Premijer liga BiH - aktuelno
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U originalnom zapisniku odluke tadašnjeg Disciplinskog suda FSJ u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama. “Željezničar”i“Hajduk” izbačeni su iz tada lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu.IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović, koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Cuj bravo oni uzeli pare iz budzeta KS, od penzionera od bolesnih, socijalno ugrozenih i uplatili da vrate dug svoje nesposobnosti. I sta je tu bravo ???!!!gudra se pere preko zelje uzima se na kamau i ponosi te se time pa napisi te sve a ne samo sto vama odgovara. Razumijem da su i navijači Želje porezne platiše ali uzimati novac iz proračuna i krpati dugove u nogometnim klubovima koji su profitne organizacije jer ravno sjevernokorejskoj budalaštini. Znaci mi smo budale sto redovno ista placamo. treba ko ovi kmetovi napraviti dug oa uplatiti dio ,svakako ce nam oprostiti znaci a sve fol kontra sistema,partija. uplatili 600 hiljada a otpisali im 1.3 miliona... zato nam je ovako sve bajno sjajno...u uređenoj državi bi davno bili ugašeni.... ne odnosi se samo na želju nego i sva druga pravna lica
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Znaci donacija za dug plus otpis polovine doniranog novca ne kontam ukratko ,daj mi da mu dam da on meni otpise pola od tog novca sto si dao to je sva filozofija zna i zeljo bio samo posrednik u vracanju njegovog duga. Iz drzavnog dzepa u drzavni dzep.Pomozi.ba organizovali nazovi humanitarnu utakmicu da pomognu sebi da vrate dio duga, prejako .Ganjaju samostalne poduzetnike, trgovce na pijaci i u rijetkim skucajevima kafedzihe. A ovima oprataju i prolongiraju milione. Uz to koliko vidim nasilnik Magoda je to od nasih para platio. Znaci mi visestruko vracamo njihov dug i pokrivamo pljacku.Oprosti im bože glupi su i ne znaju šta rade. Al najjaca skretnicarska sirotinja, jos imaju obraza da traze naknadu za treniranja igraca amatera. To je ta stvar filozofije sergije
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Na osnovu čega se novac poreznih obveznika treba upumpavati u klubove koje imaju privatnog vlasnika. Sarajevo ima svog investitora g. Mirvića koji treba da ulaže sopstvena sredstva. Postoji mnogi drugi manji kolektivi koji drže našu djecu van ulice i koji odgajaju sportske heroje samo mnogo uspjeha gdje se njihovi roditelji odriču zadnjeg dinara da to dijete predstavlja našu državu.
Samo Sloboda | COYG
Hahah kakvi licemjeri dan te **** a njima isto pare prejucer dali
Uzimaju od drzave, mirvic daje , tan daje
A navijaci bojkotuju clanske 1500 ih jos nemate manje od veleza i zrinjskog clanski imate
A najvise serete
Uzimaju od drzave, mirvic daje , tan daje
A navijaci bojkotuju clanske 1500 ih jos nemate manje od veleza i zrinjskog clanski imate
A najvise serete
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
Imamo jos 1,7 miliona duga poreza
I mi to hocemo da reprogramiramo na rate
Al PU trazi PORAVNANJE
Moramo u keshu dat 200 000 km pa onda onaj preostali 1,5 miliob na rate
Pa sam mislio da nam Rođeni pomognu posto je premijer Federacije njihov bolesnik a Vi za Vi onih odigranih Europskih utakmica na LJEPOTICI pa bi bio red da iz budzeta Federacije prebace nama tih 200 000
PLATI POREZ PA SE ONDA TRTI
Al PU trazi PORAVNANJE
Pa sam mislio da nam Rođeni pomognu posto je premijer Federacije njihov bolesnik a Vi za Vi onih odigranih Europskih utakmica na LJEPOTICI pa bi bio red da iz budzeta Federacije prebace nama tih 200 000
Momak je malo ludsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:49Imamo jos 1,7 miliona duga poreza
Al PU trazi PORAVNANJE
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Pitajte Vicu, dat će vam 100%. Možda zauzvrat bude tražio da šutite na neke njegove poteze, al hajd eboga ti, šutite svakako.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:49Imamo jos 1,7 miliona duga poreza
Al PU trazi PORAVNANJE
Dat će Vico garantujem, i njemu je ljepše i rahatnije radit kad se ne kmeči sa Bulevara Ivice Osima. Vidiš kako je sa Sivcem smirio sarajevske medije, ne postoji više lopovluk u Savezu kad je Željo u Evropi, da smo mi onako otišli nauštrb ovakvog, zaduženog, Želje , trubilo bi se i dan i noć o faulu i igranju rukom. Ovako nema pritiska, mogu se u miru prat novci, i ovi naši šute u upravi i pojeo vuk kenjca. Samo dobra molba i bit će to gotovo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Bingo isplacuje obaveze drzavi isto,pa ne vidim nigdje da se hvale,eto koliko je drzavi drago kad im Zeljo isplati da se pise na sve strane
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Evo im i od mene jedna ideja neka prodaju strancima i eskurzijama kukuruz ispred sebilja casica pola marke ne trebaju puno prodat cetristo hiljadakillafrommanilla je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:26Pitajte Vicu, dat će vam 100%. Možda zauzvrat bude tražio da šutite na neke njegove poteze, al hajd eboga ti, šutite svakako.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:49Imamo jos 1,7 miliona duga poreza
Al PU trazi PORAVNANJE
Dat će Vico garantujem, i njemu je ljepše i rahatnije radit kad se ne kmeči sa Bulevara Ivice Osima. Vidiš kako je sa Sivcem smirio sarajevske medije, ne postoji više lopovluk u Savezu kad je Željo u Evropi, da smo mi onako otišli nauštrb ovakvog, zaduženog, Želje , trubilo bi se i dan i noć o faulu i igranju rukom. Ovako nema pritiska, mogu se u miru prat novci, i ovi naši šute u upravi i pojeo vuk kenjca. Samo dobra molba i bit će to gotovo.

