Slažem se treba im biti prvi i najvažniji klub naša Sloboda jer je to klub iz našeg grada i jedan od simbola grada. Ok, trebaju pratiti i europski fudbal, ali ne zapostavljati Slobodu i Tušanj. Na Tušanj mogu otići i pogledati uživo utakmicu kad god igra Sloboda, dok će jednom il par puta u životu ako i toliko otići na stadionu Reala, Uniteda, Milana itd.mirsonetz je napisao/la: ↑16 jun 2023, 10:19Tako nekako, djeci namecu da navijaju za real, barsu, celzi, inter, milan, a Slobode ni na vidiku. Ne vidim svrhu navijanja za klubove koje neces maltene u zivotu gledati.. vise volim ovaj seljakluk i ove oranice odgledat nego finale Lige prvaka.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:24Tako nekakosuperior1982 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:49
Slobodu su oduvijek pratili "ludaci" i "psihići".
104 godine bez titule,a još uvijek se nečemu nadamo.
ali ovo ne zna da li griješim ili ne kada pogledam sadašnju djecu kao da ih dosta ne zna ni da smo ispali niti išta čini mi se da nekako da djeci rođenoj u posljednjih 15 godina nije stvorena navika da se prati i voli Sloboda.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Valja docekat nedjelju, dan konacne odluke a svi zelimo samo jedno i oni to znaju...
Da li ce ici protiv navijaca? Ja ne vjerujem da zele toliko zlo ali vidjet cemo pred nama, po meni najvecu ulogu igraju navijaci nase svetinje prije svega fukare ps i ovi drugi koji nisu u kopu, idemo samo jako.
Da li ce ici protiv navijaca? Ja ne vjerujem da zele toliko zlo ali vidjet cemo pred nama, po meni najvecu ulogu igraju navijaci nase svetinje prije svega fukare ps i ovi drugi koji nisu u kopu, idemo samo jako.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Iskreno sumnjam da bi Toni Karačić došao, on vjerojatno ganja vani. Po meni, čak i bolja opcija bi bio Zoran Ćurguz. On dobro poznaje drugu ligu (1. FBIH, 1. RS), radio je tamo i uveo Slogu u Premijer ligu. Daje priliku mladim igračima, a dosta ih je bilo mladih kod njega u Slogi, kao što su Trako, Ristić, Šaula, Stapić, Čolić, Dadić, Kulenović. Sigurno mu ne bi bio problem doći kod nas. Nedavnocnas je u jednoj emisiji pohvalio i rekao kako na našem kantonu ima dosta kvalitetnih mladih igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 10:47Valjda ce biti prava odluka tj. onu koju svi zelimo, i da bude eto u nedjelju, pa da se u ponedjeljak krene odmah s radom.
Puno posla je pred novom Upravom, trener, sklopiti tim, pripreme.
Barbarez bi nam dobro dosao zbog publike da se privuce raja, al da obnasa funkciju kao sto je Samir Muratović u TC, a postaviti ga za trenera bez iskustva bio bi eksperiment.
Za trenera trenutno najbolja opcija T. Karacic slobodan je treba iskoristiti priliku.
Danas u 18h kavez iza Elektrotehničke skole svi koji mogu neka dodju.
- ASD
- Kontakt:
Ćurguz je top trener. Samo se on može teško dogovoriti jer radi dosta na svoju ruku. Odmah bi tražio da dovede dosta svojih igrača.
-
- Kontakt:
Igraci dolaze i odlaze, a ostaje Sloboda i ostajemo mi koji volimo Slobodu i nosimo u srcu.
U subotu organizovati velike proteste skupiti sto vise raje, da pokazemo koliko volimo Slobodu, tjerati ove dusmane iz kluba.
Suljo je najavio isto da ce doci u kavez, al lik se i dalje ne izjasnjava ni tamo ni ovamo, ni za Azmira, ni protiv, pita ga covjek u komentaru on izbjegava odgovor.
Trut Mario gu.zonja i ostali iz udruženja neprijatelja se igraju s vatrom, nek se Mario uhljebio u termoelektranu pa sad ovamo oštri k*rac, jos malo neprijatelji, ugasit cemo vas, ako Bog da.
U subotu organizovati velike proteste skupiti sto vise raje, da pokazemo koliko volimo Slobodu, tjerati ove dusmane iz kluba.
Suljo je najavio isto da ce doci u kavez, al lik se i dalje ne izjasnjava ni tamo ni ovamo, ni za Azmira, ni protiv, pita ga covjek u komentaru on izbjegava odgovor.
Trut Mario gu.zonja i ostali iz udruženja neprijatelja se igraju s vatrom, nek se Mario uhljebio u termoelektranu pa sad ovamo oštri k*rac, jos malo neprijatelji, ugasit cemo vas, ako Bog da.
-
- Kontakt:
Svakako će roster biti potpuno drugačiji, bez obzira na to ko će biti trener. Ne vjerujem da su ti njegovi igrači sada nešto preskupi.
- Beduin
- Kontakt:
Nisi bio na onoj sjednici skupstine kad nas je Azmir vodio kad javno posrami Sulju, izofira ga na pravdi Boga?LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:33
Ja to nikad necu zaboraviti niti halaliti Azmiru, cak u Suljino ime. Seljacka posla. Tako da razumijem Sulju u potpunosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Za tu situaciju ne znam, nit je ko pisao o tome ovdje koliko se sjecam. Ako je opravdano neka je. Ako je bez razloga onda ne opravdavam. Al ne mozemo se non stop vracati nazad u proslost, ukopavamo samo sebe, klub.Beduin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:23Nisi bio na onoj sjednici skupstine kad nas je Azmir vodio kad javno posrami Sulju, izofira ga na pravdi Boga?LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:33
Ja to nikad necu zaboraviti niti halaliti Azmiru, cak u Suljino ime. Seljacka posla. Tako da razumijem Sulju u potpunosti.
