Ma brate ostani slobodno. Vjeruj da nam je svima dopizdilo ovo sve oko kluba. Evo 15 dana nas drkaju kako stignu. Nije ni sky nista lose mislio. Svaki dan neke desete informacije izlete. Da hoce ovo na hajr izaci pa da pisemo o normalnim temama vezanim za klubNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:58A zašto ako već priznaješ ne pišem ništa loše.
Zašto bi tema bila samo za stanovnike Tuzle.
Hoćel se onda cips tražit.
Garantujem da ima likova npr nick neki, primjer kazem fukare55, lik zivi mozda u Rijeci ili Zagrebu.
Rođen u Lukavcu recimo.
Zašto ja sa nickom NKBRATSTVOGR, nemogu pisat na temi Slobode, pa ja sam navijač slobode.
Samo kad igra Bratstvo Sloboda navijač sam Bratstva.
Objasni mi ako može.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Druze opusti se i osjecaj se kao kod kuce, sky je malo nervozan a svi mi smo isti zbog situacije oko Slobode, pa mnogi se posvadjaju i sa zenom zbog Slobode, razumiNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:58A zašto ako već priznaješ ne pišem ništa loše.
Zašto bi tema bila samo za stanovnike Tuzle.
Hoćel se onda cips tražit.
Garantujem da ima likova npr nick neki, primjer kazem fukare55, lik zivi mozda u Rijeci ili Zagrebu.
Rođen u Lukavcu recimo.
Zašto ja sa nickom NKBRATSTVOGR, nemogu pisat na temi Slobode, pa ja sam navijač slobode.
Samo kad igra Bratstvo Sloboda navijač sam Bratstva.
Objasni mi ako može.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ne znam gdje si živio,ali kao da si živio u meni drugom gradu ili si imao društvo operisano od Slobode.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
Ne osjeća se i ne vidi da grad živi za Slobodu, svaka vama čast na forumu ali veliku većinu boli ona stvar.
Jedni antisportski tipovi, drugi se lože na englesku premijer ligu, treći na šišu, četvrti droga.
Tanko tanko, vidjeo si posjetu, osim zadnjih par kola.
Kod nas u Gračanici ista stvar s fudbalom,ali zato na rulomet puno uvijek, dočekuju se igrači sa bitnih gostovanja.
Ja i cijelo moje društvo,od malih nogu je Sloboda,fudbal,košarka,rukomet.
Sa druge strane Sloboda za 105 godina postojanja će imati 2 titule prvaka, ali u I federalnoj ligi i opet nas toliko godinama navijamo za nju.
Sloboda prije 90' i poslije 90' su kao potpuno dva različita kluba.Ima taj jedan period dok nas je vodio rahm.Mustafa Hukić poslije rata.
Dobar si dobar momak i vjerovatno si upao u dobro društvo (operisano).Imao sam i ja dosta takvih drugova,nije nih nikad zanimala Sloboda pa počnu u kasnim 30 navijati i ići po utakmicama i glumiti Slobodaše.
Ako nisi izlazio "na Jalu" i na ta neka druga mjesta, da dalje ne nabrajam, nisi ti osjetio ni 10% Tuzle.
Nemoj zamjeriti,ovdje je većina malo nervozna zbog Slobode.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Neću više ne sikiraj se.
Ne želim biti u sredini gdje sam nepoželjan.
Sve što sam pisao pisao sam sa ciljem da ukazem na nesto, moje misljenje sta je najbolje.
Pokušao sam.
A tvoj doprinos forumu sa postovima tipa, makni ga, banuj ga , pisi boli me ku.rac ne znam šta je to.
Ali ne brini idem ja.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Za sve ostale.
Vidimo se na temi Prva Liga Federacije.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Nas 10 ti pise da ostanes na ovom pdfu, ti se uhvatis jednog sto te "tjera".NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:08Za sve ostale.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma slobodno pisi.......NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:53Meni je Tuzla dosts toga dala u životu.
Pa sam neku noć nije nešto ali pokušao neku pjesmu onako na brzinu spojit.
Naselja redao, malo hypa pred ove bitne dane.
Al eto ako smetam ja neću pisat.
Neću vam smetat.
🔴⚫️
Nađi post ko mu je prvi poželio dobrodošlicu ovdje.Madal je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:10Nas 10 ti pise da ostanes na ovom pdfu, ti se uhvatis jednog sto te "tjera".NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:08Za sve ostale.

