi imaju interes da Sloboda bude što jača, nema niko nekih ličnih interesa...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2023, 16:51

antisisoja1919 je napisao/la:
16 jun 2023, 16:47
Cim sta napises negativno protiv Azmira, pa makar to i cijenica bila, odmah si Ninin, Elmirov il ciji vec.
Bukvalno ne smijes vise nista ni napisat, ili barem moras biranim rijecima pisat, da ti ovdje neki ne bi stavili metu na celo kako si neciji.
Ne gubim prijatelju, znam odlicno sta pisem. :nene:.......Ovo nema veze sa Azmirovim potencijalnim dolaskom u Slobodu, znam odlicno sta je pisao i ciji lik i djelo je branio ovdje.
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2023, 16:53

16 jun 2023, 16:46
Nema na čemu.
U potpunosti se slažem sa tobom.Stara skupština im je nažalost otvorila vrata Slobode.
Nova skupstina par predstavnika Fukara, par predstavnika Stare Garde, ostalo Slobodasi koji su pravnici i ekonomisti da nam stite klub! Inace smo dzaba krecili i nista nismo naucili. Ali otom, potom prvo da ove istjeramo!
U Skupstini ne treba da sjede najvjerniji vec najsposobniji Slobodasi!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 jun 2023, 16:56

Skver je napisao/la:
16 jun 2023, 16:51
antisisoja1919 je napisao/la:
16 jun 2023, 16:47
Ne gubim prijatelju, znam odlicno sta pisem. :nene:.......Ovo nema veze sa Azmirovim potencijalnim dolaskom u Slobodu, znam odlicno sta je pisao i ciji lik i djelo je branio ovdje.
Ma prvi sam ja u jednom trenutku branio Ninu, jer sam mislio da ima od njega nesto.
A eto na kraju svi smo pogrijesili sto smo im i na jednu jedinu rijec vjerovali.
Volim tebe, više od sebe

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2023, 16:57

Mi pljujemo po svojim predsjednicima koji su nam valjali kao Azmir jer imaju mane i pravili su greske, jer su radili svasta. A druge ekipe kao vodi Becka skola, sve elokventna gospoda.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.