Valja nam sad okrenuti novi list, krenuti naprijed, sto je bilo ne mozemo promjeniti, grijesio je i Azmir imao je tih ispada.
Valjda smo svi sad malo pametnije i da smo naučili neku lekciju kako Azmir tako i mi.
-
- Kontakt:
Ono za dženazu?Beduin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:23Nisi bio na onoj sjednici skupstine kad nas je Azmir vodio kad javno posrami Sulju, izofira ga na pravdi Boga?LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:33
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Možda i najveća Azmirova greška je bilo to ofiranje Sulje pred svima, ne pretjerujem kad to kažem.
On mu to nikad neće oprostiti, a zna se šta klubu i navijačima znači Suljaga...
On mu to nikad neće oprostiti, a zna se šta klubu i navijačima znači Suljaga...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta mu je uradio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Vjeruj ružno je to i spominjati ovdje, pravi onaj seljak ortodoksni, kad se opanak popapuči.
Opet da se razumijemo, seljak, ali seljak čije nam pare trebaju, ne on nego njegove pare, i živo mi se hebe za njim dok je njegovog interesa da dođe ovdje.
- Beduin
- Kontakt:
Pare za lijekove (cini mi se) sto je dao (sitne pare, presitne, ali Sulji tad bitne). Mislim da mu je tad rahmetli otac bio jos ziv i bolestan. Ispravite me ako grijesim, leti vrijeme.simonknows je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:31Ono za dženazu?Beduin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:23Nisi bio na onoj sjednici skupstine kad nas je Azmir vodio kad javno posrami Sulju, izofira ga na pravdi Boga?LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:33
Nebitno sad, da ne detaljisemo, ali takve stvari se ne rade i ne ofiraju ljudi koje pokognes kad mu je najbitnije.
075 ❤
075 ❤
tako je bilo, ali je Azmir tada pukao na Sulju koji ga je izbacio iz takta i ukopavao tu pred svima i okrenuo mu leđa kad su ga ostali napadali.Beduin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:53Pare za lijekove (cini mi se) sto je dao (sitne pare, presitne, ali Sulji tad bitne). Mislim da mu je tad rahmetli otac bio jos ziv i bolestan. Ispravite me ako grijesim, leti vrijeme.
Nebitno sad, da ne detaljisemo, ali takve stvari se ne rade i ne ofiraju ljudi koje pokognes kad mu je najbitnije.
nije trebao, ali vjerovatno je u afektu sve to rekao, jer on je njemu pomogao kad mu je bilo najpotrebnije, a ovaj mu okrenuo leđa kad j enjemu trebala podrška.
mada je to sad nebitno, treba se posvetiti Slobodi, to su svakako stvari privatne izmđu njih dvojice kao pojedinaca.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
E jeste, znam da je nešto ili lijekove ili dženazu, ne znam tačno kad je bilo, svakako malo je reći seljačkiBeduin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:53Pare za lijekove (cini mi se) sto je dao (sitne pare, presitne, ali Sulji tad bitne). Mislim da mu je tad rahmetli otac bio jos ziv i bolestan. Ispravite me ako grijesim, leti vrijeme.
Neopravdam nit Sulju a nit Azmira sto je prozivao Sulju, iskreno obojica su tu krivi, kad se potkopavalo protiv Azmira i on se okrenuo protiv njega i sve navijace za sobom, dobijali smo losu sliku za Azmira i to sve od legendi kluba i gradske uprave koja je bila povezana sa njima, kap koja je prelila casu je utakmica protiv Drine i tad se bas okrenulo sve i nije se vise moglo nikad smirit i onda ono pljuvanje protiv Husrefa psovanje porodice i svasta nesto, mislite da je to uredu? Onda je i njemi pukao film i otisao poslije Husrefa...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Problem je sto neki stvaraju kult Azmira, a da premalo o njemu znaju po pitanju prijasnjeg vodjenja Slobode. Daleko od idealnog i kvalitetnog, dosta dugova i repova ostalo, a i sad on uslovljava previse jer mu se moze.
Jedini problem jeste njegova konkurencija, jos gora i sa jos gorom vizijom i dokazani prevaranti i sarlatani.
Iskreno, necemo mi ni sa Azmirom postati neki veliki klub, vrijeme ce pokazati. Ali makar ulaze pare, voli Slobodu i ima podrsku naroda pa kao takav je bolje rjesenje od trenutnih.
Jedini problem jeste njegova konkurencija, jos gora i sa jos gorom vizijom i dokazani prevaranti i sarlatani.
Iskreno, necemo mi ni sa Azmirom postati neki veliki klub, vrijeme ce pokazati. Ali makar ulaze pare, voli Slobodu i ima podrsku naroda pa kao takav je bolje rjesenje od trenutnih.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Potpisujem.Beduin je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:13Problem je sto neki stvaraju kult Azmira, a da premalo o njemu znaju po pitanju prijasnjeg vodjenja Slobode. Daleko od idealnog i kvalitetnog, dosta dugova i repova ostalo, a i sad on uslovljava previse jer mu se moze.

Ja bi da sam na tvom mjestu odmah nasao Maria i istukao ga,nebi pisao po forumu. Mada sam siguran da bi se ti upiskio prije nego to uradio.LaBombonera88 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:33Igraci dolaze i odlaze, a ostaje Sloboda i ostajemo mi koji volimo Slobodu i nosimo u srcu.
Suljin stav se uvjek zna pusti ti njega na miru
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.