Malo je odabrao pogrešan termin za priču o nekim "opštim mjestima", pa me iznervirao.
Evo, ne tjeram ga ni ja

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trazi mu ti, sta mene briga, zato sam i stavio navodnike. A i pozivanje moderatora da ga makne nije bas da trebaju navodnici

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Doljeva ulje na vatru,vi ne znate proteste organizovati,niste navijački grad,ne osjeti se ljubav prema Slobodi,ja imao drugove tuzlake ne interesuje ih Sloboda,puno negativnosti,a nije loš momak.Madal je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:10Nas 10 ti pise da ostanes na ovom pdfu, ti se uhvatis jednog sto te "tjera".NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:08Za sve ostale.
Pošalji mi Gračanlija kontakt u pp ja te vodim na utakmicu da vidiš kako je otići u podne i doći slijedeći dan ujutru kući sa utakmice
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 16 jun 2023, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Ja idem iz poštovanja prema Vama.Madal je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:10Nas 10 ti pise da ostanes na ovom pdfu, ti se uhvatis jednog sto te "tjera".NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:08Za sve ostale.
U narednih 5 postova bi on opet pisao nešto protiv mene, pa bi ja pisao nešto na to.
Pa bi i Vama rekao šta ga branite, i ode tema u ku..rac krasni.
Mozda neki moji stavovi i mišljenja vam nekad nisu baš ok, ili su drugačiji, ali što se tiče analiza utakmica i pisanja općenito o sportu, pričate sa čovjekom ko je za 4-5 sajtova 10ak godina pisao kolumne, i analize.
Za jako dobar novac.
Tekstove sa standup komičare itd.
Ispast će da se hvalim ali nije mi to namjera , samo želim reći da nemam zlu krv.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Jbt led.
Ne znamo se, 5 likova piše ostani.
Sky piše ne tjeram ga ni ja.
Ma neću nigdje, ljudi hvala vam do neba.
Ne znam čime sam zaslužio da toliko ljudi piše ne idi.
Hvala, hvala.
Extra ste ljudi kao prvo.
Hvala, hvala.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
-
- Kontakt:
Pa gdje smo mi zadnjih 10 godina?NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:16Ja idem iz poštovanja prema Vama.Madal je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:10Nas 10 ti pise da ostanes na ovom pdfu, ti se uhvatis jednog sto te "tjera".NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:08Za sve ostale.
U narednih 5 postova bi on opet pisao nešto protiv mene, pa bi ja pisao nešto na to.
Pa bi i Vama rekao šta ga branite, i ode tema u ku..rac krasni.
Mozda neki moji stavovi i mišljenja vam nekad nisu baš ok, ili su drugačiji, ali što se tiče analiza utakmica i pisanja općenito o sportu, pričate sa čovjekom ko je za 4-5 sajtova 10ak godina pisao kolumne, i analize.
Za jako dobar novac.
Tekstove sa standup komičare itd.
Ispast će da se hvalim ali nije mi to namjera , samo želim reći da nemam zlu krv.
Najposjećeniji stadion bili u I federalnoj.
Kriza poslije sukoba Jasmin-Azmir.
Evo ponovo se vraćamo.
Samo borba,nema tu borbe za titulu,kup i dr.
Maloprije nas porediš sa Partizanom i Crvenom Zvezdom,Beogradom,gdje ćeš to ba...
Vidiš da nas pogrešna politika prema Slobodi godinama sistematski uništava.Vidiš li kakvi nam idioti vode klub?
Treba mrtva glava da padne,neko da zatvora zaradi,neko invalid da postane da bi neko došao pameti?
Niko ti ne brani ni da odeš,ni da ostaneš,nemoj samo da još o tebi moramo brigu voditi pored ove brige sa Slobodom
Dobar si momak
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 16 jun 2023, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma opusteno samo, neki momci su nerovozni, nemaju dovoljno informacija, a dileru presusile informacijeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:20Jbt led.
Hvala, hvala.

🔴⚫️
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Welcome backNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:20Jbt led.
Hvala, hvala.

SLOBODA ILI NIŠTA
A moze i kontakt ovih sto se druzio s njima a ne prate Slobodu da ih edukacijom preobratimosuperior1982 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:16Pošalji mi Gračanlija kontakt u pp ja te vodim na utakmicu da vidiš kako je otići u podne i doći slijedeći dan ujutru kući sa utakmice.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.