Tesko da ce politika pripaziti male klubove vazda su se kao **** slepali onima sa najvise navijaca Zvezda Dinamo Velez

A u ove koje nemaju g Mirvića treba ulagati? Jer su oni kao od opšteg dobra za zajednicu a FKS nije? Kao što znaš (ili ne znaš) u našoj državi ne postoji zakon o sportu, pa samim tim određeni investitor ne može biti vlasnik nekog kluba, nego vlasnik većinskih prava u klubu. FKS je kao i svi drugi klubovi u državi UG samo je svoj statut prilagodilo za investitora u ta većinska prava.Chapman1886 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:06Na osnovu čega se novac poreznih obveznika treba upumpavati u klubove koje imaju privatnog vlasnika. Sarajevo ima svog investitora g. Mirvića koji treba da ulaže sopstvena sredstva. Postoji mnogi drugi manji kolektivi koji drže našu djecu van ulice i koji odgajaju sportske heroje samo mnogo uspjeha gdje se njihovi roditelji odriču zadnjeg dinara da to dijete predstavlja našu državu.
Samo zemlje regiona mnogo više izdvajaju za svoje "istaknute" kolektive, koji predstavljaju grad državu itd.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Čauševiću, jel ti ovo Škaljo aka @Zukanović sastavlja tekstove ?Sluteći po informacijama iz Kolumbija Sarajevo je poslala ponudu koju za sada nije dovoljna te se Kolumbijci nadaju novom "pojačanom" prijedlogu iz Titove 38b.
De malo padeža brate.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Da se prisjetimo ovog. Kao sto rekoh bit ćemo opet ispred Posusja. Ovaj put na +11 i u borbi za Eu do zadnjeg kola dok kod njih kontra, borba za goli zivot i nisu uspjeli skinuti povijesni rekord da su 8. Na tablici na kraju.brig je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:48Pa i prosle smo bili ispred Posusja, a bit ćemo i ove. A i da ispadnemo opet Posusje puno puno pure treba pojest da se usporedi sa Širokim tako da. Vidit ćemo sveMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:36Bolje pobrini se za Široki, doveli ste brutalna pojačanja ove sezone, taman za plasman u Prvu ligu FBiH
Realno ni Posušje nema neku ekipu. Niti je ovaj Boban neko pojačanje. Lik ide i pada sve nize i nize. Nema odavno ozbiljne utakmice a godine su tu.
Isto kao i za Bobana. 3 gola u drugom dijelu od tog koji i iz penala
Punoooo pure pojest pa se uspoređivat sa Širokim

-
- Kontakt:
Sto to, pa vas su sudije drasticno pogurale prije bilo koga drugog. Protiv tuzle go Haskic metar u ofsajdu izvucete bod, ona lakrdija protiv borca umjesto poraza 3 boda, o cemu da se trubi pa najbolje da vam svaku tekmu nesto nastele.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:26Pitajte Vicu, dat će vam 100%. Možda zauzvrat bude tražio da šutite na neke njegove poteze, al hajd eboga ti, šutite svakako.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:49Imamo jos 1,7 miliona duga poreza
Al PU trazi PORAVNANJE
- westsideSB96
- Kontakt:
Po njima smo mi uvijek za ispadanje a oni su za Europu, dok tablica pokazuje suprotnost.brig je napisao/la: ↑16 jun 2023, 14:39Da se prisjetimo ovog. Kao sto rekoh bit ćemo opet ispred Posusja. Ovaj put na +11 i u borbi za Eu do zadnjeg kola dok kod njih kontra, borba za goli zivot i nisu uspjeli skinuti povijesni rekord da su 8. Na tablici na kraju.brig je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:48Pa i prosle smo bili ispred Posusja, a bit ćemo i ove. A i da ispadnemo opet Posusje puno puno pure treba pojest da se usporedi sa Širokim tako da. Vidit ćemo sveMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:36
Bolje pobrini se za Široki, doveli ste brutalna pojačanja ove sezone, taman za plasman u Prvu ligu FBiH
Realno ni Posušje nema neku ekipu. Niti je ovaj Boban neko pojačanje. Lik ide i pada sve nize i nize. Nema odavno ozbiljne utakmice a godine su tu.
