Pa sta bi odjednom sa partijama, rezimom, mogu samo ali domaci , ne moze ovo iz vana nista ?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nisi beze pitar ovo je bio javni poziv svim sportskim kolektivima da se prijave na ovaj poziv od kantona za otpis dugova

Zeljkan se najbolje prijavio od svih , protiv svih sto su im podapinjali prilikom prijave ipak je inat silin zeljin pobijedio i izborio se u ovom pozivu

- Bersaga
- Kontakt:
Nije ni tebi lahko prijatelju.guadalupe je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:54Zeljkan se najbolje prijavio od svih , protiv svih sto su im podapinjali prilikom prijave ipak je inat silin zeljin pobijedio i izborio se u ovom pozivu![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
https://sportsport.ba/amp/article/450936guadalupe je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:54Zeljkan se najbolje prijavio od svih , protiv svih sto su im podapinjali prilikom prijave ipak je inat silin zeljin pobijedio i izborio se u ovom pozivu![]()
da je bogdo vise ovakvih inicijativa za nas sport smijesne pare za svaki kanton, a koliko mogu pomoci klubovima i olaksati im poslovanje
Ma prijatelju iskreno boli me briga, niti ste sta aman zama uradili sa ovim, nego smjesno nazor forsiranje kurci palci, partije rezimi, narodni ovakvi onakvi , a stalno neko pogura od politike

Ovo je tek zagrijavanje kantonalne Vlade. Za jug će se morati malo pomučiti, tu će nam trebati Federalna i opštinska vlast. Nije malo pet miliona. Neće se tranzit sam držati. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najjaci su pitari kad se sami sebi popisaju u usta
Al fakat svaki dan.
Hajmo Magoda povedi onu našu "da sam pitar ja ne bi imo sna,ne bi spavo ja"

Hajmo Magoda povedi onu našu "da sam pitar ja ne bi imo sna,ne bi spavo ja"

Sad dres a uskoro **** motka kad se transverzala okrene preko Koševa od Kobilje. Bilino Polje očekuj me.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:00PREMIJER UK I MINISTAR MAGODA U POSJETI FK SARAJEVO: PONOSNI SMO ŠTO SMO OD SADA VODEĆI PARTNER FK SARAJEVO
![]()
GOLEM SI ZELJO
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nadam se da će FK Sarajevo početi da izmiruje svoj poreski dug, imaju skoro milion maraka duga. Isto važi i za Zrinjski koji je na milion i po.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bersaga
- Kontakt:
Možda iz vaše perspektive izgleda da nije aman-zaman ali ovo je velika stvar. Vratimo se samo 6 mjeseci ranije, gdje je dio imovine bio u pitanju + otpisana kamata koja je bila poprilična za naše uslove. Dobro, ali da bi dobio bilo kakvu podršku moraš nešto pokrenuti, pokazati volju i želju za tim. Nismo mi kao neki pa da preko dana dobijemo koji milion i ugasimo požar, doduše nismo ni reprezentacija kao oni.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Da su htjeli da vam uzmu imovinu mogli su uraditi to do sada milion puta, tako da te filmske price pusti. Dobili ste miliona od Opcina, Vlade, saveza... i brate nisi aman zaman jer niti si otplatio dug , vec ces samo opet isti nabiti ako nesta pokusas da napravis sa rezultatima , neces jedino ako ti citav zivot igraju ara ,coca stila ...Bersaga je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:17Možda iz vaše perspektive izgleda da nije aman-zaman ali ovo je velika stvar. Vratimo se samo 6 mjeseci ranije, gdje je dio imovine bio u pitanju + otpisana kamata koja je bila poprilična za naše uslove. Dobro, ali da bi dobio bilo kakvu podršku moraš nešto pokrenuti, pokazati volju i želju za tim. Nismo mi kao neki pa da preko dana dobijemo koji milion i ugasimo požar, doduše nismo ni reprezentacija kao oni.
Zasto bi placali poreske obaveze? Ovaj danasnji potez Vlade je pokazao da je budalastina placati porez. Nakupi duga, onda kukaj, ganjaj, moli i Vlada ti uplati, poravnas dug i onda ponovo nastavi po starom.
since 1973
Jes' ali ako ne pereš pare. Mirvah ispada iz jednačine tu jbg.
-
- Kontakt:
Godinama drzimo tu cestu na svom stadionu kao citavo naselje. Najmanje sto nam je drzavna duzna jeste da naprave jug i zapad, do sad naam nisu uplacivali kiriju za tranzit.
Upravo. Sto smo placali, placali smo.
A to je oko 7-8+ miliona do sada.
Od sada ko i vi. Pravimo dugove, i cekamo da nas vlast pogura.
Pa vi ne platite racun za vodu i struju, i to vam opstina plati. A kamo li sta drugo.
Jedino sto je u okvirima vaseg budzeta su ti igraci. Koje takodjer vise ne placate, nego placate. Pa ide dogovor na kraju razlaza, papiri za oprost dugova.
Sibicari i muljatori klasicni.
- FKS -
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Imaju investitoraSimi je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:51Ma nemoj
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uk-i- ... /230615157

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Što bi neko plaćao privatnoj firmi račune za vodu, hajte molim vas. To što vas je Dulja o jadu zabavio veš mašinama nije problem poreskih obveznika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.