Sjećaš se postova ovdje kad nas je napustio Aza i odvezao kući autobus

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sjećaš se postova ovdje kad nas je napustio Aza i odvezao kući autobus
Znam to, dobro se sjecam
Čekaju da im sutra Đasmin otvori kancelariju u Opštini.
Baš kao da se bodu, sve im je.bem.superior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:44Ovaj Senad nije davao svoje pare nego zvao,žicao i td,prefarban je on u 100 boja.
Nego,ovdje se upetljala
politika gradska,kantonalna,federalna,SDP,SDA,
Nogomenti savez TK,NSBiH, samo što se još nije uključila i Islamska zajednica IZ,Američka ambasada,OSCE i OHR.
Sreća pa su ovi naši skupštinari na nivou gradske politike.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da ćemo igrati sa G.Rahićem J da pored toga ovi IDIOTI,SPECIJALCI,sad ih zovu i narkomani, ne odustaju...Vjerovatno su nadrogirani i imaju prenose,ne vidim neko drugo objašnjenje,ili su bolesni u glavi.Ispao si iz lige idi u p.m.,šta ba vi nakon Husića najkonkretniji kandidat,privrednici sa šireg područja TK-a,Dejan Pavić i dr.
Specijalci,idioti,ispali ste iz lige,izađite napolje i ostavite ključ pod tepih,eto ljudi...
Samo na sebe navlače gnjev.
Ma ovdje kad pukne izgori zgrada...NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Pa koga god da vam stave, nema protesta nema ništa.
Zeničani imaju taj mentalitet, mi sa Tk slabo to pokrećemo.
Njima je rival bila Maoča,al ozbiljno.To su im bili derbiji.
Al bukvlano...superior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:44Ovaj Senad nije davao svoje pare nego zvao,žicao i td,prefarban je on u 100 boja.
Nego,ovdje se upetljala
politika gradska,kantonalna,federalna,SDP,SDA,
Nogomenti savez TK,NSBiH, samo što se još nije uključila i Islamska zajednica i reis-ul-ulema,Američka ambasada,OSCE i OHR.
Sreća pa su ovi naši skupštinari na nivou gradske politike.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da ćemo igrati sa G.Rahićem J da pored toga ovi IDIOTI,SPECIJALCI,sad ih zovu i narkomani, ne odustaju...Vjerovatno su nadrogirani i imaju prenose,ne vidim neko drugo objašnjenje,ili su bolesni u glavi.Ispao si iz lige idi u p.m.,šta ba vi nakon Husića najkonkretniji kandidat,privrednici sa šireg područja TK-a,Dejan Pavić i dr.
Specijalci,idioti,ispali ste iz lige,izađite napolje i ostavite ključ pod tepih,eto ljudi...
Samo na sebe navlače gnjev.
Pa bice, sutra sastanak pa ce protesti. Mi mozemo dugo durati stvari, al kad popizdimo nije dobro. Sjeti se 2014 i paljenja zgradeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Davud kad je ispao, pobjegao glavom bez obzira, a pazi ovih narkomančina mrtvih.superior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:53Njima je rival bila Maoča,al ozbiljno.To su im bili derbiji.
I oni nešto razglabaju.
Ninooooo
Šećeruuuu
i ostaliiiiii jaooooooooo
Jestel sad preko pp rastabirili posljednju stranicu foruma?
Ma nije to isto.DamirT je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:55Pa bice, sutra sastanak pa ce protesti. Mi mozemo dugo durati stvari, al kad popizdimo nije dobro. Sjeti se 2014 i paljenja zgradeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Samo mi je zao sto opstina nije izgorila do temelja tadDamirT je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:55Pa bice, sutra sastanak pa ce protesti. Mi mozemo dugo durati stvari, al kad popizdimo nije dobro. Sjeti se 2014 i paljenja zgradeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
*fukara87 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:02Samo mi je zao sto Đasmin nije izgorio tadDamirT je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:55Pa bice, sutra sastanak pa ce protesti. Mi mozemo dugo durati stvari, al kad popizdimo nije dobro. Sjeti se 2014 i paljenja zgradeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Užasan primjer s obzirom da su jedini klub u drzavi od ovih tradicionalnih koji je u goroj situaciji od nas trenutnoNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:49Najgore što vi , niste kao robijaši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.