Isto kao i za Bobana. 3 gola u drugom dijelu od tog koji i iz penala
Punoooo pure pojest pa se uspoređivat sa Širokim![]()
NKŠB ponos HRHB
-
- Kontakt:
Sarajevo je UG tako da mozete flautu sviratnokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 14:01A u ove koje nemaju g Mirvića treba ulagati? Jer su oni kao od opšteg dobra za zajednicu a FKS nije? Kao što znaš (ili ne znaš) u našoj državi ne postoji zakon o sportu, pa samim tim određeni investitor ne može biti vlasnik nekog kluba, nego vlasnik većinskih prava u klubu. FKS je kao i svi drugi klubovi u državi UG samo je svoj statut prilagodilo za investitora u ta većinska prava.Chapman1886 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:06Na osnovu čega se novac poreznih obveznika treba upumpavati u klubove koje imaju privatnog vlasnika. Sarajevo ima svog investitora g. Mirvića koji treba da ulaže sopstvena sredstva. Postoji mnogi drugi manji kolektivi koji drže našu djecu van ulice i koji odgajaju sportske heroje samo mnogo uspjeha gdje se njihovi roditelji odriču zadnjeg dinara da to dijete predstavlja našu državu.
Samo zemlje regiona mnogo više izdvajaju za svoje "istaknute" kolektive, koji predstavljaju grad državu itd.
- Chapman1886
- Kontakt:
hajde ti prvo pročitaj eto šta sam napiso za skretničare pa onda nešta pametuj.šta se trpaš gdije ti nije mjesto,a neznaš odakle si šupalj.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 14:01A u ove koje nemaju g Mirvića treba ulagati? Jer su oni kao od opšteg dobra za zajednicu a FKS nije? Kao što znaš (ili ne znaš) u našoj državi ne postoji zakon o sportu, pa samim tim određeni investitor ne može biti vlasnik nekog kluba, nego vlasnik većinskih prava u klubu. FKS je kao i svi drugi klubovi u državi UG samo je svoj statut prilagodilo za investitora u ta većinska prava.Chapman1886 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:06Na osnovu čega se novac poreznih obveznika treba upumpavati u klubove koje imaju privatnog vlasnika. Sarajevo ima svog investitora g. Mirvića koji treba da ulaže sopstvena sredstva. Postoji mnogi drugi manji kolektivi koji drže našu djecu van ulice i koji odgajaju sportske heroje samo mnogo uspjeha gdje se njihovi roditelji odriču zadnjeg dinara da to dijete predstavlja našu državu.
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Bas trebas nisko pasti kao klub ako dozvolis sebi da vehlez ima vise clanskih od tebe
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Chapman1886
- Kontakt:
Mozda da predstavite neki projekat u vidu makete ili Santosa u prirodnoj velicini pa sergiju pokrenete. Opstina, Kanton, akcija željin manijak, nikad ne znaš gdje će upaliti. Ostaje Santos, zbog ljubavi prema želji, čak će on plaćati samo da bude dio želje. Joj sirotinje bezobrane, covjek na amaterskom ugovoru. najbolje da santos iz svog dzepa plati tu naknadu da moze da bude dio mitomanije, pardon plave porodice. Tako i traba jer Santos Hodzic Amoa su zasluzili da dobiju dobre ugovore jer ulaganjem u njih ulaze se i u klub koji ce na kraju dobro zaraditi od njihovih transfera a mladi su ne treba da srljaju glom u jagode i da za sezonu zbog prebrzog odlaska karijera im krene u suprotnom smjeru a u Zelji samo mogu napredovati i sticati iskustvo. Ne vidim problem da bude 1 gazda kluba,fura te istu procu ,porodica mi ovo ono i vazda patnja,uvijek ce ko biti 3+ i to je plafon sto smo zavrsili sada 3 ..dok neko ne ulozi pare nema ni rezultat..
Samo Sloboda | COYG
Ne može niže od prosjačenja nikako,ako je iko drastično pao u svim segmentima to je željeznica,niko vas više ne doživljava ozbiljno19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 16:51Bas trebas nisko pasti kao klub ako dozvolis sebi da vehlez ima vise clanskih od tebe