Zamisli kod Seje lajt hrana, pa lik posoli lubenicu jbt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ja ubacio ga u auto na silu i rekao mu ides gdje ja kazem.DamirT je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:06Nema mi odvratnijeg lika od ovog Adilovica. Sta hoces sad ti, de pusti covjeka nek ide sa saigracima. U javnosti je najpoznatiji pod nazivom Dzekin prijatelj, a inace je Stiliceva karijera jaca od njegove. Inace nista nemam protiv Stilica, samo ga dao ko primjer
Kaunas je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:10Ma ja ubacio ga u auto na silu i rekao mu ides gdje ja kazem.DamirT je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:06Nema mi odvratnijeg lika od ovog Adilovica. Sta hoces sad ti, de pusti covjeka nek ide sa saigracima. U javnosti je najpoznatiji pod nazivom Dzekin prijatelj, a inace je Stiliceva karijera jaca od njegove. Inace nista nemam protiv Stilica, samo ga dao ko primjer![]()
Ma reci da se šališDamirT je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:06Nema mi odvratnijeg lika od ovog Adilovica. Sta hoces sad ti, de pusti covjeka nek ide sa saigracima. U javnosti je najpoznatiji pod nazivom Dzekin prijatelj, a inace je Stiliceva karijera jaca od njegove. Inace nista nemam protiv Stilica, samo ga dao ko primjer
Kako neko uopšte može povjerovati u ovako nešto.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:18Ma reci da se šališDamirT je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:06Nema mi odvratnijeg lika od ovog Adilovica. Sta hoces sad ti, de pusti covjeka nek ide sa saigracima. U javnosti je najpoznatiji pod nazivom Dzekin prijatelj, a inace je Stiliceva karijera jaca od njegove. Inace nista nemam protiv Stilica, samo ga dao ko primjer![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jegres, Muumii, zastitaIdentiteta i 54 gosta.