FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovaj Šero produzio sa Goskom ugovor, komsinica nije u stanju ni njega dovesti. Kvržić sa 74 godine ultra mega pojačanje Borcu, Zrinjski iz stupcanice dovodi. I onda dodje pitarluk kae kakav Soldo, valjda nista ispod ranga Vukotića ne pristaje. Iako taj isti Soldo nije nuzno nista slabiji
Urnebesni smo mi navijači, simpatizeri, zaluđenici.
Naš trenutni problem neće biti ekipa na terenu jer ce biti odlična. Naš stavrni problem ce biti ekipa na klupi na celu sa Mirzom. Nadam se tu sto skorijem triježnjenju Ismira. A da uci i on polako, uči sigurno..Samo da prebaci još u trecu brzinu

Naš trenutni problem neće biti ekipa na terenu jer ce biti odlična. Naš stavrni problem ce biti ekipa na klupi na celu sa Mirzom. Nadam se tu sto skorijem triježnjenju Ismira. A da uci i on polako, uči sigurno..Samo da prebaci još u trecu brzinu

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nemoj opet....

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
I Čolak

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Nažalost. Najslabija karika.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2023, 10:34Ovaj Šero produzio sa Goskom ugovor, komsinica nije u stanju ni njega dovesti. Kvržić sa 74 godine ultra mega pojačanje Borcu, Zrinjski iz stupcanice dovodi. I onda dodje pitarluk kae kakav Soldo, valjda nista ispod ranga Vukotića ne pristaje. Iako taj isti Soldo nije nuzno nista slabiji![]()
Naš trenutni problem neće biti ekipa na terenu jer ce biti odlična. Naš stavrni problem ce biti ekipa na klupi na celu sa Mirzom. Nadam se tu sto skorijem triježnjenju Ismira. A da uci i on polako, uči sigurno..Samo da prebaci još u trecu brzinu![]()
Teško, da je razmišljao, doveo bi trenera. Al eto, ostvaren je cilj.Nadam se tu sto skorijem triježnjenju Ismira
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Problem je sto je stranac,valjda mu zavrse nase papire. Ima ovdje puno nerealnih likova,izgleda nisu svijesni da zivimo u rasulu od drzave a mastaju o nekom dream teamu. Dogovorili su bili Vukotica,nisu krivi sto je lik levat i debil,mada kao da gledam Soldo ce biti top su ga dobre bosnje vec popljuvale.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam sta to fali ovom Soldi, ako i dodje. Pa zar na Balti nismo vidjeli da je ime najmanje vazno? Jbt dovodili smo mi i Stepanova iz Porta na stopera, pa nije pola sata sastavio.
Uostalom, dzaba ti Thiago Silva ako trener ne zna utegnut odbranu. Nije ni Serbecic kanta igrac nego je odbrana potpuno razbijena na terenu, svako svoje fura. Ne krecu se sinhronizovano, ne prave dobre ofsajd zamke, ne izlaze u isto vrijeme naprijed, nit se zna ko pije a ko placa.
Uostalom, dzaba ti Thiago Silva ako trener ne zna utegnut odbranu. Nije ni Serbecic kanta igrac nego je odbrana potpuno razbijena na terenu, svako svoje fura. Ne krecu se sinhronizovano, ne prave dobre ofsajd zamke, ne izlaze u isto vrijeme naprijed, nit se zna ko pije a ko placa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nzm šta vam sada ne valja. Šta god ljudi da urade vama ne valja. Pojačanja iz zime su bili pogodak. Ne sumnjam da će Dogan i partaja i za ovaj rok odraditi dobar posao
Šta fali Soldu ne kontam, čojk odigro standardnu sezonu u osrednjem klubu HNLa, liga koja je 10 put jača od naše. Prošao sve omladinske kategorije Dinama i Hrvatske, školovan igrač u najboljim godinama. Odlično pojačanje
Zeza samo što je stranac, al nije da imamo Mbappea i Halanda na ostalim mjestima za strance...

Zeza samo što je stranac, al nije da imamo Mbappea i Halanda na ostalim mjestima za strance...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad dolaziš iz ove lige totalno je nerealno da će ti sjediti na klupi neko ko je bio standardan stoper u svom timu u HNL-u.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Santos ne zna nista o ponudi Sarajeva, ponavljam ne zna nista 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ebo vas Zrinjski više, mi smo doktori za veličanje i dizanje u nebo drugih, a pljuvanje i omaložavanje nas samih. Ko garantuje koliko će Zrinjski zadržati kontinuitet, ovisi prvenstveno koliko će HDZ biti jak. Mi da nismo doživjeli finansijske padove, tko zna gdje bi sad bili, a nismo politički podpomognuti ni od koga. Ništa taj Zrinjski nije sa igračkim kadrom bolji od nas trenutno, samo imaju duže vrijeme kostur ekipe i to pravi prevagu. Ja iskreno vjerujem da ćemo im u sezoni koja dolazi ozbiljno pomrsiti račune, također mislim da ćemo više dogurati u EU od pomenutih. Samo da znate 90 % igrača je prva opcija Sarajevo za transfer, a tek poslije Zrinjski. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- skullcrusher
- Kontakt:
Kad ce onaj najavljeni Kolumbijac sto kazu da je bio na prozivci i da je ogrooooman uzivo i jos dva igraca koja su bila
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
I sta kazu, s kim cemo bit u grupi u konferenciji?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Papci, Soldo je igrao u klubu koji je ostao bez evrope zbog prevelikog broja remija.
HNL je daleko kvalitetnija liga od nase, kakve sve gluposti necu procitati o srednjoskolaca kojih je pun ovaj pdf.
HNL je daleko kvalitetnija liga od nase, kakve sve gluposti necu procitati o srednjoskolaca kojih je pun ovaj pdf.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
travnjak kao tvoj nick
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Neces dogurat vise od njih. Sve da ispadnu igrace play of CLAmcho1 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 10:48Ebo vas Zrinjski više, mi smo doktori za veličanje i dizanje u nebo drugih, a pljuvanje i omaložavanje nas samih. Ko garantuje koliko će Zrinjski zadržati kontinuitet, ovisi prvenstveno koliko će HDZ biti jak. Mi da nismo doživjeli finansijske padove, tko zna gdje bi sad bili, a nismo politički podpomognuti ni od koga. Ništa taj Zrinjski nije sa igračkim kadrom bolji od nas trenutno, samo imaju duže vrijeme kostur ekipe i to pravi prevagu. Ja iskreno vjerujem da ćemo im u sezoni koja dolazi ozbiljno pomrsiti račune, također mislim da ćemo više dogurati u EU od pomenutih. Samo da znate 90 % igrača je prva opcija Sarajevo za transfer, a tek poslije Zrinjski.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kod nas je specijalno zuta trava od samog pocetka. Ovdje su nam objasnjavali da to treba tako. Na ostalim terenima je isto trava vise zuta nego zelena. Jednostavno, prodali nam muda za bubrege,bolesnu,zarazenu travu svima postavili a platili je po cijeni trave na Old Trafordu i uzeli pare. Nas su jos dodatno zavalili sa ovim hranidbenim slojem,stavili ljudi cement i otpad,hiltovkom nisi u stanju da probijes.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Google [Bot], mnon46, Proximic, ubipara i 37 gostiju.