FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
Ne osjeća se i ne vidi da grad živi za Slobodu, svaka vama čast na forumu ali veliku većinu boli ona stvar.
Jedni antisportski tipovi, drugi se lože na englesku premijer ligu, treći na šišu, četvrti droga.
Tanko tanko, vidjeo si posjetu, osim zadnjih par kola.
Kod nas u Gračanici ista stvar s fudbalom,ali zato na rulomet puno uvijek, dočekuju se igrači sa bitnih gostovanja.
4 godine.
Ne osjeća se i ne vidi da grad živi za Slobodu, svaka vama čast na forumu ali veliku većinu boli ona stvar.
Jedni antisportski tipovi, drugi se lože na englesku premijer ligu, treći na šišu, četvrti droga.
Kod nas u Gračanici ista stvar s fudbalom,ali zato na rulomet puno uvijek, dočekuju se igrači sa bitnih gostovanja.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Nebo i zemlja. U Kaknju sam bio nekoliko puta, to je praktično dio Kaknja. Ali Rahić je bukvalno selo i samim tim legitimni naziv je Seoski fudbal. Do čega nas dovedoše narkomani.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli, ne shvataju vas ozbiljno, ništa tastatura, 3000 ljudi treba kampovat ispred Opštine, da Ftv i Tk danima snimaju, lista zahtjeva, razgovor.Madal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:04Užasan primjer s obzirom da su jedini klub u drzavi od ovih tradicionalnih koji je u goroj situaciji od nas trenutnoNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Pa koga god da vam stave, nema protesta nema ništa.
Zeničani imaju taj mentalitet, mi sa Tk slabo to pokrećemo.
A i organizuju se protesti za ovu situaciju svakako. Bili su i protesti podrske Azmiru kad je otisao prosli put. Sad jbg sto se covjek nije htio vracat, sta cemo mi tu.
A ovako vidi mu glave i te priče ne pije to vodu.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Evo ja zivim 7 dana u Tuzli i kazem da nije istina. Sloboda zivi u domovima velike vecine tuzlaka, prati se ako nista rezultat nakon sto odigramo, pokoja i prokomentarise. E sad da su mnogi letargicni, da ih treba nesto probuditi da to pokazu, da nemamo razvijen mentalitet da pomognemo klubu sa fan shopom, sezonskim, clanskim, pa i dolascima na stadion to svakako i uvijek cu prvi reci da ima nesto i do nas navijaca. Tu sam se cak slagao sa proslom upravom tj. sadasnjim skupstinarima jer me boli samo par stoja clanskih po sezoni.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
Ali stvarno su gluposti da vecinu boli ona stvar.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ove slike ne govore u prilog tim tvojim tvrdnjama.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Argumenti da smo u goroj situaciji od vas?Madal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:04Užasan primjer s obzirom da su jedini klub u drzavi od ovih tradicionalnih koji je u goroj situaciji od nas trenutnoNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Pa koga god da vam stave, nema protesta nema ništa.
Zeničani imaju taj mentalitet, mi sa Tk slabo to pokrećemo.
A i organizuju se protesti za ovu situaciju svakako. Bili su i protesti podrske Azmiru kad je otisao prosli put. Sad jbg sto se covjek nije htio vracat, sta cemo mi tu.
Oba klub reprogram, plus ostali dug prema dobavljacima? Ko ima vise?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- ASD
- Kontakt:
Ma nije selo, zbijeno je, čaršijica. Samo malo dalje od Brčkog. Bili su nekad sjedište opštine.
Ništa manje grad od Kalesije ili Kladnja.
Ima dole tema cini mi se za one koji nisu navijaci Slobode. Sportski pozdrav.prisonbreak je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:15Argumenti da smo u goroj situaciji od vas?
Oba klub reprogram, plus ostali dug prema dobavljacima? Ko ima vise?

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Normalno da je u zadnjih nekoliko kola prejaka posjeta jer smo se vratili na Tusanj. Eto vidi i kod ostalih sto su igrali na zamjenskim terenima kolika je posjeta. Nijedan tim nije bio nesto puno posjeceniji od Slobode. A i u Banovicima nije losa posjeta bila s obzirom na sve okolnostiNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Druže većina je i 55%, a najmanje toliko nezna 4 igrača nabrojat.Madal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:11Evo ja zivim 7 dana u Tuzli i kazem da nije istina. Sloboda zivi u domovima velike vecine tuzlaka, prati se ako nista rezultat nakon sto odigramo, pokoja i prokomentarise. E sad da su mnogi letargicni, da ih treba nesto probuditi da to pokazu, da nemamo razvijen mentalitet da pomognemo klubu sa fan shopom, sezonskim, clanskim, pa i dolascima na stadion to svakako i uvijek cu prvi reci da ima nesto i do nas navijaca. Tu sam se cak slagao sa proslom upravom tj. sadasnjim skupstinarima jer me boli samo par stoja clanskih po sezoni.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
Zadnji put na stadionu bili kad je Jasmin Hukić igro za Sloboda Ditu.
Pa lik do stadiona takoreć živi, neki doktor i njegov sin, kaže meni, ma naš fudbal i Sloboda seljakluk je to, ma reko premijer liga druze, ma kariiina kaze da dam pare za psovke i loš fudbal, idi gledaj ako te volja.
