Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ne znam da li iko imalo ozbiljan moze pomisliti da Sanicanin, Gazibegovic itd mogu cuvati Ronalda, Felixa i Bernarda Silvu ?
Daleko od tog da se trebamo predati, treba odigrat hrabro utakmicu, dati sve od sebe, ali ne treba očekivati neke bodove iz Lisabona .
Mozda se dogodi neko cudo pa donesemo bod, sve je moguce u fudbalu, ali nama je vaznija utakmica protiv Luksemburga
Daleko od tog da se trebamo predati, treba odigrat hrabro utakmicu, dati sve od sebe, ali ne treba očekivati neke bodove iz Lisabona .
Mozda se dogodi neko cudo pa donesemo bod, sve je moguce u fudbalu, ali nama je vaznija utakmica protiv Luksemburga
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Ma Portugalci imaju prejaku ekipu, tu se moze ocekivati bod jedino ako budu imali bas los dan, pa ih sut ne bude sluzio. Ako budu vodili 2:0 na poluvremenu, odmah treba zamijeniti 5 glavnih igraca da se ne umaraju bez veze, treba biti spreman i svjez za Luksemburgmk1008 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 01:21Ne znam da li iko imalo ozbiljan moze pomisliti da Sanicanin, Gazibegovic itd mogu cuvati Ronalda, Felixa i Bernarda Silvu ?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa dešavalo se.. Todorović je protiv Francuza odigrao brutalnu tekmu gdje se Mbappe nije vidio. Juranović protiv Brazila isto za Vinicijusa.

Ma sta to gace skidate
Idemo da se sibamo jaci smo na sake
Idemo da se sibamo jaci smo na sake
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Radi Hadzije 5 komada a radi igraca i navijaca realno 4.
Ja jeste crnjaci **** vas dan ne oisite nista ako ce te najavljivati debakl **** vas dan dusmanski
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Objace stranicu za prodaju dresova i u rolu od pola sata pad stranice/ ne radi
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos nepreboljena precka i stativa.
Inace ove cetiri tekme sa njima do sad su uvijek bile zanimljive.
Ma rutinirat će nas ljudi realno, možda neće bit blamaže umorne su noge i njima al 2-3 gola i to je to. Da se igra na Bilinom pa inekako, moglo bi se uz neku energiju nešto i uradit, ovako nemoguće.
Dobit Luksemburg, vidjet šta će Slovaci uradit na Islandu i planirat za dalje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pa mi bolje igramo za ovim jakim reprezentacijama u gostima nego kuci. Na Bilinom svaki put padnemo pod pritiskom navijaca, a u gostima igramo opusteno. Francuzima smo bod otkinuli u gostimabodi123 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 10:20Ma rutinirat će nas ljudi realno, možda neće bit blamaže umorne su noge i njima al 2-3 gola i to je to. Da se igra na Bilinom pa inekako, moglo bi se uz neku energiju nešto i uradit, ovako nemoguće.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nećemo mi ovo ni igrati haman

Zmajevi u utrci s vremenom, let za Lisabon će kasniti najmanje sat i po
Let za glavni grad Portugala je bio zakazan za 12:40 sati sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, no on je odgođen za najmanje sat i po. Kako javlja reporter portala Klix.ba, radi se o tehničkom problemu s avionom.
Prema posljednjim informacijama, najranije što Zmajevi mogu poletjeti ka Lisabonu je u 14:10 sati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo će Hadžiji biti odličan izgovor za eventualni debakl sutra. Ukoliko uopće uspiju doći do Lisabona jel.Arvid je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:07Nećemo mi ovo ni igrati haman![]()
Let za glavni grad Portugala je bio zakazan za 12:40 sati sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, no on je odgođen za najmanje sat i po. Kako javlja reporter portala Klix.ba, radi se o tehničkom problemu s avionom.
Prema posljednjim informacijama, najranije što Zmajevi mogu poletjeti ka Lisabonu je u 14:10 sati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Povrede, kasnio let, Džeko navuko prehladu s nogu.Arvid je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:07Nećemo mi ovo ni igrati haman![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znaci samo 3-0
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa znalo se da idemo tamo samo da odigramo utakmicu bez ikakvih očekivanja. Čim se putuje dan prije tu rezultat nije bitan.Arvid je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:07Nećemo mi ovo ni igrati haman![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Naime, Zmajevi moraju čekati drugi avion da dođe u Sarajevo i to iz Dublina, te će moći krenuti tek oko 19:30 sati.
To znači da bi umjesto u 14:40 sati po lokalnom vremenu (15:40 po centralnoevropskom) kako je bilo planirano, Zmajevi na tlo Portugala mogli sletjeti tek u 21:30 po lokalnom vremenu (22:30 po centralnoevropskom).

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BEJHA 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ojjj. Eto savrsenog izgovora za porazBoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:54Naime, Zmajevi moraju čekati drugi avion da dođe u Sarajevo i to iz Dublina, te će moći krenuti tek oko 19:30 sati.
To znači da bi umjesto u 14:40 sati po lokalnom vremenu (15:40 po centralnoevropskom) kako je bilo planirano, Zmajevi na tlo Portugala mogli sletjeti tek u 21:30 po lokalnom vremenu (22:30 po centralnoevropskom).![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ovo prolongiranje leta ce najteze pasti novinarima koje vico kupuje za malo puta
**** te oblak jutros kontam pitati kad ovi nasi misle ici ako je pres u 19 i 45, sve trazim vijesti nigdje nema da su otsli, zajebavam se u sebi bice da nisu avion rezervisali i vidi ovo kakav prekid 

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, HariTz, Zagor i 23 gosta.