Ja svaku gledo tad.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
- prisonbreak
- Kontakt:
Nista zlonamjerno, ili da provociram. Samo zasto smo mi u goroj situsciji?Madal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:16Ima dole tema cini mi se za one koji nisu navijaci Slobode. Sportski pozdrav.prisonbreak je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:15Argumenti da smo u goroj situaciji od vas?
Oba klub reprogram, plus ostali dug prema dobavljacima? Ko ima vise?![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Da... Znam doduše da imaju to nešto malo, ali bez obzira, malo je mjesto, klub još manji, neću od stida doći na tekmu ko što gledam.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zato i jesam napisao velike vecine, a ne vecine. A takvih je uvijek bilo i bit ce i kod nas i kod drugih. Ja ih nesto ni ne krivim, jbg nije da se imalo sta vidjet na Tusnju ili Banovicima cijelu sezonu, samo se mogla dobit zelja da sebi oci iskopas.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:18Druže većina je i 55%, a najmanje toliko nezna 4 igrača nabrojat.
Zadnji put na stadionu bili kad je Jasmin Hukić igro za Sloboda Ditu.
Pa lik do stadiona takoreć živi, neki doktor i njegov sin, kaže meni, ma naš fudbal i Sloboda seljakluk je to, ma reko premijer liga druze, ma kariiina kaze da dam pare za psovke i loš fudbal, idi gledaj ako te volja.
Ja svaku gledo tad.
Neki od njih krenu pratiti kad se nesto pozitivno pocne desavati (poput Azmirovog mandata prosli put) a neki ne prate ni tad.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Pogrešno me shvatate.
Ne hejtam ništa.
Pa ja bi volio da se naši klubovi vole ko Partizan i Zvijezda u košarci i fudbalu.
Ali nije to kod nas slučaj.
Sad uvjeravate me ds grad zivi zz slobodu, broj sezonskih smiješan, a to je jako mjerilo privrženosti i odanosti klubu.
Ne hejtam ništa.
Pa ja bi volio da se naši klubovi vole ko Partizan i Zvijezda u košarci i fudbalu.
Ali nije to kod nas slučaj.
Sad uvjeravate me ds grad zivi zz slobodu, broj sezonskih smiješan, a to je jako mjerilo privrženosti i odanosti klubu.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Ni ja apsolutno. To ne mijenja cinjenicu da te stvari mozes, tj. trebao bi, pitati van ove teme.prisonbreak je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:18Nista zlonamjerno, ili da provociram. Samo zasto smo mi u goroj situsciji?

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
De ba druze nemam nista protiv tebe licno al imas svoju temu i pisi koliko hoces...prisonbreak je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:18Nista zlonamjerno, ili da provociram. Samo zasto smo mi u goroj situsciji?Madal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:16Ima dole tema cini mi se za one koji nisu navijaci Slobode. Sportski pozdrav.prisonbreak je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:15Argumenti da smo u goroj situaciji od vas?
Oba klub reprogram, plus ostali dug prema dobavljacima? Ko ima vise?![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma zenićka pićka. Mučko đubre koji nas ne može smisliti godinama. I još par njih, čast izuzecima...fukara87 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:24De ba druze nemam nista protiv tebe licno al imas svoju temu i pisi koliko hoces...prisonbreak je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:18Nista zlonamjerno, ili da provociram. Samo zasto smo mi u goroj situsciji?
Idu logikom da mogu progutati što ih šišaju sarajevo, željkan, borac, velež, ali nikako ne mogu progutati da ih Sloboda šiša. Pa hoće da se pojedu od muke.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sjecam se dobro kad su pojedini Zenicani pisali da nikad nece ispast kao mi, a oni otisli u kantonalnu hahah, sve u svemu znamo ko su Zenicani i bili smo u finim odnosima ali ne mogu da ne pokvare odnose
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
A nemamo mentalitet zbog rezultata, zbog stvari koje se godinama rade u klubu, zbog uhljeba koji uništavaju klub i imaju koristi od njega. Realnost je da veliki broj ljudi ne zanima Sloboda, totalno su udaljeni, a prva asocijacija na naš klub je NEUSPJEH. Neki dan idem gradom, jedan moj poznanik stoji s nekim curama i reče: "Šta je ono ispade TI Sloboda?" Momak koji je rođen i odrastao u Tuzli. Činjenica je da je navijati za Slobodu bilo ponos nekad, to su vremena kad smo harali državom. Danas smo u drugoj ligi i gdje pola grada boli briga za Slobodom, nemaju osjećaj da je to njihov klub, simbol našeg grada.Madal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:11Evo ja zivim 7 dana u Tuzli i kazem da nije istina. Sloboda zivi u domovima velike vecine tuzlaka, prati se ako nista rezultat nakon sto odigramo, pokoja i prokomentarise. E sad da su mnogi letargicni, da ih treba nesto probuditi da to pokazu, da nemamo razvijen mentalitet da pomognemo klubu sa fan shopom, sezonskim, clanskim, pa i dolascima na stadion to svakako i uvijek cu prvi reci da ima nesto i do nas navijaca. Tu sam se cak slagao sa proslom upravom tj. sadasnjim skupstinarima jer me boli samo par stoja clanskih po sezoni.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06Zivio sam , tj 5 dana u Tz 2 u Gračanici, zbog posla.
4 godine.
Prije bih se složio s momkom iz Gračanice što se ovog tiče, ljudi su vremenom izgubili ljubav i zanimanje za Slobodu, prije bi izašli u grad ili radili nešto drugo nego došli na utakmicu...
Support your local football club! 🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.